Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Κανένα σπίτι στα χέρια του πολίτη..

     Όχι, που δεν θα τα βρίσκανε!
     Τάχα μου, σφιγγόντουσαν και τανιόντουσαν με τις ''διαπραγματεύσεις'',
     ..για νάχουν να λένε αργότερα πως διαπραγματεύονταν ''17 ώρες'', που δεκαεφτά να είναι οι ώρες τους συνολικά, μαζί με το σφίξιμο. 
     Ρε σεις, τούτοι οι
απατεώνες είχαν κανονίσει και τις μέρες!

     Σου λέει: Παρασκευή το eurogroup,
     ..άρα μέχρι Πέμπτη μεσάνυχτα έχουμε περιθώριο να τα ψηφίσουμε,
     ..άρα μέχρι Τρίτη βράδυ να τα καταθέσουμε ως ''εξαιρετικά επείγον''  νομοσχέδιο για ν' αρχίσει να συζητείται από Τετάρτη στις ''επιτροπές'' της Βουλής,
     ..άρα Δευτέρα βράδυ, άντε Τρίτη πρώι ''τα βρίσκουμε'', υπογράφουμε, και το ανακοινώνουμε.

     Και βγαίνει ο Τσαλακωτός ανήμερα, ή παραμονή της επετείου του Πολυτεχνείου, δεν έχει πολλή σημασία, και δηλώνει πως είναι θύματα της επιτυχίας τους
     ..που τύφλα νάχει το success story του προηγούμενου καραγκιόζη και της παρέας του!

     Δηλαδή, σημειολογικά, άριστα μηδέν, οι μάγοι της ''πρώτης φοράς'' προς την απόλυτη καταστροφή.
     ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑΧΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ, ΟΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ!

     Πάει κι η πρώτη κατοικία, πάνε κι οι εκατό δόσεις, πάει κι ο τελευταίος φερετζές του ''πρωτη φορά αριστερού'' πρωθυπουργού.

     Όσο για κείνες τις έρμες τις εκατό δόσεις, φαίνονται πολύ καλά οι προθέσεις και τα ''θέλω'' των δανειστών-τοκογλύφων-''εταίρων'':
     Δεν τους ενδιαφέρει να εισπράττει το κράτος σταθερά και κάθε μήνα ένα σεβαστό ποσό που θα χρησιμοποιηθεί κι αυτό για αποπληρωμή τους.
     Θέλουν να καταργηθούν οι δόσεις, να μην έχει την δυνατότητα ο πολίτης να πληρώσει, για να βρεθεί δικαιολογία να του κατάσχουν την περιουσία του.
     Στρατηγική λεηλασίας.

     Κι αυτή την λεηλασία την επιτρέπει και την ενθαρρύνει μάλιστα η ''αριστερή'' κυβέρνηση, λέγοντας ότι αποτελεί επιτυχία της, η οποία μάλιστα την καθιστά (την κυβέρνηση) θύμα!

     Τί Ιονέσκο, και τί Μπέκετ, και τί Νταλί, και τί Μπρετόν, και τί όλοι οι πατέρες του σουρεαλισμού και του παραλόγου ως τέχνη και ως έκφραση!
     Εδώ έχουμε τα Νόμπελ του εφηρμοσμένου παραλογισμού στην πολιτική.
     Εδώ έχουμε τα Όσκαρ της ψευτιάς και της παλιανθρωπιάς.
     Εδώ έχουμε τους κορυφαίους απατεώνες όλων των εποχών.

     Θαυμάστε τους,
     ..και μετά πάμε μαζί σ' έναν καθρέφτη,
     ..να θαυμάσουμε την δικιά μας μ@λακία!..
    

3 σχόλια:

  1. Αυτή είναι η αριστερά φίλε μου. Δεν υπάρχει άλλη. Αυτή είναι. Και μάλιστα αυτή που έχουμε εδώ τώρα είναι ήπια μορφή της καταστροφικής αριστερής ιδεολογίας. Ασχολήσου λίγο με το διάβασμα της ιστορίας και θα φρίξεις με τα εγκλήματα της αριστεράς. Αν δεν σου αρέσει λοιπόν, στείλε την στο διάολο και αναζήτησε άλλη ιδεολογία, όμως, μακριά κι αλάργα από την αριστερά. Δεν είναι ανάγκη να πας ούτε στη δεξιά, ούτε στο κέντρο. Αρκεί να απορρίψεις μια για πάντα την αριστερά. Μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα και τους Έλληνες θα ήταν αν όλοι οι αριστεροί αποφάσιζαν να πετάξουν αυτή την ιδεολογία του κατ' εξοχήν τρελάρα, υποκριτή δολοφόνου και καραγκιόζη στα σκουπίδια μια για πάντα. Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ''δικιά μας μ@λακία'' που αναφέρεται στο σχόλιο, δεν αφορά μόνον όσους ψήφισαν ''αριστερά'',
      αλλά και όσους ψήφισαν όλους αυτούς τους απατεώνες -πρωθυπουργούς, υπουργούς, ή απλούς βουλευτές, αδιάφορο- που μας κυβέρνησαν τα τελευταία έξη τουλάχιστον χρόνια.
      Όλοι αυτοί θάπρεπε νάναι στην φυλακή ή στην κρεμάλα,
      αλλά όχι στην Βουλή.
      Τώρα, αν το blog σου φαίνεται ως πολύ αριστερό, ή πολύ δεξιό, ή πολύ ο,τιδήποτε,
      λυπάμαι.
      Είναι μόνο αντιμνημονιακό, ελληνικό, και προπαντός ουμανιστικό..
      Να είσαι καλά κι εσύ, και πάντα αγωνιστής..

      Διαγραφή
  2. Φιλαράκι εκεί στα ξένα..... ναι εσύ......
    πες στο γ@μημένο το imigration να μην καθυστερεί γιατί σε λίγο όχι μόνο δεν θα έχουμε για τα εισιτήρια.... αλλά βλέπω να έρχεται και η προσωποκράτηση osonupo......

    ΑπάντησηΔιαγραφή