Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Γειά σου τσολιά μου, γερμανοτσολιά μου..

     Σήμερα αντί για σχόλιο θα μεταφέρω εδώ μία διαπίστωση-πρόταση του Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλύνν).
     Πριν βιαστείτε να ειρωνευτείτε ''και ποιός είναι αυτός που κάνει προτάσεις;'', να σας υπενθυμίσω ότι στην παράστασή του ''Αλλαγή και πάσης Ελλάδος'' τον χειμώνα του 1983 στην μπουάτ Διαγώνιος στην Πλάκα η παρλάτα του τελείωνε ως εξής:
     ''Εδώ και δύο χρόνια (εννοεί το 1981 που το ΠΑΣΟΚ έγινε κυβέρνηση) έχει αρχίσει το μεγάλο κακό, που θα μετατρέψει σιγά-σιγά τους Έλληνες σε λαό πιθήκων, σε λαό ψηφοφόρων, δημοσίων υπαλλήλων, καταναλωτών, κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, κομπιναδόρων και συνδικαλισταράδων. Σε είκοσι-τριάντα χρόνια από σήμερα Ανδρέας Παπανδρέου μπορεί να μην υπάρχει. Θα υπάρχει όμως μια Ελλάδα πτωχευμένη κι ένας λαός στα όρια της οικονομικής και της ηθικής εξαθλίωσης''.
     Αυτός λοιπόν που έβλεπε τόσο μακριά όταν οι άλλοι έλληνες ζούσαν το ''όνειρο του σοσιαλισμού'', δικαιούται να έχει σκέψεις και να προτείνει. Να τί μας λέει σήμερα ο αγαπητός Χάρρυ:

     ''Χωρίς τη διαγραφή του χρέους κατά 50-60%, την αλλαγή του Πολιτειακού, την παραπομπή στο ειδικό δικαστήριο επί εσχάτη προδοσία των Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Καρατζαφέρη, Μπακογιάννη, Παπαδήμου, Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη και την στέρηση εφ' όρου ζωής των πολιτικών δικαιωμάτων σε όσους και όσες ψήφισαν τα μνημόνια, η Ελλάδα ως χώρα και οι έλληνες ως λαός είναι χαμένη υπόθεση..''

     Αφού προσθέσω στα παραπάνω ονόματα και αυτό του Στουρνάρα, προσυπογράφω την σκέψη και την θεωρώ πλέον και δική μου θέση.
     Και παρακαλώ  όσους από εσάς συμφωνούν, να την αναπαράγουν και να την αναρτήσουν σε blogs, ιστοσελίδες, σελίδες facebook, και όπου αλλού νομίζουν.
     Αν δεν αντιδράσουμε δεν θα απαλλαγούμε ποτέ από τρόϊκες, γερμανούς και τους τσολιάδες τους..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου