Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Και στραβός είναι ο γιαλός, και στραβά αρμενίζουμε..

     Εθίχτηκαν λέει, κάποιοι των Ανεξάρτητων Κωλοτούμπων κυρίως,
     ..και ξεσάλωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,
     ..γιατί λέει ο Αρτέμης έτυχε υποδοχής ροκ σταρ στην Τρίπολη.

     Και περιμένουνε λέει πότε θα επέμβει ο εισαγγελέας εναντίον του Αρτέμη για όσα έωλα, λέει, υπόσχεται στον ελληνικό λαό.
     Εδώ μπορούμε να κάνουμε ένα μικρό
διάλειμμα για να καγχάσουμε έως να σπαρταρίσουμε στο γέλιο.
     Οι  Ανεξάρτητες Κωλοτούμπες!  Παρέα με τον ΤΣΥΡΙΖΑ!  Διαμαρτύρονται γιατί κάποιος υπόσχεται κάτι που δεν θα κάνει!  Έλεος!  Θα πεθάνουμε απ΄τα γέλια!

     Ναι ρε.  Εισαγγελέα.  Κι εμείς τον θέλουμε.
     Μαντέψτε όμως από ποιούς πρέπει ν' αρχίσει.
     Απ' αυτούς που τώρα τάζουν αυτά που ενδεχομένως, ή μάλλον πιθανότατα δεν θα πραγματοποιήσουν
     ..ή απ' αυτούς που ήδη ξέσκισαν τις υποσχέσεις τους, γλύφουν εκεί που έφτυναν, και αισθάνονται και περήφανοι από πάνω;
     Ρε ελεεινά λιγούρια, σας τύφλωσε η εξουσία, σας μάραναν οι καρέκλες, μπουκωθήκατε με διορισμούληδες και με τ' αποφάγια των τοκογλύφων,
     ..και γίνατε προδοτότεροι των προδοτών, και δωσιλογιότεροι των δωσιλόγων, 
     ..και τολμάτε να εγκαλείτε τους άλλους -όποιους άλλους- για πιθανή μελλοντική αθέτηση υποσχέσεων;
     Ούστ, πρώην ξενηστικωμένοι, και νυν χαραμοφάηδες.


     Από την άλλη βέβαια, η βλακεία και η απόλυτη αποχαύνωση του ελληνικού λαού έχει φτάσει σε τέτοια ύψη που η επιστήμη ποτέ δεν θα φτάσει.
     Ενώ μεγάλοι διεθνείς οικονομολόγοι,
     ..ενώ τεράστιες σε μέγεθος και σε εγκυρότητα εφημερίδες του εξωτερικού,
     ..παραδέχονται πλέον ανοιχτά πως αυτό που συμβαίνει στην χώρα μας είναι ένα επί τούτου σχέδιο καταστροφής μιάς χώρας, και όχι λάθος,
     ..είτε σαν πείραμα, είτε προς παραδειγματισμό και εκφοβισμό άλλων χωρών,

     ..εμείς, ο ελληνικός λαός, αντί να ξεσηκωθεί, να συλλάβει, να δικάσει και να καταδικάσει τους υπεύθυνους κυβερνώντες και οιονεί προδότες των δύο τουλάχιστον τελευταίων δεκαετιών,
     ..τρέχουμε πίσω από Αρτέμηδες,
     ..ψηφίζουμε Λεβεντομ@λάκες,
     ..και κυνηγάμε πόκεμον,
     ..ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ την νεοναζιστική Νέα Τάξη της Ευρωπαϊκής "Ένωσης", για την επιλογή τούτου του λαού και την μετατροπή του σε σκλάβο εν καιρώ ειρήνης.

     Εδώ δεν υπάρχει δίλημμα.
     ΚΑΙ στραβός είναι ο γιαλός, καθ' όσον τον στραβώσαμε με τα ίδια μας τα χεράκια,
     ΚΑΙ στραβά αρμενίζουμε. 
     Αλλά ολόστραβα.
     Πιό στραβά δεν γίνεται.
     Ανεχόμαστε Τσίπηδες, Κατακαημμένους, Φίδηδες και Πιτσιλήδες, Μπουμπούκους, Ηλίθιους και Κούληδες,
     ..και μετά τρέχουμε στους Αρτέμηδες να μας σώσουν!

     Ρε μνημόνια μέχρι να παγώσει ο ήλιος!
     Ρε ΦΠΑδες στο 368%, και φορολογία στο 103% μέχρι να ξεραθεί το Αιγαίο!
     Και ΕΝΦΙΕΣ, και Ρεπούσηδες, και την θειά Θεανώ μέχρι να μας βγουν τα γεμιστά απ' τη μύτη!
     Και Πάκηδες, και ΔΕΘ, και προγράμματα της Θεσσαλονίκης, και success stories, και ΜOUGA και Πρωκτεντέρηδες,
     ..μέχρι να σηκωθούν τα κόκκαλα των 300, και των Μαραθωνομάχων, και του Μακρυγιάννη, και των αντιστασιακών της Κατοχής,
     ..και να μας στρώσουν στο κυνήγι.

