Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Φτεράααααααααααααα!..

     Ντροπή ρε μαγκόπουλε!
     Και είχαμε επενδύσει τόσα σε σένα!

     Σε βλέπαμε μερακλαντάν και μάγκα, να γέρνεις τον έναν ώμο, να μισοκλείνεις το ένα βλέφαρο, και να μας σκιάζεις,
     ..και λέγαμε ''εδώ είμαστε, δικός μας είναι ο μόρτης!''

     Και να μας βγείς ''φτερού'';
     Να λες ό ίδιος ότι σου φύτρωσαν φτερά μέσα απ' την ψυχή σου;

     Δεν το θέλει ούτε ο Θεός!
     Καλά, εσύ που πιάνεις κάθε τόσο και λιγάκι ψιλό λακριντί μαζί του, δεν σού 'πε τίποτε;  Δεν σε συμβούλεψε;  Να μην τον ξανακάνεις παρέα!  Δεν θέλει το καλό σου!

     Εκτός κι αν όλα αυτά περί φτερών και πούπουλων, πρωτογενών πλεονασμάτων, 500 μύρια στους ''κοινωνικούς εταίρους'', και λοιπές παπαριές που ξεστόμισες πάλι χθες,
    ..είναι η γνωστή παραμύθα, αυτή, που λες κάθε παραμονές εκλογών στους αλτσχαϊμερούχους, και στους εγκεφαλικούχους που καταφέρνεις κάθε φορά να σε ψηφίσουν,
     ..παίρνοντας στον λαιμό τους, και ενίοτε στον τάφο τους, κοντά στον οποίο βρίσκονται, κι εμάς τους υπόλοιπους, τους κατά τεκμήριο υγιείς εγκεφαλικά, που δεν σε ψηφίζουμε!

     Αν είναι έτσι, πάμε πάσο και υποκλινόμαστε στην παραμύθα και στην μαγκιά σου,
     ..που δεν κωλώνεις να γίνεις μπιτ ρεζίλης και ξεφτίλας, προκειμένου να διασώσεις αυτή την λειψή και κουτσή εξουσία που σου 'χουνε δώσει!

     Υποκλινόμαστε στον αριβισμό σου, στην παντελή έλλειψη ηθικής σου, στον τέλειο ανθελληνισμό σου, αν και δηλώνεις υπερπατριώτης(!), και στην μικρότητα της πολιτικής σου σκέψης!

     Προχώρα έτσι!
     Κάπου θα φτάσεις, δεν μπορεί!
     Ή σε τοίχο, ή σε γκρεμό!
     Εμείς εδώ θάμαστε, να σε καμαρώνουμε!..

     Υ.Γ.  Ποιός δεν θυμάται ή δεν άκουσε για τον Αντρέα Νομικό, την περίφημη και τόσο αγαπητή ''φτερού'', με το γέλιο, με το πείραγμα στο στόμα και με την επική φωνή του σκέπαζε κάθε θόρυβο και ακουγότανε δύο τετράγωνα πιό πέρα!
     Και ποιός αμφιβάλλει ότι ο συμπαθέστατος Ανδρέας θα ήταν πολύ καλύτερος πρωθυπουργός από κάτι ψευτόμαγκες και ολίγιστους πολιτικούς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου