Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Η Δημοκρατία της Κουκούλας..

     Μαύρισαν χθες οι οθόνες των τηλεοράσεων, αλλά και η ψυχή μας, όταν σε μιά ατέρμονη επανάληψη έδειχναν και ξανάδειχναν την προσαγωγή των συλληφθέντων οπαδών και μελών του ακροδεξιού κόμματος.

     Όχι βέβαια από στενοχώρια, αλλά..
     ..από τις κουκούλες!

     Σε κάθε προσαγόμενο αντιστοιχούσαν τουλάχιστον δύο κρατικοί κουκουλοφόροι!

     Πρόκειται προφανώς για τις ''νόμιμες'' κουκούλες του συστήματος, αυτές που μας εμποδίζουν να διαπιστώσουμε..
     .. αν είναι οι ίδιες ''κουκούλες'' που κυκλοφορούν ανάμεσα στους κανονικούς διαδηλωτές στα συλλαλητήρια διαμαρτυρίας, ή..
     .. αν είναι οι ίδιες κουκούλες που τα κάνουν ''μπάχαλο'' και διαλύουν ειρηνικές πορείες και συγκεντώσεις, ή..
     .. αν είναι οι ίδιες κουκούλες που βάλανε φωτιά στην Μαρφίν πριν δύο χρόνια, ή που πετάγανε πέτρες πίσω απ' τους αστυνομικούς προχθές στη Αμφιάλη!

     Χρήσιμες κουκούλες!

     Είναι οι ίδιες κουκούλες που αύριο-μεθαύριο θα συλλάβουν όλους μας με κατηγορητήρια περί ''συστάσεως εγκληματικής οργάνωσης'', εννοώντας ότι δεν πιστεύουμε στην πολιτική και δεν ψηφίζουμε τα κόμματα των κυβερνητικών ανδρεικέλων!

     Και είναι μάλλον οι ίδιες κουκούλες. που ο ''πρωθυπουργός'' δεσμεύονταν ότι θα τις κατεβάσει, όταν προεκλογικά εξαπέλυε εκείνον τον χυδαίο ορυμαγδό ψεμάτων προκειμένου να εξαπατήσει τον λαό!

     Και είναι σίγουρο ότι είναι τα απομεινάρια, αλλά και η συνέχεια εκείνων των κουκούλων-καταδοτών της Κατοχής, όχι ίσως κάθε μία ''κουκούλα'' ξεχωριστά, ως άτομο, αλλά σαν ιδέα και πρακτική.

     Φυλαχτείτε απ' τις μαύρες κουκούλες..

     Μαύρες σαν τις ψυχές των φασιστοειδών που μας κυβερνούν..

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Δηλώσεις..

     ''Η δημοκρατία είναι δυνατή! Οι συλληφθέντες θα έχουν μιά δίκαιη δίκη..''
     Είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης, και έφυγε τρέχοντας να προλάβει να καταθέσει την τροπολογία που διευκολύνει το ''ξέπλυμα βρώμικου χρήματος'' σε κανένα άλλο (άσχετο) νομοσχέδιο, γιατί προχθές τον πήραν είδηση!

     ''Η χώρα χρειάζεται δικαιοσύνη!''
     Είπε ο ''πρωθυπουργός'' εκπροσωπώντας σύσσωμη την μνημονιακή συμμορία, που τρία χρόνια τώρα έχει καταλύσει κάθε έννοια δικαιοσύνης και Συνταγματικής τάξης!

     ''Φέρτε μας την λίστα με τα πρόσθετα μέτρα που πρέπει να πάρετε!'', και:
     ''Να ανοίξει το ασφαλιστικό, με ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΕΦ' ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ, καθώς και να μπεί μπροστά το δεύτερο κύμα ''κινητικότητας'', και εκκαθάριση στις αμυντικές βιομηχανίες!''
     Είπε η τρόϊκα, κι έφυγε για να ξαναγυρίσει δριμύτερη στα μέσα του άλλου μήνα, να ελέγξει την αποδοτικότητα των κυβερνητικών ανδρεικέλων!

     ''Η υπομονή μας, η αντοχή μας και η ανεκτικότητά μας έχει φτάσει στα όρια!'', καθώς και:
     ''Τσακιστείτε να μας αδειάσετε την γωνιά φασιστοειδή τροϊκανόφιλα τσουτσέκια!''..

     ..ελπίζουμε να δηλώσει ο λαός πολύ-πολύ σύντομα..
   

     

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Πόλεμος συμμοριών..

      Κλασσικό..

      Από τον καιρό του Αλ Καπόνε και των άλλων ''Νονών'' των μαφιόζικων εγκληματικών συμμοριών, ο πόλεμος μεταξύ τους, ήταν ο τρόπος ξεκαθαρίσματος των λογαριασμών για τον έλεγχο των περιοχών δραστηριοτήτων και ''προστασίας'' τους.

     Σήμερα βρισκόμαστε μάρτυρες ενός τέτοιου πολέμου συμμοριών..

     Με την διαφορά ότι η μία συμμορία, η μνημονιακή, είναι η πραγματική συμμορία, με εξουσία, χρήμα, παρακράτος, προβοκάτορες, δικαιοσύνη, προβολή, ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΗΣ.
     Η άλλη είναι κάτι γραφικοί, πλην επικίνδυνοι αγράμματοι νταήδες, που νόμισαν ότι θα μπορούσαν να γίνουν κι αυτοί τόσο δυνατοί, και που τώρα θα τους φορτώσουν εκτός από τις μ@λ@κίες και τα εγκλήματα που οι ίδιοι κάνανε, και ό,τι αδιευκρίνιστο έγκλημα έχει γίνει τα τελευταία δέκα χρόνια, συν την ρουφιανιά εναντίον του Οτσαλάν(!), τις αποδράσεις του Ρωχάμη, και την βύθιση του Εξπρές Σάμινα στις ''Πόρτες'' της Πάρου!!!

     Το κέρδος για την μνημονιακή συμμορία μεγάλο:
     -Ελέγχουν πιά όλον τον υπόκοσμο και όχι ένα μέρος του..
     -Ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, ότι τάχα αυτοί είναι οι ''δημοκράτες''!..
     -ΣΥΣΚΟΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ, ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ-ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ''ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ''..

     Και το σπουδαιότερο:
     Κάνουν επίδειξη ισχύος, δείχνοντας ότι μπορούν να συλλάβουν και να εξουθενώσουν όποιον θέλουν, όποτε θέλουν, με όποιες κατηγορίες θέλουν, στο όνομα της Δημοκρατίας που οι ίδιοι έχουν σκοτώσει προ πολλού!

     Με την ελπίδα ότι ο λαός ξέρει πιά να ξεχωρίζει τα ''παιχνίδια εξουσίας'', και την ΠΛΑΣΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ας κάνουμε μία παρατήρηση:

     Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά της εγκληματικής δράσης των δύο συμμοριών, που..
     ..αν οι σημερινοί συλληφθέντες αξίζουν όντως χειροπέδες..
     ..η μνημονιακή συμμορία όταν συλληφθεί θα πρέπει να προσαχθεί με το σκοινί ήδη στον λαιμό..

     

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος..

     Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την κινητοποίηση του ελληνικού λαού.

     Σιγά-σιγά και έχοντας στα χέρια τους όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα (χρήμα, υποσχέσεις, εκφοβισμό, φορολογική τρομοκρατία, ψυχολογικό και οικονομικό εκβιασμό), οι πολιτικοί και οι πολιτικές του συστήματος κλείνουν όλες τις διόδους, καθιστούν αδιέξοδο κάθε λογικό, δημοκρατικό και ήπιο τρόπο διαφυγής απ' την κρίση!

     Εξασκώντας όλο και μεγαλύτερη κυβερνητική και προπαγανδιστική βία θέλουν να οδηγήσουν τον λαό είτε στην πλήρη απονεύρωση, αποχαύνωση και παθητικοποίηση, είτε στην σπασμωδική και λιγότερο ήρεμη αντίδραση.

     Λέγοντας κυβερνητική βία δεν εννοούμε βεβαίως μόνον την βίαιη καταστολή, που έτσι κι αλλοιώς έχει γίνει κανόνας, αλλά και το έντεχνο ''σπρώξιμο'' του κόσμου προς την ''παρανομία'' και  την αθλιότητα.
     Γιατί, τί άλλο κάνουν αυξάνοντας συνεχώς, παράλογα και με εγκληματική εφευρετικότητα τους φόρους, και τα οικονομικά βάρη των πολιτών προς το δημόσιο, ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΡΔΕΣ  ''ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ'' ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, οι οποίοι κάποια στιγμή νομοτελειακά θα υποστούν τον εκφοβισμό και τον εκβιασμό της στέρησης της ελευθερίας τους, με λύτρα την αφωνία και την μη-αντίδραση στην καταλήστευση του κρατικού-δημόσιου πλούτου;
     (Ήδη σήμερα προαναγγέλλεται, σε μιά νέα επίδειξη ιταμότητας και αισχρότητας του οικονομικού επιτελείου, νέος φόρος ''προσόψεως'' στα ακίνητα!!!)

     Στο πεδίο της προπαγανδιστικής βίας, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.
     Ξαφνικά επινοούν χίλιους δυό κινδύνους για το πολίτευμα! Ψάχνουν, αίφνης, για αντιδημοκρατικά ''σταγονίδια'' στις ένοπλες δυνάμεις!
      Δεν διστάζουν ΕΜΜΕΣΩΣ ΑΛΛΑ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ, να ανασύρουν από το παρελθόν διλήμματα του τύπου: ''κυβέρνηση (δωσιλόγων) ή τανκς''!!!
      Οι προβοκατόρες δρουν ανεξέλεγκτοι και καταστρέφουν την όποια ψύχραιμη πολιτική σκέψη και ανάλυση, με πράξεις (φαινομενικά) ακατανόητες, πλην απολύτως μελετημένες και στοχευμένες..

      Μέσα σ' αυτόν τον ορυμαγδό, το μπαράζ των επιθέσεων που δέχεται ο χειμαζόμενος, βίαια φτωχοποιημένος και απελπισμένος λαός..
     ..δεν έχει παρά έναν μόνον δρόμο διαφυγής:

     ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Τ' ΑΥΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ..

     ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ..

     Και να απαιτήσει ανατροπή μνημονιακών πολιτικών και κυβερνήσεων, με ΚΑΘΟΛΙΚΗ, ΕΙΡΗΝΙΚΗ, ΣΥΝΕΧΗ κινητοποίηση, επ' αόριστον..

     ..μέχρι τελικής νίκης και ανάκτησης της Εθνικής κυριαρχίας..
     ..ή μέχρι τελικής ήττας και πλήρους υποδούλωσης κράτους και πολιτών..

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Κοινοβουλευτική δικτατορία..

     Κανείς δικτάτορας, απ' τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι έως τον Πινοσέτ και τον δικό μας Παπαδόπουλο, δεν θέλησε ποτέ να παραδεχτεί ότι κυβερνά εναντίον της θέλησης του λαού, χωρίς την έγκριση του λαού.

     Γι αυτό και πάντα αναζήτησαν λαϊκό-δημοκρατικό άλλοθι σε μιά σκιώδη και αναιμική λειτουργία του κοινοβουλίου..

     Ακριβώς αυτή η σκιώδης και αναιμική λειτουργία καταγράφεται σήμερα στην λειτουργία της δικής μας Βουλής, εν μέσω ''δημοκρατικής'' διακυβέρνησης!

     Δεν είναι μόνον ότι οι αποφάσεις για τα μείζονα ζητήματα παίρνονται εκτός Βουλής, με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου (θυμηθείτε: άρθρο 48 της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης)..
     Είναι και ότι μέσα από τα νομοθετήματα μικρής σημασίας που κατατίθενται για έγκριση στο κοινοβούλιο, προσπαθούν με την τακτική της ''τροπολογίας'' να περάσουν χαριστικές, ύποπτες και λίγο ως πολύ αντισυνταγματικές διατάξεις!

     Όπως το πολύ πρόσφατο κρούσμα, όπου σε νομοσχέδιο για τα ΚΤΕΛ,  ''χώθηκε'' τροπολογία σύμφωνα με την οποία όσοι κατέχουν μετοχές ναυτιλιακών εταιρειών δεν υποχρεούνται σε δήλωση ''πόθεν έσχες''!!!
     Ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για επίσημο ''ξέπλυμα'' κάθε λογής ''μαύρου χρήματος''!

     Το σκεπτικό της ''φάμπρικας'' των τροπολογιών είναι απλό:
     Μέσα στην ''τούρλα του χαμού'' περνάμε ό,τι γουστάρουμε.
     Αν κατά τύχη το πάρουν είδηση ή με κάποιον τρόπο δημοσιοποιηθεί αποσύρουμε την τροπολογία και επανερχόμαστε αργότερα..
     Αν δεν το πάρει κανείς είδηση η τροπολογία ψηφίζεται και...''εις υγείαν του κορόϊδου''!

     Αν δεν είναι όλο αυτό ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΏΝ ΘΕΣΜΩΝ, και μάλιστα της ραχοκοκκαλιάς του δημοκρατικού πολιτεύματος, που είναι το σώμα των αντιπροσώπων, το κοινοβούλιο, τότε τί είναι;

     ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΥΓΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!

     Μιά δικτατορία εφάμιλλη των απροκάλυπτων, αφού κι οι δύο φοράνε τα ίδια κουρέλια της Δημοκρατίας!

     Μιά δικτατορία που πρέπει να πέσει πάση θυσία..
     

Κάλεσμα για...προσφορές!..

     Το blog είναι έτοιμο..

    Με ένα λογικό ποσό κάνω κι εγώ ''κάλεσμα'' για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ή για Διαπλανητική Επανάσταση!

    Δημοσιότητα και εισαγγελική παρέμβαση εξασφαλισμένη!

    Επίσης και ο αποπροσανατολισμός κι ο εκφοβισμός του κοινού..

    Περιμένω προσφορές..

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Όχι, σε τέτοια Ευρώπη,,

     Θέλαμε να είμαστε μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο αυτή ήταν ένας πολιτικός και οικονομικός συνασπισμός ισότιμων εταίρων.

     Όμως όχι πιά!.

     Τώρα που η Ένωση κατάντησε μία συμμορία τοκογλύφων που λυμαίνεται τα φτωχότερα κράτη, είναι καιρός να αποχωρήσουμε.

     Ας αποδείξουμε ότι είμαστε πράγματι αντι-φασίστες και αντι-ναζιστές έμπρακτα και όχι μόνον με ανώδυνα συλλαλητήρια τριών-τεσσάρων ωρών!

     Δεν υπάρχει καμία λογική παραμονής μας στην Ε.Ε όταν αυτή κατακρεουργεί την χώρα και τους πολίτες!

     Ανεργία κοντά στο 30%..
     Οι μεγάλες βιομηχανίες μεταφέρουν την έδρα τους αλλού..
     Οι μικρές επιχειρήσεις κλείνουν..
     Νέοι επιστήμονες, σπουδασμένοι εδώ με έξοδα τούτου του κράτους, μεταναστεύουν για να αποδώσουν την χρυσή υπεραξία των γνώσεών τους στο εξωτερικό..
     Κλειστά πλέον τα κρατικά πανεπιστήμια (Καποδιστριακό και Μετσόβιο), για να ανοίξουν άλλα, ιδιωτικά..
     Υποσιτισμένα παιδιά στα σχολεία..
     Ανασφάλιστοι (λόγω ανεργίας) τρία εκατομμύρια Έλληνες, και υπ' ατμόν (λόγω αδυναμίας καταβολής εισφορών) άλλα τρία εκατομμύρια. Σύνολο έξη!.. 
     Οικονομική αδυναμία προμήθειας φαρμάκων..
     Και στα νοσοκομεία δεν θα περιθάλπτονται όσοι δεν έχουν 25 ευρώ! Ή ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ 25 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ !!..
     Γενοκτονία!..

     Όλα αυτά με ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ!!!
     Ή άπόρροια των εντολών τους!

     Την ίδια ώρα οι τράπεζες, που κατά τον αισχρότερο των δωσιλόγων υπουργό των οικονομικών χρειάζονται στήριξη(!) για να μην καταρρεύσουν, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ !
      Οι υπάλληλοι της τρόϊκας. είτε είναι ''διευθύνοντες'' σε κρατικούς οργανισμούς, είτε είναι αργυρώνητα ξεπουλημένα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας, ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ-ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΕΣ-ΕΠΤΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ..

      Ποιός λοιπόν ο λόγος παραμονής μας στην Ευρωπαϊκή ''Ένωση'';
      Τί έχει να ωφεληθεί ο ελληνικός λαός;

      Την όποια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη πέτυχε η χώρα μας, την πέτυχε όσο ήταν εκτός Ένωσης, με τις δικές τις δυνάμεις!

     Μετά ήρθαν τα παράλογα δάνεια, η πλασματική ανάπτυξη του τσιμέντου των ''εθνικών εργολάβων και προμηθευτών, η κοινωνική ''ανάπτυξη'' τύπου life-style των τριών αυτοκινήτων, τεσσάρων τηλεοράσεων και επτά στερεοφωνικών ανά σπίτι(!)..

     Και τώρα η καταστροφή..

     Έξω λοιπόν απ' την Ευρώπη!
     Μπας και καταλάβουν οι ''εταίροι'' μας τί εστί βερύκκοκο, όπως λέει και ο γελοιοδέστερος των γελοίων που μας κυβερνούν!

     Εμείς (ο λαός, οι πολίτες), δεν έχουμε να χάσουμε πιά τίποτα..

     

     
     
     

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Προσοχή στην ύπουλη μπουρδολογία!..

                  ΠΡΟΣΟΧΗ

     Δεν πέφτουμε στην ύπουλη παγίδα της υποχθόνιας μπουρδολογίας του χοντρού Χυδαίου:

     Δεν υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα ''Συνταγματικό τόξο'' ή ''Δημοκρατικό τόξο''!

     ΥΠΑΡΧΕΙ  ''ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ'' ΚΑΙ ''ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΤΟΞΟ''

     Οι μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις έχουν καταπατήσει το Σύνταγμα και έχουν καταπνίξει την Δημοκρατία!
     Δεν μπορούν άρα να ανήκουν ούτε στο ''Συνταγματικό'', ούτε στο ''Δημοκρατικό τόξο''!

     Μην υιοθετούμε λοιπόν άλλες εκφράσεις!

     Η σωστή είναι μόνον αυτή:

     ''Μνημονιακό τόξο'' ή ''Αντιμνημονιακό τόξο''

     Όλα τ' άλλα είναι παγίδες!..

     

Η δημοκρατία, σας μάρανε!..

     Ώστε κινδυνεύει η Δημοκρατία;
     Από ποιούς Αντωνάκη;
     Από ποιούς Βαγγελάκη;

     Από μερικούς γραφικούς νεοναζιστές;
     Μα αυτούς τους ξεχωρίζει κανείς αμέσως κι από μακριά: ξυρισμένα κεφάλια, φόρμες παραλλαγής, μαύρες μπλούζες.
     Όσο επικίνδυνοι κι αν είναι, τους βλέπεις και τους αποφεύγεις.

     Η δικιά σας η μαύρη ψυχή είναι αυτή που είναι καλά κρυμμένη και δεν φαίνεται!
     Γιατί εσείς είσαστε ο πραγματικός κίνδυνος για την Δημοκρατία!

     Ψάχνετε να βρείτε, τάχα, από ποιούς κινδυνεύει η Δημοκρατία.
     Αυτό σας μάρανε..
     Ότι δεν υπάρχει Εθνική Ανεξαρτησία, δεν σας πειράζει!

     ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, Ω ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ;;;

     Αποφασίζετε μόνοι σας χωρίς ξένες παρεμβάσεις σαν κυρίαρχη κυβέρνηση κυρίαρχου κράτους;
     Πού είναι η Δημοκρατία;

     Νομοθετείτε μέσα στην Βουλή, ή με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου;
     Πού είναι η Δημοκρατία;

     Ενημερώνετε τον ελληνικό λαό ή συσκοτίζετε τα πάντα;
     Γι αυτό δεν έχετε ξαμολύσει τους νέους ''γκοτζαμάνηδες''; 
     Γι αυτό δεν έχετε δώσει εντολή στα κανάλια σας, να μην ασχολούνται με τίποτε άλλο; Παρά μόνον πώς θα ρίχνουν ''νεοναζιστική στάχτη στα μάτια'' του λαού;
     Πού είναι η Δημοκρατία;

     Γιατί δεν αφήνετε τον κόσμο να ενημερωθεί για τα ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ που αυτή τη στιγμή συνυπογράφετε με τα αφεντικά σας τους δανειστές-τοκογλύφους;
     Γιατί δεν θέλετε να ενημερώνεται ο λαός για το κύμα των απεργιακών κινητοποιήσεων και την επιτυχία τους;
     Φοβάστε την εξέγερση; Γι αυτό;
     Και είναι αυτό Δημοκρατία;

     Η Δημοκρατία πού τόσο σας ενοχλεί, αυτή που στο όνομά της ορκίζεστε αλλά προσπαθείτε με τόσο μένος να την πνίξετε και να την θάψετε, θα σας εκδικηθεί..

     Κάποια στιγμή (ας ελπίσουμε σύντομα) θα στοιχείωσει τους πιό φρικτούς σας εφιάλτες, και θα τους κάνει πραγματικότητα!

     Και θα περάσετε στην Ιστορία ως αυτό που πράγματι είστε:
     Φασίστες. Στην ψυχή, και στο φρόνημα..

     

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

(ψυχ)Ιατρικό παράδοξο;..

     Σαράντα έξη χιλιάδες περισσότερα φύλλα από την προηγούμενη Κυριακή, πούλησε χθες η εφημερίδα με την επίμαχη φωτογραφία του ψυχορραγούντος θύματος της γνωστής δολοφονικής επίθεσης!

     Αντί να μηδενίσει το κοντέρ των πωλήσεων, η ζήτηση αυξήθηκε κατακόρυφα!

     Παράδοξο; Καθόλου:

     Ο αγώνας της λοβοτομής που έκανε επί τριάντα χρόνια το ΠαΣοΚ (κυρίως, αλλά όχι μόνον) στον ελληνικό λαό, τώρα δικαιώνεται!..

     Ένας λαός που έμαθε να θεωρεί φυσιολογικό το κράτος να ζεί με δανεικά (και κατ' επέκταση κι ο ίδιος), να θεωρεί καταξίωση τον ''μαϊμουδισμό'' του life-style, να θεωρεί πολιτική ''μαγκιά'' την ιταμότητα και το ψέμα,  ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ;

     Πώς να ξεχωρίσει το χρυσάφι απ' τα σκ@τά;

     Πώς να λοιδορίσει έναν πρωθυπουργό (πολλούς πρωθυπουργούς) κατ' εξακολούθηση ψευδόμενο;

     ( Ο νυν ''πρωθυπουργός'' ξαναχτύπησε: δεν έχει, λέει, ο ίδιος καμία σχέση με την ''θεωρία των δύο άκρων''!  Ενώ δεν έχουν περάσει ούτε είκοσι μέρες από τα εγκαίνια της ΔΕΘ όπου ο ίδιος είχε αναγάγει την θεωρία αυτή σχεδόν σε ιδεολογική ''πλατφόρμα'' της κυβέρνησής του!!  Τέτοια αξιοπιστία πολιτικού ανδρός!!!)

     Και εν τέλει, πώς να σηκωθεί απ' τον καναπέ και να στρώσει στο κυνήγι αυτά (αλλά και τα προηγούμενα) σκύβαλα που μας κυβερνούν;

     Ίσως να χρειάζεται ένα ακόμα μεγαλύτερο σοκ!..

     Για να δούμε..
     Όταν θα του πάρουν και τα σπίτια.. (και θα 'ναι πλέον αργά)
     Θα αντιδράσει;

     

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Είναι δυνατόν;..

     Είναι δυνατόν να ζήσουμε τα υπόλοιπα χρόνια μας με χημικά και δακρυγόνα, επειδή διαμαρτυρόμαστε, επειδή ζητάμε;

     Είναι δυνατόν να θεωρείται ύποπτος όποιος φέρει επάνω του ως σήμα ή ο,τιδήποτε άλλο την Ελληνική σημαία;

     Είναι δυνατόν να κυβερνούν ιδεολογικά τα υπολείμματα της Πολιτικής Άνοιξης;

     Είναι δυνατόν να κυκλοφορούν φυλλάδες με φωτογραφίες ψυχορραγούντων από δολοφονική επίθεση στο εξώφυλλο;

     Είναι δυνατόν στέλεχος κυβερνητικού κόμματος να ζητά απ' την αστυνομία να χτυπά μέχρι λιποθυμίας τους διαδηλωτές, λέγοντας ''Τί συλλήψεις και πράσινα άλογα...δεν έχουμε χρήματα για τέτοιες πολυτέλειες...Ξύλο μέχρι λιποθυμίας, αυτή την αντιμετώπιση αξίζουν, και μόνη αυτή'';

     Είναι δυνατόν τα νέα μέτρα που θα ζητήσει από σήμερα η τρόϊκα να τα βαφτίσει ο ''πρωθυπουργός'' ως ''διαρθρωτικές αλλαγές''(!) και να μην αντιδράσει με παραίτηση έστω και ένας βουλευτής;

     Είναι δυνατόν να έρχεται στο φως e-mail του πρώην υπουργού οικονομικών Παπακωνσταντίνου, όταν ήταν υπουργός, όπου να εξηγεί στα επιτελικά στελέχη του υπουργείου ''τί πήραμε και τί δώσαμε στο Συμβούλιο Κορυφής'', και απροκάλυπτα να εξαγγέλλει την νομοθέτηση νέων δημοσιονομικών κανόνων ''όπως θέλουμε εμείς, όχι απαραίτητα στο Σύνταγμα'', και τα μέλη της τότε κυβέρνησης να κυκλοφορούν ακόμα ελεύθερα;

     ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ;

     Όχι δεν είναι..

     Το Σύνταγμά μας έχει καταπατηθεί, η σημαία μας έχει διασυρθεί, οι ζωές μας έγιναν έρμαιο του κάθε τυχοδιώκτη πολιτικού.

     Και η ''ημέρα της κρίσεως'' (τους), πλησιάζει..

     

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Παρατράβηξε το αστείο..

     Κύριοι της ''κυβέρνησης'' συμμαζευτείτε!

     Έρχεται κάποτε η ώρα που και ο πιό νηφάλιος, ο πιό ήρεμος, στωικός άνθρωπος φτάνει στο ''μη περαιτέρω''!

     Έχετε προ πολλού περάσει το όριο που χωρίζει μιά κακή, ανίκανη, κυβέρνηση με μιά κυβέρνηση συνωμοτών κατά του λαού.

      Με τις ευλογίες σας οι καθεστωτικοί ψεύτες σας έχουν ξαμοληθεί στα καθεστωτικά κανάλια σας, και με τους καθεστωτικούς δημοσιογράφους σας προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο, κατηγορώντας  αθώους, διασύροντας ιδέες και κόμματα, σπιλώνοντας υπολήψεις.

     Είσαστε υπόλογοι όχι μόνον για την φτωχοποίηση των πολιτών, αλλά και για όλες τις εγκληματικές ενέργειες των προβοκατόρων σας, καθώς και την δράση ακραίων ομάδων που έντεχνα και με την θέλησή σας αφήσατε να μεγαλώσουν και να αποθρασυνθούν!

     Έχετε επιδοθεί στην χειραγώγηση και την προδοσία του ελληνικού λαού με άφατο, πρωτόγνωρο και περίεργο μένος.

     Το πιό πρόσφατο και χαρακτηριστικό της προδοσίας σας κατόρθωμα:
     Παροξυσμός του γελοιοδέστατου και επικινδυνότατου υπουργού Προ-Πο: 

     ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ! 
     ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕΛΗ ΑΚΡΑΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!
     ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

     Η κατηφόρα σας δεν έχει όρια.
     Αν δεν είναι ένα πολύ κακόγουστο αστείο, θα πρέπει να είναι το πολιτικό σας τέλος!

     ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!
     Και μεταφορικά, αλλά και πραγματικά..

     Ο τόπος πρέπει να απαλλαγεί το ταχύτερο δυνατόν από σας!
     Το καταστροφικό αστείο της πολιτικής σας ύπαρξης πρέπει να τελειώνει..

     Υ.Γ. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΕΤΡΑ, ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΣΑΣ!
            Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ..

      
     
 
   
     

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Άλλα λόγια (και πράξεις), να ξεχνιόμαστε..

     Με άλλα λόγια: ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ..

     Αυτά τα εγκλήματα, η κουβέντα περί ''θεωρίας'' των δύο άκρων(!), ο καυγάς για το ποιό κόμμα ανήκει και ποιό όχι στο ''συνταγματικό τόξο'' (άλλη εφεύρεση-παπαριά της Αυτού Χυδαιότητας), όλα αυτά ΠΟΛΥ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..

     Πάνω που το κίνημα των πολιτών για ανατροπή της δωσιλόγων φαίνεται να παίρνει μπροστά, τα πρόσφατα γεγονότα συσκοτίζουν τα μείζονα.

     Ξεχνάμε τα θανατηφόρα μέτρα, τα νέα μνημόνια που χαλκεύονται, την χρεοκοπία της χώρας, την προδοτική ανικανότητα του ''πρωθυπουργού'' και των συνεταίρων του, ξεχνάμε ποιοί είναι οι πραγματικοί εγκληματίες.

     Το ακροδεξιό κόμμα αποτελεί το μακρύ χέρι των μνημονίων και των ανδρεικέλων που κυβερνούν.
     Η γιγάντωσή του είναι δικό τους δημιούργημα, έστω (για τους καλόπιστους) και έμμεσα..

     Θυμίζει (για τους κακόπιστους) πολύ την 17Ν, που κάθε φορά που η εκάστοτε βρώμικη κυβέρνηση του ΠαΣοΚ βρισκότανε σε δύσκολη θέση, με ένα της ''χτύπημα'' έστρεφε την προσοχή του κόσμου αλλού.. 

     ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΧΕΡΙ, ιδιωτικό ή συλλογικό (ως κόμμα), ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΙΕΨΕΙ.

     Πραγματικός δολοφόνος είναι η κυβέρνηση και τα μνημόνια!

     Οι μνημονιακές κυβερνήσεις είναι ο εχθρός του λαού και της χώρας!

     Όλα, μα όλα τ' άλλα,  είναι αποτελέσματά τους, παρελκόμενά τους!

     Όταν ανατραπούν μνημόνια και δωσίλογοι και επανέλθει η κοινωνική ηρεμία στην χώρα, τα ''φαντάσματα'' θα ξαναγυρίσουν στην αφάνειά τους και στην γραφικότητά τους.

     Υ.Γ.  ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δίνουμε άφεση αμαρτιών στον φυσικό εγκληματία ή εγκληματίες! Αυτός  είναι ορατός και θα πάει φυλακή. Οι ηθικοί αυτουργοί όμως είναι χειρότεροι και πιό επικίνδυνοι: δεν τιμωρούνται, δεν φαίνονται, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ!
     

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

SOS: Χάνουμε τα παιδιά μας!..

     Χάνουμε τα παιδιά μας!
     Και τα χάνουμε μπροστά στα μάτια μας, μέσα απ' τα χέρια μας!

     Όσοι έχουν παιδιά στην ηλικία των  είκοσι, εικοσιπέντε, τριάντα ετών, σε ηλικία δηλαδή που μπορούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της καταστροφής του μέλλοντός τους, καταλαβαίνουν τί εννοώ..

     Τα βλέπουμε να τριγυρνούν σαν ζαλισμένα, απελπισμένα, μη βλέποντας οδό διαφυγής.
     Στην χειρότερη περίπτωση τα βλέπουμε βυθισμένα στην απάθεια, ζώντας ημέρα την ημέρα, μη μπορώντας να προγραμματίσουν κάποιο μέλλον.

     Δεν μπορούν όλα να διαφύγουν στο εξωτερικό για κάποια καλύτερη τύχη. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ! Τα περισσότερα μένουν εδώ, να ''φυλάττουν'' προδομένες ''Θερμοπύλες''..

     Τρέμω στην ιδέα, ποιές θά 'ναι ίσως οι βαθύτερες σκέψεις τους! Αυτές που δεν μας λένε! Τί θα σκέφτονται, ίσως, ανομολόγητα για μας και το μέλλον που τους επιφυλάξαμε.

     Το μέλλον που τους φτιάξαμε, όχι γιατί ''τα φάγαμε'', όπως λέει το χυδαίο Λίπος, (σιγά την μεγάλη ζωή που κάναμε οι περισσότεροι από μάς!), αλλά ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ, ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ανήθικα σκύβαλα, ανθελληνικά αθύρματα!

     Βλέπαμε, ή διαισθανόμαστε να καταστρέφουν την πατρίδα, και χειροκροτάγαμε κιόλας!

     Γι αυτό όσοι αισθανόμαστε έστω και ψήγματα ενοχής απέναντι στα παιδιά μας, σε όλα τα παιδιά της νέας γενιάς, πρέπει να δράσουμε.

     Πρέπει να επανορθώσουμε πάση θυσία, έστω και με βλάβη του εαυτού μας, το κακό που προξενήσαμε.

     Να μπούμε εμείς πρώτοι μπροστά, και να ανατρέψουμε με ειρηνικούς αγώνες, πρώτα την δωσιλογική αυτή ''κυβέρνηση'', και κατόπιν όλο το πλέγμα διαπλοκής που στηρίζει αυτό το διεφθαρμένο κοινωνικοπολιτικό σύστημα.

     Έτσι θα εξιλεωθούμε..
     Και θα σώσουμε και τα παιδιά μας!..
     

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Μέσα Μαζικής Εξόντωσης..

     Αναλαμβάνουν και εκτελούν συμβόλαια θανάτου.
     Ακριβώς όπως οι επαγγελματίες δολοφόνοι.

     Στοχοποιούν πολιτικούς και πολιτικές και τους επιτίθενται ομαδικά, συντονισμένα, λυσσαλέα.

     Απώτερος στόχος τους η διατήρηση του ''συστήματος'' και η χειραγώγηση του λαού.

     Ενός λαού που τον βλέπουν σαν εχθρό, ίσως γιατί ξέρουν ότι μόλις γίνει κατανοητό το αισχρό τους παιχνίδι, οι ώρες τους θα είναι μετρημένες.

     ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ.

     Μόλις χθες η αλητοσυμμορία των ΜΜΕ στοχοποίησε πρόεδρο αντιμνημονιακού κόμματος, και σήμερα είχαμε προπηλακισμό και βιαιοπραγία εναντίον του.
      Αν συνυπολογίσουμε την έντονα αντιμνημονιακή ρητορική και πολιτική του συγκεκριμένου πολιτικού, θα συμπεράνουμε ότι δεν υπάρχει λόγος ο κόσμος , ο λαός να στραφεί εναντίον του.
      ΑΡΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ;  ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ;

      Μόλις είδανε την επιτυχία των απεργιακών κινητοποιήσεων, την μαζικότητα και την συμμετοχή, ξεκίνησαν οι προβοκάτσιες, οι εκφοβισμοί,οι περισπάσεις του λαού.

      Θα κάνουν τα πάντα για να φοβίσουν τον κόσμο και να τον ξανακλείσουν στα σπίτια του.

      Τα ΜΜΕ και οι αισχροί δημοσιογράφοι τους είναι η εμπροσθοφυλακή, μαζί και η αιχμή του δόρατος, ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ !

      Ας κόψουμε αυτό το χέρι κλείνοντας τις καθεστωτικές τηλεοράσεις και ραδιόφωνα.

     Η ενημέρωση από το διαδίκτυο είναι πολύ πιό πλουραλιστική και έγκυρη.

     Και ας μην πέσουμε στην παγίδα της τεχνητής έντασης, και της φοβίας που από αυτή θέλουν να μας δημιουργήσουν.

      Η μεγάλη αντίδραση του λαού φαίνεται ότι ξεκινάει.
      Το σύστημα θα τα παίξει όλα για όλα.

      Ας είμαστε προετοιμασμένοι για τα χειρότερα!
      Ενωμένοι όμως και αποφασισμένοι..

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ιατρικό ανακοινωθέν..

     Ανακοινώνεται ότι καρκινικά κύτταρα του μεγάλου καρκινικού όγκου κυκλοφορούν ακόμα, και δηλητηριάζουν το σώμα της κοινωνίας και της δημοκρατίας.
     Η επιστήμη ως τώρα, γνωρίζει και αναγνωρίζει ως μόνες θεραπείες του καρκίνου, την αντινοβολία-ακτινοθεραπεία, την χημειοθεραπεία, και την χειρουργική αφαίρεση.

Κηδεύουμε σήμερα..

     ..την προσφιλή μας Δικαιοσύνη..

     Αφού έκανε τόσα χρόνια όχι την τυφλή, αλλά τα ''στραβά μάτια'', σ' αυτούς που οδήγησαν την χώρα στον γκρεμό..

     Αφού άφησε να της ''ξεφύγουν'' οι εκμαυλιστές μιζαδόροι της miesens, κι αφού οι ''μιζομένοι'' κυκλοφορούν ελεύθεροι παρά την δημόσια ομολογία τους..

     Αφού ανέχτηκε απ' ευθείας αναθέσεις, και χαριστικές συμβάσεις ξεπουλήματος ελληνικής γης και ορυκτού πλούτου, και άφησε ανεξέλεγκτους τους κάθε λογής ''επενδυτές'' να σκυλεύουν την χώρα..

     Αφού ανέχτηκε Παγκάθλιους και Μπουμπούκους να καθυβρίζουν δημόσια πολιτικούς τους αντιπάλους, αλλά και την κοινωνία ολόκληρη..

     Αφού δεν είδε πρώην υπουργούς Οικονομικών, αλλά και Άμυνας, φεύγοντας από τα υπουργεία τους να παίρνουν μαζί στο σπίτι ''στικάκια'' με οικονομικά αρχεία και αμυντικό σχεδιασμό της χώρας(!)..

     Αφού δεν βλέπει τους πραιτωριανούς του καθεστώτος να σέρνουν στην άσφαλτο έλληνες πολίτες διαμαρτυρόμενους..

     Αφού τέλος πάντων στάθηκε διαχρονικά ανίκανη να διώξει τα πολιτικά και άλλα εγκλήματα των μεγαλοσχημόνων, παρά μόνον τα πταίσματα των ''μικρών'' και του λαού..

     Καταλάβαμε ότι είναι πιά νεκρή από καιρό, και έχει αρχίσει και να βρωμάει!

     Άλλοι την σκότωσαν, ή μπορεί και να βοήθησαν στην αυτοκτονία της..

     Εμείς την κλαίμε και της κάνουμε μνημόσυνα.
     
     Αυτό που μένει είναι να την αντικαταστήσει ο λαός, με την δική του δικαιοσύνη..
     

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Πώς πάνε Αράπη τα παιδιά σου;

     ..Όσο πάνε και μαυρίζουν!..

     Ας σκεφτούμε όλοι, τί πήγε καλύτερα για τον καθένα μας τον τελευταίο μήνα;
     Ή, τί περιμένουμε να πάει καλύτερα τον επόμενο;

     Θα μειωθούν οι φόροι και τα χαράτσια;
     Θα πάρουμε αύξηση;
     Θα βρούμε δουλειά;
     Θα σταματήσουν οι εισπρακτικές εταιρείες να μας εκβιάζουν;
     Θα μειωθεί ο φόρος στο πετρέλαιο μπας και δεν ξαναξεπαγιάσουμε ετούτο τον χειμώνα;
     Θα μπορούμε να εξεταζόμαστε δωρεάν στα κρατικά νοσοκομεία, ως ανταπόδοση για τις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές που πληρώνουμε τόσα χρόνια, ή θα πεθαίνουν οι γέροι γιατί δεν θάχουν το 25αρι που ζητάει ο γελοίος;
     Θα μας πάρει το σπίτι η εφορία επειδή χρωστάμε 5-10 χιλιάδες ευρώ, ή θα περιμένουν να φτάσουμε να χρωστάμε εκατό-διακόσια  εκατομμύρια για να μας κάνουν πρόεδρους σε  καμιά τράπεζα;
     Θα ξαναλειτουργήσει η Βουλή κανονικά, ή θα επικυρώνει μόνο ''εντός σαράντα ημερών'' τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου της οιονεί δικτατορικής κυβέρνησης;
     Θα ξαναχαμογελάσουμε;
     Θα κάνουμε Χριστούγεννα;

     Τί απ' όλα αυτά, και άλλα τόσα, περιμένουμε να βελτιωθεί στο άμεσο μέλλον;

     ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ OI ''ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ'', ΤΑ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ, Η ΑΝΑΚΑΜΨΗ, ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ;

     Γιατί τους κοιτάμε και δεν τους παίρνουμε στο κυνήγι με τα πόδια μέχρι τα σύνορα;

     Ελπίζει ο αράπης ποτέ ν' ασπρίσουν τα παιδιά του;

     Όλο και πιό μαύρα θα γίνονται!

     Κι εμείς όλο και πιό σκλάβοι..

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Όλες του κόσμου οι Κυριακές..



      Είναι κάτι Κυριακές του Σεπτέμβρη που θαρρείς πως το καλοκαίρι θα μείνει για πάντα..
     Πιό ήπιο, πιό καλόβολο, το ίδιο φωτεινό..

     Χαρείτε τις με μιά ποιητική φωνή σαν της Χαρούλας, και μ' έναν ποιητικό στίχο:
     ''..σαν την φωτιά είσαι ζεστός, είσαι ο ίδιος ο Χριστός..
      ..ένας Χριστός της γειτονιάς, που ξέρει τί θα πεί χιονιάς..''

     Καλή Κυριακή..


Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Φοβούνται μη χαλάσει η μανέστρα..

     Τα πράγματα πάνε πολύ χειρότερα απ΄όσο περιμέναμε.
     Δεν χρειάζεται να αναπαράγουμε τις καθημερινές ειδήσεις για να βεβαιωθούμε γι αυτό.
     Τα πάντα έχουν πέσει έξω.
     Το κράτος έχει ουσιαστικά διαλυθεί και ακινητοποιηθεί.
     Μόνον ο φορομπηχτικός τομέας και ο τομέας εκφοβισμού των πολιτών παρουσιάζει ακόμη κάποια κινητικότητα.

     Το σύστημα έχει πανικοβληθεί και δεν ξέρει πιά από πού πρέπει να φυλαχτεί:
     Από τις ''φροντίδες'' των συμμάχων(!) και εταίρων(!!!);
     Από την ανικανότητα (αναμενόμενη) της κυβέρνησης;
     Ή από το τσουνάμι της λαϊκής οργής, που προς το παρόν απλώς υποβόσκει;

     Παρ' όλα αυτά, είναι εντυπωσιακό ότι το ''σύστημα'' έχει κατεβάσει τους τόνους!
     Προσπαθεί να μην προκαλεί!
     Πότε πριν από λίγο καιρό θα προπηλάκιζαν την Φώφη (σιγά τον προπηλακισμό δηλαδή!), ή θα μπουγέλωναν τον Πάκη, και δεν θα έβγαιναν την άλλη στιγμή τα εξωνημένα τσουτσέκια στα τηλεπαράθυρα να  απαιτούν ''καταδίκη της βίας απ' όπου κι αν προέρχεται'';

     Κι αυτό συμβαίνει επειδή φοβούνται μην τυχόν και χαλάσει η μανέστρα των γερμανικών εκλογών!
     ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ Η ΑΦΕΝΤΙΚΙΝΑ!
     Χωρίς αυτήν δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, και το ξέρουν!

     Μιά τυχαία πρόκληση, που θα μπορούσε να προκαλέσει κοινωνική αναταραχή, θα μπορούσε να κλιμακωθεί λόγω της καταπιεσμένης λαϊκής οργής, και να βάλει ίσως σε κίνδυνο το όλο πλέγμα δανειστών-τοκογλύφων-κατοχικών δυνάμεων-κυβερνητικών ανδρεικέλων!

     Αυτό προσπαθούν να αποφύγουν και γι αυτό έχουν ρίξει τους τόνους.

     Μετά τις γερμανικές εκλογές, και εφ' όσον τα πράγματα πάνε καλά γι αυτούς, θα επανέλθουν επιθετικότεροι, ιταμότεροι, χυδαιότεροι, δωσιλογότεροι (συγχωρήστε μου τον νεολογισμό), για να παίξουν πιά το τελευταίο τους και αισχρότερο χαρτί!

     Εάν βεβαίως τους το επιτρέψει ο λαός..

     Υ.Γ.  Να μην το ξεχάσω: Όσοι ψάχνουν για νεοναζιστές, παρακαλούνται να ψάχνουν εκτός συνόρων!  Εδώ το πολύ πολύ να βρούν τίποτα γραφικούς!
             Οι πραγματικοί νεοναζιστές βρίσκονται στην γερμανική κυβέρνηση που επιχειρεί για τρίτη φορά, μετά τον 1ο και τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, και ίσως για τέταρτη αν συνυπολογίσουμε και τον ''εκατονταετή πόλεμο'', να καθυποτάξει την Ευρώπη κάτω από μιά γερμανική δικτατορία. Τούτη την φορά με οικονομικά μέσα, εξαθλιώνοντας λαούς και εξαγοράζοντας κυβερνήσεις!
             ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟ ΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ..


Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιός δίνει τον ρυθμό;

     Δεν είναι μόνον ότι σύμπασα η μνημονιακή συμπολίτευση είναι ξεπουλημένη..

     Δεν είναι μόνον ότι κάθε τους ενέργεια είναι προδοτική προς τον λαό, και σκοπό έχει την εξυπηρέτηση δικών τους συμφερόντων (και των αφεντικών τους, βεβαίως-βεβαίως)..

     Δεν είναι ότι αντί για δημοσιονομική εξυγίανση έχουμε βουλιάξει εντελώς μέσα στον βόθρο της σαπίλας, των σκανδάλων, των απ' ευθείας αναθέσεων, των παραχωρήσεων, των ετσιθελικών διορισμών, του αθέατου ξεπουλήματος κρατικής γης και περιουσίας, ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ..

     Είναι ότι δεν υπάρχει και ούτε φαίνεται βούληση να υπάρξει ουσιαστικός έλεγχος, ούτε απ' την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ούτε απ' την αντιμνημονιακή αντιπολίτευση!

     Μπορεί η δικαιοσύνη να μας πεί, για παράδειγμα, αν είναι ικανοποιημένη με το θέμα της κρατικής τηλεόρασης;
     Έχει υπάρξει δηλαδή συμμόρφωση σ' εκείνη την απόφαση του ΣτΕ που όριζε άμεση λειτουργία κρατικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης σε πανελλαδική κάλυψη;
     Η νέα ''κυβερνητική τηλεόραση'' που πλασάρεται ως ''δημόσια'', φτάνει δηλαδή παντού; Σ' όλες της γωνιές της επικράτειας;
     Κι αν όχι, τί κάνει η Δικαιοσύνη γι αυτό, τρείς μήνες μετά;

     Ή, πού είναι η αντιπολίτευση να ελέγξει κυβέρνηση και δικαιοσύνη για την ολιγωρία τους;

     Κι αυτό είναι ένα μόνο παράδειγμα! Υπάρχουν εκατοντάδες..

     Δυστυχώς έχουμε ξεμείνει από μπροστάρηδες!

     Έχουμε ξεμείνει από Άντρες (το ''α'' κεφαλαίο), που να βάζουν πάνω απ' την ατομικότητα και τους προσωπικούς σχεδιασμούς, το συμφέρον του λαού, τον αυθορμητισμό, την επαναστατικότητα!

     Όσο έτοιμος κι αν είναι (ή αν δεν είναι) ο λαός να εκραγεί, πάντα θα χρειάζεται κάποιος που θα δώσει το έναυσμα και θα κρατήσει τον ρυθμό..

     Για να ηχήσουν τα τύμπανα της ανατροπής κάποιος πρέπει να τα χτυπήσει!

    ΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ,  ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΊΝΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΚΙ Η ΑΠΡΑΞΙΑ..

     Σε αυτήν την ιστορική στιγμή που ζεί η πατρίδα μας, κρινόμαστε όλοι!

     Προδότες και λαός..
     Δωσίλογοι και πατριώτες..

     Ας ξεκινήσει κάποιος..

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Πρωτογενής αγυρτεία..

     Δηλαδή αυτό ήταν, μαγκόπουλε; Καθαρίσαμε;

     Μας έμειναν και τρία δις και κάτι πλεόνασμα;

     Τότε προς τί τόσο δράμα; Που θα μας πάρετε τα σπίτια, που θα μας βάλετε φυλακή για χρέη, που θα μας κατάσχετε μισθούς και συντάξεις;

     Ρε σεις, δεν είπαμε να κόψετε τις παπαριές και ν' αρχίσετε να λέτε και καμιά αλήθεια;

     Τί πρωτογενή πλεονάσματα μάς παραμυθιάζετε; Διαλύσατε την οικονομία,κατεδαφίσατε Υγεία και Παιδεία, πουλάτε μπιρ-παρά τ' ασημικά του κράτους, στέλνετε κάθε 18 ώρες έναν από μάς στον τάφο, ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ;

    Το μόνο πλεόνασμα που υπάρχει εδώ είναι η αγυρτεία σας και η θρασύτητά σας!

    Το ψέμα και η παλιανθρωπιά σας!

     Ποιόν νομίζεις ότι μπορείς να κοροϊδέψεις πάλι, εντελόμενε ''πρωθυπουργέ'';

     Μας ρήμαξαν τον εγκέφαλο όλο το καλοκαίρι τα κανάλια σου με κείνο το success story(!), που πέθανε πριν ζήσει και που μόνο σκοπό είχε να ξεκλέψεις λίγο χρόνο μέχρι το φθινόπωρο και τις γερμανικές εκλογές. (τέτοια η κατάντια σου: να εξαρτάσαι από τις εκλογές ξένου κράτους!)

     Κι αυτή η καινούργια ''πατέντα'' του πρωτογενούς πλεονάσματος(!) τον ίδιο σκοπό έχει: να κερδίσεις, να κλέψεις χρόνο μέχρι την άνοιξη, και βλέπουμε!

     Αυτή είναι η ''εμπνευσμένη'' σου αναπτυξιακή πολιτική:
     Να τραβάς, να παρελκύεις τον χρόνο όσο μπορείς!

     Η πολιτική του ''βλέπουμε και κάνουμε'', αρκεί να παραμένουμε στην εξουσία!
     Με χίλια ψέματα, με κοροϊδία του λαού.

     Τον χρόνο όμως που εσύ κλέβεις, εμείς τον πληρώνουμε με έναν νεκρό κάθε 18ώρες!
     Και δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε να συνεχιστεί αυτό..

     Άλλωστε ''ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται''.

     Κι εσείς κλείσατε ήδη έναν χρόνο!

     Καιρός να χαρούμε κι εμείς..
   
    

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Κοινωνία-σαλάμι..

     Φέτα-φέτα μας κόβουν, φέτα-φέτα μας τρώνε..

     Κάθε κλάδος εργαζομένων και μιά φέτα απ' το σαλάμι της κοινωνίας.

     Αυτό είμαστε γι αυτούς!
     Αν προσπαθήσουν να φάνε όλη την κοινωνία με την μία, δεν θα μπορέσουν, θα πνιγούν.

     Ένα κομμάτι λοιπόν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, ένα κομμάτι οι εργαζόμενοι στην αμυντική βιομηχανία, ένα άλλο οι εκπαιδευτικοί, άλλο οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία που κλείνουν, και πάει λέγοντας.
     Τον ιδιωτικό τομέα τον έχουν αφήσει ήδη στην αυτόματη μηχανή που κόβει φέτες ψιλές-χοντρές, και που λέγεται λουκέτο-κλείσιμο επιχειρήσεων, πτωχεύσεις κλπ.

     ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ:  ΚΟΨΙΜΟ ΜΙΣΘΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΦΟΡΟΙ, ΦΟΡΟΙ, ΦΟΡΟΙ, ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ !

     Μέχρι εκεί είναι ικανοί να σκεφτούν, να σχεδιάσουν!
     Ο,τιδήποτε άλλο που να έχει σχέση με πραγματικό επαναπροσδιορισμό της σχέσης κράτους-πολιτών, είναι ανίκανο να επεξεργαστεί το λειψό μυαλό τους!

     Ως εδώ όμως!
     Το σαλάμι που λέγεται κοινωνία, πρέπει πιά να αντισταθεί στο κόψιμό του.

     Πρέπει ως Έλληνες, ως λαός, ως πολίτες, ως εργαζόμενοι, ως έλλογα όντα, να αντιδράσουμε!

     Να αφήσουμε πίσω, να θάψουμε τις παθογένειες που μας κρατούσαν μακριά τον έναν απ΄τον άλλον!

     Δεν έχουμε περιθώρια, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ οι πικρίες και οι κόντρες, που στρέφουν τον έναν κλάδο εναντίον του άλλου!

     Σταματάω να θυμάμαι τα ''μαύρα'' λεφτά που μου πήρε για το φροντιστήριο των παιδιών μου ο εκπαιδευτικός..
     Σταματάω να θυμάμαι την προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου που επιχειρούσε εναντίον μου ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ..
     Σταματάω να θυμάμαι το φακελάκι στα νοσοκομεία..

     Και  ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΣΣΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ, ΚΑΘΕ ΚΛΑΔΟΥ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ !

     Στόχος μου η ανατροπή της χούντας των δωσιλόγων!

     Αυτοί είναι τώρα ο εχθρός μου, κι ο στόχος μου!

     Όταν θα τους πετάξουμε στα σκουπίδια της Ιστορίας, τότε θα ξαναθυμηθώ..
     ..θα ανακαλέσω στην μνήμη μου όλα όσα με πλήγωσαν και με εξόργισαν τόσα χρόνια.

     Και θα βάλλω σε τάξη, ό,τι πρέπει να μπει σε τάξη..

     Ελεύθερος όμως..
     ..όχι με την μπότα της τρόϊκας στο σβέρκο!
   
     Εμπρός λοιπόν: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ  και..

     ..να πάρουμε την πατρίδα μας, και το μέλλον των παιδιών μας πίσω..

Ασκήσεις ακριβείας..




     Η κυβέρνηση σε ασκήσεις ακριβείας, για την αντιμετώπιση της κρίσης!..

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Τραγωκωμωδία..

     Ψάχνοντας να βρώ τί μου θυμίζει αυτή η κυβέρνηση, ή μάλλον τα μέλη (τί μου θυμίζουν; τί μου θυμίζουν;) αυτής της κυβέρνησης, ξαφνικά θυμήθηκα:

     Λοιπόν, αν και αυτό που ζούμε είναι τραγωδία, τα μέλη της παρούσας κυβέρνησης μου θυμίζουν χορό αρχαίας κωμωδίας!

     Εκεί υπήρχε ο κορυφαίος του χορού, που έδινε το έναυσμα, το σύνθημα, την ''γραμμή'' ας πούμε.
     Κι εδώ υπάρχει ο κορυφαίος, μόνο που νομίζει ότι είναι κορυφαίος! Υπάρχουν κανα δυό κορυφαίοι ακόμα, πιό  ''κορυφαίοι'' απ' αυτόν!
     Ένας χοντρός που τον στηρίζει, και που αν τον αφήσει θα πάνε όλοι κατά διαόλου, κι ένας εγκάθετος τραπεζών και δανειστών, που είναι ο ''κορυφαίος'' των οικονομικών, και που κάνει το πραγματικό κουμάντο σε όλο το ''μαγαζί''.

     Από κει και πέρα, τα μέλη του αρχαίου χορού, με τα μέλη της κυβέρνησης (υπουργοί, υφυπουργοί, διοικητές οργανισμών κλπ), έχουν απόλυτη ομοιότητα.
     Δεν κάνουν τίποτε άλλο απ' το να ντύνονται παρδαλά, να ζουζουνίζουν γύρω-γύρω ακατάληπτα τα λόγια των κορυφαίων, και να κορδακίζουν τον άσεμνο, ακόλαστο και αστείο χορό τους σ' όλη την χώρα και προπαντός μέσα στην Βουλή!

     Φάτσες και προσωπικότητες που αν αφαιρέσεις τις ανατομικές διαφορές δεν είναι παρά μία και η αυτή μουτσούνα, ταγμένη στο ψέμα, στην διαστρέβλωση, στο χωρίς ντροπή γλύψιμο του αρχηγού, σ' ένα αέναο σούρτα-φέρτα, σ' ένα χορό δαιμόνων γύρω απ΄τις φωτιές της οικονομικής και ηθικής κόλασης που κατατρώνε το σώμα του λαού.

     Αυτή είναι η κυβέρνηση, αυτός κι ο πολιτικός κόσμος που την απαρτίζει!

     Για γέλια, αλλά περισσότερο για κλάματα!

     Τραγωκωμωδία..

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Τον πάτησε το τρένο..

     Γιατί βρε παλιόπαιδα τα κάνετε αυτά στον πρωθυπουργούλη μας;

     Γιατί δεν τον αφήνετε τον άνθρωπο να φχαριστηθεί λιγάκι τις παπαριές που λέει;

     Σάββατο είπε τις βλακείες του στην Έκθεση, Κυριακή πρωί οι εφημερίδες αποκαλύπτουν κι άλλα αίσχη!

     Μα ούτε 24 ώρες; Είσαστε κακεντρεχείς!
     Δεν εξηγείται αλλοιώς!

     Να λέει αυτός σήμερα για πρωτογενή πλεονάσματα(!), έξοδο στις αγορές(!!), για θυσίες του λαού που πιάνουν τόπο(!!!),και θα πιάσουν ακόμα περισσότερο τώρα που θα του πάρουν και τα σπίτια, και..
     ..και σε λιγότερο από μισή μέρα να αποκαλύπτεται κι άλλη μείωση στις επικουρικές συντάξεις,  πετσόκομα στο ''εφ' άπαξ'' την νέα χρονιά και ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΕ,  ΣΑΝ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΟΣΗ !!!

     Έλεος πιά! Είπαμε, ελευθερία Τύπου αλλά εσείς το παρακάνατε!

     Δεν σέβεστε την προσπάθεια που κάνει;
     Ξέρετε πόσο πονάνε τα γόνατα όταν είσαι συνεχώς πεσμένος στα τέσσερα;
     Πώς πιάνεται ο σβέρκος όταν είναι συνέχεια σκυφτός;
     Τί ψυχολογική κόπωση προκαλεί το να προσπαθείς να περνιέσαι για μάγκας και λιοντάρι, όταν είσαι κότα;

     Τί θέλετε δηλαδή;
     Να πάθει καμιά υπερκόπωση και να αναλάβει ο αντιπρόεδρος; ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ;

     Προχώρα ''πρωθυπουργέ'' μας!
     Πες όσες παπαριές θέλεις!
     Εμείς θα κάνουμε πως σε πιστεύουμε..

     Κλείστε ΟΣΕ, κλείστε ΕΡΤ,  ΕΑΣ,  ΕΛΒΟ, ΛΑΡΚΟ, κλείστε και την χώρα!
     Πάρτε μας και τα σπίτια, πετάχτε μας στον δρόμο..

     Πρωθυπουργό την Αυτού Χυδαιότητα μόνο μη δούμε!

     Αυτό δεν θα το αντέξουμε..
     

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Ακούει κανείς;

     Τον άκουσε κανείς;

    Ενδιαφέρθηκε κανείς γι αυτά που είπε;

    Του έδωσε κανείς σημασία;

     Κύριε ''πρωθυπουγέ'', έχετε αντιληφθεί ότι είστε έτη φωτός μακριά απ' τον λαό;
     Έχετε αντιληφθεί ότι απευθύνεστε σ' ένα τσούρμο χιμπατζήδων (όμοιος ομοίω, κι η κοπριά στα λάχανα), που σας ανέχονται μόνο και μόνο σαν σανίδα σωτηρίας για την δική τους επιβίωση;
     Όταν γκρεμοτσακιστείτε με το καλό (απ' την εξουσία) θα συμπαρασύρετε και όλα τα σκύβαλα που τώρα κάνουν πως σας ακούν.

     Και η χώρα θ' αναπνεύσει..

     Υ.Γ.  Μία σοφή θεία μου, έλεγε συνέχεια την παροιμία: ''όποιος λέει αλήθεια έχει τον Θεό βοήθεια, κι όποιος λέει ψέματα πνίγεται στα αίματα''.  
            ΑΜΗΝ..

     
     

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Μάγκες (τζάμπα) ή κότες (λειράτες);

     Η υπόθεση του e-mail με τις διαταγές της τρόϊκας σχετικά με την αμυντική βιομηχανία, είναι σαν το παγόβουνο:

     Αυτό που φαίνεται είναι λιγότερο απ' αυτό που δεν φαίνεται!

     Στην απάντηση που έδωσε η Κομισιόν σχετικά με το θέμα φαίνεται ενοχλημένη μεταξύ των άλλων και για το γεγονός ότι δημοσιοποιήθηκε το mail, ενώ ''ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ, οι συννενοήσεις(!) αυτές να είναι εμπιστευτικές''!

     Θαυμάστε τακτ, με το οποίο υπενθυμίζουν στην μαριονέτα τους ότι όλα αυτά πρέπει να μένουν ΚΡΥΦΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΛΑΟ, στο σκοτάδι.

     Έχουν ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ να λένε ψέματα, να αποκρύπτουν, να συσκοτίζουν.

     ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΓΙΝΑΝΕ !

     Από την πλευρά της η κυβέρνηση, με την διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης που ανήγγειλε για να βρεθεί από πού προήλθε η διαρροή, επιβεβαιώνει έμμεσα αλλά σαφέστατα την συμφωνία αυτή, περί κρυφής απ' τον λαό πολιτικής!

     Έχουν συμφωνήσει λοιπόν οι τοκογλύφοι με τους δωσίλογους να λένε στον λαό που εξαθλιώνουν ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ !

     Και όλο αυτό το ονομάζουν ''κυβέρνηση'' και ''δημοκρατία'' !

     Κατά τα άλλα, αύριο στα εγκαίνια της ΔΕΘ, ο ''πρωθυπουργός'' κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία, αφού οι πομπές τους είδαν πιά το φως της ημέρας, θα προσποιηθεί το λιοντάρι και θα κάνει τον μάγκα στην τρόϊκα, ότι τάχα δεν συναινεί και δεν θα γίνει αυτό που θέλει η Κομισιόν, και άλλα τέτοια καραγκιοζιλίκια για μικρά παιδιά!

     Είναι όμως σίγουρο ότι, τηρώντας τις συμφωνίες και ΚΡΥΦΑ, θα έχει συμφωνήσει εκ των προτέρων για άλλα, τα οποία δεν θα μάθουμε, ή θα τα μάθουμε κουτσά και διαστρεβλωμένα.

     Δεν είναι πολιτική για λιοντάρια αυτή κύριε ''πρωθυπουργέ''..
     ..δεν είναι ούτε για ποντίκια που παριστάνουν τα λιοντάρια..

     Για κότες είναι..
     ..και ούτε καν για κότες..

     ..για ψευτόκοτες..
    

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Χημειοθεραπεία ή εμφύλιος;..

     Χειρότερος ακόμα και από έναν πόλεμο, είναι ο εμφύλιος πόλεμος.

     Καταστροφικός για το κράτος και την κοινωνία, μπορεί να σέρνει τα σημάδια του δεκαετίες δεκαετιών μετά, δηλητηριάζοντας έναν λαό.

     Όλοι τον απευχόμαστε, και όλοι πρέπει να επιδιώξουμε την αποφυγή του.

     Όμως..

     Δεν συνιστά οιονεί εμφύλιο πόλεμο η ατιμωρησία των ολετήρων, των καταστροφέων της χώρας;

     Δεν είναι εμφύλιος πόλεμος, κηρυγμένος μάλιστα εναντίον του υγιούς κομματιού της κοινωνίας, οι φιέστες και οι θρασύτατες παρουσίες της εγκληματικής πολιτικής οργάνωσης ΠαΣοΚ;

     Έχει τιμωρηθεί κάποιο απ' τα σκύβαλα που έφεραν την χώρα σ' αυτήν την κατάσταση;
     Για το χρηματιστήριο;
     Για τις μίζες της siemens;
     Για την ηθική κατρακύλα των κρατικών λειτουργών;
     Για τις νοθευμένες εκλογές του 2000;
     Για το όργιο σπατάλης και τις απ' ευθείας αναθέσεις των Ολυμπιακών έργων;

     ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ  ΤΙΜΗΤΕΣ ;

     Και δεν είναι αυτό εμφύλιος πόλεμος;

     Ως πότε τα καρκινικά αυτά κύτταρα θα κυκλοφορούν ελεύθερα στο σώμα της κοινωνίας και της χώρας ολόκληρης;

     Ως πότε θα μολύνουν και θα δίνουν μεταστάσεις στα νεαρά κύτταρα, την νεολαία μας;

     Αυτό θέλουμε; Αυτό χρειαζόμαστε;
     Μιά νέα γενιά Πασόκων, που θα χειροκροτάει τον Μέγα Ηλίθιο, και τον Κιτρινιάρη, που με πλαστά στοιχεία έβαλε την χώρα στην ''ζώνη του ευρώ'', με την εγκληματική ισοτιμία 1 προς 340,75  υπακούοντας και υπηρετώντας ξένα συμφέροντα;

     Αυτοί οι καρκινικοί σχηματισμοί πρέπει να διαλυθούν, να εξαφανιστούν, να εξοβελιστούν από το σώμα της κοινωνίας.

     Αλλοιώς τίποτα δεν διορθώνεται, τίποτα δεν αλλάζει..

     Χρειάζεται κάποιο είδος ''χημειοθεραπείας''..

     ..γιατί ο εμφύλιος είναι ήδη εδώ..

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Έχετε e-mail..

     Η χώρα δουλεύει τέλεια!
     Σαν ηλεκτρονικός υπολογιστής. Κομπιούτερ!

     Γι αυτό και κυβερνάται πλέον με e-mail !

     Την εντολή της έστειλε η τρόϊκα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:

     ''Εντέλεστε να κλείσετε άμεσα τις αμυντικές σας βιομηχανίες ΕΛΒΟ, ΛΑΡΚΟ και ΕΑΣ, και να πετάξετε στον δρόμο τους εργαζόμενους χωρίς καμία αποζημίωση! Επίσης εντέλεστε να μας κρατάτε συνεχώς ενήμερους για τις ενέργειές σας. Αλλοιώς, δόση δεν έχει! ''

     ''Επίσης τις παπαριές που ψιθυρίζει ο ''πρωθυπουργός'' σας περί μείωσης του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης, να τις ξεχάσετε! Έχουμε ενημερώσει σχετικά το τσουτσέκι μας το Στουρνάρι, να του κόψει τον βήχα. Αλλοιώς, δόση δεν έχει! ''

     ''Α, και να μην το ξεχάσουμε! Δώστε σε κείνον τον εθνικό εργολάβο καμιά δεκαριά εκατομμύρια δάνειο, γιατί ζορίζεται το παιδί με κείνη την εκδοτική εταιρεία που έχει, και του την έχετε βάλει στην κατηγορία ''υπό επιτήρηση'' στο χρηματιστήριο!  Ρεμπεσκέδες. Αλλοιώς, δόση δεν έχει! ''

     Μετά απ' όλα αυτά, υπερήφανος που είμαι Έλλην, θα 'θελα να συναντήσω άλλη μιά φορά τον ''πρωθυπουργό'' μούρη με μούρη.

    Θα 'θελα να του εκφράσω την βαθειά μου σιχασιά και αηδία, φτύνοντάς τον κατάμουτρα!

     Αν όμως όλα αυτά είναι μιά καλοστημένη παράσταση για να πεί ''όχι'' στην τρόϊκα και να γίνει λαϊκός ήρωας, τότε θα 'θελα να τον φτύσω δυό φορές!

     Έτσι κι αλλοιώς για φτύσιμο είναι..

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Υλικά για πέταμα..

     Θα έπαιρνε κάποιος τον κακοποιό που του λήστεψε το σπίτι, για να του εγκαταστήσει σύστημα συναγερμού;

     Θα έπαιρνε μήπως τον λογιστή που έχει καταδικαστεί για απάτες και εικονικά τιμολόγια, για διαχειριστή στην καινούργια του εταιρεία;

     Τον ύποπτο για παιδοφιλία, δάσκαλο για τα παιδιά του;

     Πας ποτέ στην χωματερή να πάρεις τα μπάζα και τα υλικά από παλιές κατεδαφίσεις, για να χτίσεις ή να ανακαινίσεις το σπίτι σου;

     Με ποιά λογική λοιπόν μία μερίδα (τουλάχιστον) του λαού είναι διατεθειμένη να εμπιστευτεί την διάσωση και την αναγέννηση της χώρας, σ' αυτούς που είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ υπεύθυνοι για την καταστροφή και τον διασυρμό της;

     Είναι δυνατόν όσοι ακόμα σήμερα στελεχώνουν την ''εγκληματική πολιτική οργάνωση'' ΠαΣοΚ, να μπορούν και να ΘΕΛΟΥΝ να σώσουν την Ελλάδα;
     Όταν μιά τέτοια πραγματική διάσωση σημαίνει αυτόματα την πολιτική και ποινική δίωξη της συντριπτικής τους πλειοψηφίας;

     Είναι δυνατόν άτομα διψασμένα για εξουσία σε βαθμό ψυχο-παράνοιας, όπως κάτι μπουμπούκια, κάτι πρώην πρόεδροι ''ανοίξεων'', και λοιποί εξυπηρετητές μεγαλοεργολαβικών και εφοπλιστικών συμφερόντων να θελήσουν να υπάρξει χώρα με αδέσμευτες και φιλολαϊκές κυβερνήσεις;

     Μπορεί ποτέ τα στουρνάρια φερέφωνα των τραπεζών, κάτι ξεπεσμένοι καρα-μποντιμπιλντεράδες και κάποιοι γυρολόγοι της αριστεράς, να κόπτονται πράγματι για την ευημερία του λαού;

     Όλοι αυτοί δεν είναι παρά μπάζα..
     Μπάζα πολιτικά.
     Μπάζα κοινωνικά.
     Μπάζα ηθικά.

     Ο,ΤΙ ΛΕΝΕ,  Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ,  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ,  ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ. ΑΠΑΤΗ. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !

     Η θέση τους είναι στην χωματερή της Ιστορίας και όχι στο τιμόνι και την διαχείριση των κοινών της χώρας!

     Ας μην τους δώσουμε άλλο την ευκαιρία να αποτελειώσουν το καταστροφικό-δολοφονικό έργο τους.

     Ανατροπή τώρα!

     Χθές, αν είναι δυνατόν!..

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Πού (μας) πας ρε Καραμήτρο;

     Απευθύνομαι και πάλι σε σένα τάχα μου πρωθυπουργέ της χώρας.

     Έχεις την απαίτηση να σε θεωρούμε πραγματικό πρωθυπουργό, όταν μόλις χθες, ανοιχτά πλέον, η τρόϊκα ζητάει οι αποφάσεις που αφορούν την Ελλάδα να παίρνονται στην Κομισιόν, κι εσείς να είστε απλώς τα εκτελεστικά όργανα;

     Είσαι πρωθυπουργός εσύ που σε ντιμπέϊτ εκλογών ξένου κράτους, προαναγγέλλεται νέο αναγκαστικό δάνειο και νέο μνημόνιο για την χώρα σου, χωρίς να ερωτηθείς (υποθέτουμε);

     Όταν οι ίδιοι οι δανειστές-τοκογλύφοι παραδέχονται ότι θα χρειαστούν τριάντα με πενήντα(!) χρόνια μνημονίων, για να φανεί κάποιο φώς;
     Ενώ το εντελόμενο-νευρόσπαστο-μαριονέτα των τραπεζών που μας φόρτωσες ως υπουργό οικονομικών(!), ονειρεύεται (ψεύδεται) έξοδο στις αγορές τον άλλο χρόνο και πρωτογενή πλεονάσματα;

     Όταν ο αντιπρόεδρός σου και υπουργός εξωτερικών δηλώνει ότι είναι ''τυχοδιωκτισμός η συζήτηση στην Βουλή'' για το θέμα της επίθεσης στην Συρία;
     Άκουσον, άκουσον! Την ώρα που ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ ζητάει την έγκριση του κογκρέσου γι αυτό το θέμα, και η βρετανική βουλή το συζητά και το απορρίπτει, ο δικός μας δημοκράταρος-σοσιαλιστής ΘΕΩΡΕΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !
     Κι εσύ τον ακούς!! Και τον στηρίζεις..

     Μπορείς να μας πείς οικονομολόγε της ''πιτσαρίας που έσκισε'', πώς θα δημιουργηθεί ανάπτυξη, με το 30% του ενεργού πληθυσμού σε ανεργία;

     Μπορείς να μας πείς πώς μετά από τρία χρόνια φτωχοποίησης του ελληνικού λαού, το δημόσιο χρέος συνεχώς αυξάνεται;

     Μπορείς να μας πεις επιτέλους πού νομίζεις ότι μας πάς, εκτός απ' τον γκρεμό;

     ΕΧΕΙΣ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ;

     Αν δεν έχεις παραιτήσου!

     Αν έχεις..

     ..συμμαζέψου γιατί θάχουμε όλοι κακά ξεμπερδέματα..