     Άκου ζητούν εισαγγελέα για αθέτηση υποσχέσεων οι Ανεξάρτητες Κωλοτούμπες!
     Άκου θα μας σώσει ο Αρτέμης!..
    

3 σχόλια:

  1. καλα τα λες δεν λεω!!!πισω απο την οθονη ολοι τα λεμε!!!εξηγησε κατι για τον αρτεμη,(δεν σου λεω για τους αλλους γιατι τους εχουμε ζησει και ξερουμε)αλλα πες με στοιχεια γιατι κατηγορεις τον "καινουργιο σωτηρα" διοτι πολλοι θα τον πιστεψουν!!!αν δεν εχεις κατι χειροπιαστο ,μην πετας και εσυ αερολογιες οπως ολοι...εχεις βημα ,φερε κι αποδειξεις...μην κατηγορεις τον λαο γιατι εισαι ενας απο αυτους,και αφηστε πια αυτους τους 300 να αναπαυτουν ,που οποτε σας πιανει το πατριωτικο τους θυμαστε λες και πολεμησατε εσεις τοτε!!!με την αμαθεια κι την αγνοια δεν μπορουμε να νικησουμε κανεναν!!!αν θες να κανεις κατι για τους συμπολιτες σου ,αρχισε να μιλας με στοιχεια για να τους ανοιξεις τα ματια οχι με αερολογιες ασαβειες και κατηγοριες του αερα...αυτο το κανουν οι πολιτικοι μας...πηξαμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Τράπεζα της Ελλάδος ζήτησε από το Αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών μία απάντηση για το αν υπάρχουν ή όχι τα χρήματα του Σώρρα. Η απάντηση ήρθε στις 5 Απριλίου του 2013.

    Η ερώτηση :

    "Η δικηγορική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης Bleakley Platt &Schmidt μας έστειλε αντίγραφο επιστολής (επισυνάπτεται προς ενημέρωση των αμερικανικών αρχών), η οποία απευθύνεται προς τον υπουργό Οικονομικών και τον υπουργό Μεταφορών των ΗΠΑ και αφορά το άνοιγμα λογαριασμών θεματοφύλαξης και αποθετηρίου υπέρ του Αρτεμίου Σώρρα. Με την επιστολή επίσης γνωστοποιείται στους παραλήπτες η κατάθεση συγκεκριμένων Διεθνών Συναλλαγματικών στον εν λόγω λογαριασμό εις πίστωσιν και υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας υπό ορισμένους όρους και προϋποθέσεις. Σας παρακαλούμε να μας πληροφορήσετε σχετικά με την ύπαρξη – εγκυρότητα των συναλλαγματικών που αναφέρονται στη συνημμένη επιστολή. Σας παρακαλούμε επίσης να επιβεβαιώσετε κατά πόσον η διαδικασία γνωστοποίησης και καταχώρισης που περιγράφεται στις δύο τελευταίες παραγράφους της επιστολής συνιστά υποχρέωση απορρέουσα από το δίκαιο των ΗΠΑ".

    Και η απάντηση :

    "Σε απάντηση του αιτήματός σας για έλεγχο και εξακρίβωση της εγκυρότητας των εγγράφων που αποστείλατε, σας γνωρίζουμε ότι εξετάσαμε τα έγγραφα και ότι ΔΕΝ (τα κεφαλαία επέλεξε ο συντάκτης της επιστολής) αποτελούν έγκυρα διαπραγματεύσιμα χρηματοοικονομικά μέσα. Τα εν λόγω έγγραφα αποτελούν προϊόν απάτης και χρησιμοποιούν παρανόμως ονόματα αξιωματούχων του υπουργείου Οικονομικών. Το υπουργείο συνιστά στους παραλήπτες να μην απαντούν σε τέτοιου είδους αλληλογραφία".
    "Παρόλο που το υπουργείο Οικονομικών τηρεί λογαριασμούς ιδιωτών στο σύστημα Treasury Direct που διαθέτει, αυτοί είναι λογαριασμοί τίτλων και όχι καταθετικοί λογαριασμοί όψεως. Οι ιδιώτες δεν μπορούν να εκδίδουν εντολή πληρωμής προς τρίτον από λογαριασμό Treasury Direct χρησιμοποιώντας απλή ή διεθνή συναλλαγματική ή οποιοδήποτε άλλου είδους μέσο. Κάθε έγγραφο που αποπειράται κάτι τέτοιο είναι απατηλό"...

    Τέλος, ο γενικός επιθεωρητής των ΗΠΑ συνέστησε στην Τράπεζα της Ελλάδος: "αν θέλετε να αναφέρετε το θέμα σε τοπικό επίπεδο, συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τις διωκτικές αρχές της χώρας σας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή