Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Κοίτα να δεις μπέρδεμα..

     Όταν δεν μπορείς να εφαρμόσεις το πρόγραμμά σου για τον α' ή τον β' λόγο,
     ..παραιτείσαι, και προκηρύσσεις εκλογές (ξανα)ζητώντας την ψήφο του λαού με άλλο πρόγραμμα, ή με το ίδιο.

     Αν (ξανα)βγείς είσαι πιά υποχρεωμένος να εφαρμόσεις το πρόγραμμά σου κατά γράμμα,
     ..ή είσαι
για κλωτσιές.
     Αν βγουν οι άλλοι, ώϊ ώϊ μανούλα μου!

     Τώρα, πώς τα κατάφερες να τα κάνεις μαλλιά κουβάρια,
     ..ενώ θα μπορούσες πολύ εύκολα με ένα δημοψήφισμα να μετακυλίσεις (και πολύ σωστά) το βάρος της ευθύνης της απόφασης στον λαό,
     ..βουλώνοντας ταυτόχρονα και τα στόματα της ''Ευρώπης των λαών'', είναι απορίας άξιον.
     Μπέρδεμα.

     Και πού να δεις το μπάχαλο που θα γίνει στην Βουλή, με την ψήφιση της συμφωνίας (μπρρρρ!) και των νόμων που θα μας την εφαρμόσουν.
     Άλλοι δικοί σου θα κάνουν τις Σουλιώτισσες, άλλοι θα ψηφίζουν ''με το πιστόλι στον κρόταφο'', και άλλοι θα ζορίζονται και θα τανιόνται.
     Οι ''συγκυβερνήτες'' θα τρέχουν αλλόφρονες διότι ψηφίσουν δεν ψηφίσουν θα έχουν την τύχη της ΡΗΜΑΔ (στο αντιμνημονιακό της).
     Στην αντιπολίτευση του δωσιλογικού-μνημονιακού τόξου, άλλοι που τόσο καιρό γκάριζαν ''οποιαδήποτε συμφωνία, αλλά συμφωνία'', τώρα δεν θα την ψηφίζουν, άλλοι για να πέσει η κυβέρνηση και άλλοι γιατί είναι απλώς μ@λάκες και δεν ξέρουν ούτε τί ζήταγαν!
     Στην άλλη αντιπολίτευση, την ''ιένα ιν του κόμμα'', δεν θα την ψηφίζουν με βαριά καρδιά όμως, αφού δεν θέλουν ρήξη μέχρι να έρθουν οι ίδιοι και να την κάνουν αυτοί (τρέλα! τρέλα!). Δηλαδή ποτέ!
     Μύλος η υπόθεση.

     Άκου να δεις κάτι πονηρό που σκέφτηκε το blog:
     Αφού το ΔΝΤ αντιδρά και λέει πως ''πως η ελληνική οικονομία είναι ήδη υπερφορολογημένη και ότι οι νέες επιπρόσθετες αυξήσεις φόρων θα πλήξουν την ανάπτυξη, δυσκολεύοντας την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους'' (ναι, ναι! έτσι λέει το ΔΝΤ!),
     ..πλάκωσέ μας και σύ στους φόρους, να το δει το Ταμείο, να ''κλωτσήσει'', κι έτσι να βρεις κι εσύ πάτημα να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια!

     Αλλοιώς, το blog, ένα έχει να πεί:
     Σκ@τά!..
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου