Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Ισχύς τους η αγάπη του λαού!..

     Μία μία οι βρωμιές και τα αίσχη του καθεστώτος των δωσιλόγων βγαίνουν στον αέρα.

Ώστε η περίφημη ''εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ'' που μας πιπιλούσε τ' αυτιά ο πρώην ''πρωθυπουργός'',
..και που η σύνταξή της, (που έγινε κατά τους γνωρίζοντες από έλληνες), κόστισε 900.00 ευρώ,
..ήταν τελικά το εργαλείο συγκεκριμένου υπουργού προς εξυπηρέτηση ''πάνω στην τούρλα του χαμού'' συγκεκριμένων ιδιωτικών συμφερόντων!
     Να μην ξεχνάμε πως στην περίφημη αυτή ''εργαλειοθήκη'' περιλαμβάνονταν το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, οι ρυθμίσεις για το γάλα, για το ψωμί, τις τιμές των φαρμάκων, και άλλα που εφαρμοζόμενα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην αγορά και μεγάλα κέρδη για κάποιους!


     Σήμερα μαθαίνουμε επίσης, πως το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών στην Ελλάδα της κρίσης, μεγάλωσε δραματικά σύμφωνα με έρευνα του Ιδρύματος Hans Böckler, 
     ..καθώς οι φτωχότεροι επιβαρύνθηκαν φορολογικά κατά 337% ενώ οι εύποροι κατά 9%!
     Στην ίδια έρευνα αναφέρεται επίσης πως το 2012 ένα στα τρία ελληνικά νοικοκυριά έπρεπε να αντεπεξέλθει στις οικονομικές του υποχρεώσεις με ετήσιο εισόδημα περί τα 7.000 ευρώ. 
     Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι τα μη προνομιούχα νοικοκυριά έχασαν μέσα στην κρίση το 86% του συνολικού τους εισοδήματος, ενώ οι πιο εύπορες οικογένειες μόλις το 16% με 20%!

     Κι αυτά όλα έγιναν ''με εντολή Ψευταρά'', συνεπικουρούντος του Μέγιστου Χυδαίου, και που οι δυό μαζί τίμησαν και συνέχισαν το έργο του Μεγάλου Ηλίθιου.
     Αυτοί όλοι, και τα υπουργάκια-δουλικά τους, 
     ..κριτικάρουν σήμερα, τανιόνται και σφίγγονται μέσα στην Βουλή,
     ..και κάνουν πως δεν βλέπουν ότι και η παραμικρή συμφωνία κι αν γίνει αυτές τις μέρες στις Βρυξέλλες,
     ..θα είναι η σφραγίδα τού προδότη στο κούτελό τους, και ο δρόμος προς την φυλακή!

     Επειδή το blog αδυνατεί να περιγράψει όλο αυτό τόσο καλά όσο ο φίλος Στάθης, παραθέτει εδώ αυτούσιο ένα κομμάτι απ' το προχθεσινό του σχόλιο: 
      ''Αυτοί που συγκυβέρνησαν με τον Μπαλτάκο και κυβερνώνται απ’ τον Σόιμπλε την πέφτουν στους Έλληνες και τους καλούν να διορθώσουν την ψήφο τους, αλλιώς θα τους τη διορθώσουν αυτοί. Πώς; Με τον πνιγμό και την οικονομική ασφυξία. Αυτοί, οι απολογητές της κυρίας Μέρκελ που παρομοιάζουν τον κ. Τσίπρα με τον Χίτλερ, δεν είναι απλώς γελοίοι - τότε θα ήταν ακίνδυνοι. Είναι το ίδιο το σύστημα, είναι η πεμπτουσία του. Είναι η στρατηγική του. Διότι ένα σύστημα δεν δημιουργεί 1.500.000 ανέργους για πλάκα, ούτε λεηλατεί μισθούς και συντάξεις για χαβαλέ. Το κάνει για να δημιουργήσει μια νέου τύπου νεοταξίτικη χώρα-παρία. Και αυτό υπερασπίζονται οι ρατσιστές (οι αρχιρατσιστές) που ενοχοποιούν (για να τον αδρανοποιήσουν) τον λαό για πράγματα που ο ίδιος δεν πιστεύει, ότι δηλαδή είναι περιούσιος ή ανάδελφος και άλλα τέτοια χρυσαυγίτικα. Δουλειά των ρατσιστών, σμπίρων του συστήματος, είναι να ενοχοποιούν τον λαό για χρυσαυγιτισμό, να βγάζουν τον Αγανακτισμένο φασίστα, και τον αριστερό, λαϊκιστή. Ποιοι; αυτοί που δεν έχουν αφήσει κατουρημένη ποδιά χωρίς να μηδίσουν μπροστά της..''

     Από αυτήν ακριβώς την εφαρμοσμένη κακουργία ξεφύγαμε στις 25 Ιανουαρίου.
     Από 'δω κι εμπρός ό,τι κι αν μας συμβεί αποκλείεται να είναι χειρότερο (τουλάχιστον μεσο-μακροπρόθεσμα), από αυτό που μας ετοίμαζαν τα κουρέλια που κριτικάρουν ακόμα!

     Εμείς, ο λαός, ναί! 
     Δικαιούμαστε να κρίνουμε. 
     Και αυστηρά μάλιστα.
     Εκείνοι δικαιούνται μόνον να απολογηθούν στο Ειδικό Δικαστήριο!..
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου