Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Η διαχρονικότητα των καθαρμάτων..

     Ένα κάθαρμα είναι και θα παραμείνει κάθαρμα για πάντα.
     Δεν θα σταματήσει να είναι κάθαρμα επειδή θα περάσουν τα χρόνια ή επειδή θ' αλλάξει πλευρά.
     Επίσης τα
καθάρματα δεν έχουν ιδεολογία. Είναι απλώς καθάρματα.

     Ορισμός: κάθαρμα (το): αυτό που αποβάλλεται όταν καθαρίζουμε κάτι, το σκουπίδι. Μεταφορικά ο ελεεινός και τρισάθλιος άνθρωπος, ο ανήθικος.

     Επικαιρότητα: ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας μιλώντας στην γιάφκα της ΕΡΤ είπε πως αντιλαμβάνεται τον πόνο που έχει προκληθεί από τον θάνατο 92 (ως τώρα) ανθρώπων στην τραγωδία των πυρκαγιών, αλλά στις 20 Αυγούστου βγαίνουμε απ' τα μνημόνια.
     Επίσης είπε πως  η ΝΔ θα εισπράξει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκει με τον αντιπολιτευτικό της λόγο. Και αναρωτήθηκε: "Δεν αισθάνεται η Νέα Δημοκρατία την ανάγκη να μας πει τόσα χρόνια γιατί κυριάρχησε η αναρχία και οι λογικές του πελατειακού κράτους;"

     Ερωτήσεις: Προς τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας: για την απορία σου γιατί δεν ρώταγες, ω γυρολόγε τυχοδιώκτη, τον πρωθυπουργό σου όταν συγκυβερνούσες με ΝΔ και ΠαΣοΚΠρος όλους μας: πότε θα σταματήσουμε να ανεχόμαστε σκουπίδια κι ελεεινούς στην δημόσια ζωή αυτής της χώρας;

     Συμπέρασμα: τέτοια και τέτοιοι, κι ακόμα χειρότεροι μας αξίζουν.

     Καλές διακοπές!..

    

1 σχόλιο:

  1. Βρηκε γαλοπουλες πολλες εδω που ξανουν γλου γλου για μια θεση.Και κατσικωθηκε στο κοτετσι.Κι ο Αλ Καπονε νακανε κομμα οπαδους θαχε εδω πολλους Η λογικη ειναι παντα " παμε εκει να φαμε εμεις και χεσε τους αλλους." Η απολυτη λογικη ...φσι..χεσιο..και υπνος.Ετσι ψηφιζεται κι ο Αλ...και ο ..Μαλ....--ακας....Μετα η αρχηγαλοπουλα δειχνει τις αρετες της σε ηχο...γλου γλου ..γλου..και εκστασιαζονται οι αλλες...κατι γκομενες γαλλια μοιραζουν και φιλια στην αρχηγαλοπουλα..και χειροκροτηματα..και αλλα τινα..της σιωπης.Ετσι κανουν και οι ορνηθες στα αλλα κοτετσια...στην υγεια 8.000.000 αλλων ..χαιβανιων.Τι σε παραξενευει δεν καταλαβα...Εσυ γιατι νομιζεις οτι αλλος παιρνει συνταξη στα 40 κι αλλος στα 67 ??? Ψαλιδα 27 ετη !!!Αλλη μια ζωη δηλαδη !!!! Στο κοτετσι ζεις μοναχα δυο φορες !!Με δεμενη μετα την γαιδουρα σχολιαζεις τις αδικιες στον πλανητη.Κι ολα καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή