Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Ο μεσαίωνας του Βησιγότθου..

     Ο σύγχρονος κατακτητής, ο Βησιγότθος κύριος Τόμσεν, μίλησε:
     ''Η πλήρης κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων στην Ελλάδα θεωρείται ως μια από τις αναγκαίες προϋποθέσεις για να μην ληφθούν άλλα επώδυνα μέτρα''!

      Απαιτεί δηλαδή ο υπο-υπάλληλος της τρόϊκας, πλην αφεντικό και ''καπέλο'' της συγκυβέρνησης του αίσχους, να μετατραπεί η χώρα μας σε έναν πλήρη εργασιακό μεσαίωνα,
     ..χώρα ευκαιρίας και προμηθεύτρια σκλάβων-εργαζομένων για τις επιχειρήσεις τους που θα εγκατασταθούν εδώ μετά την πλήρη καταστροφή (που έρχεται), και το γενικό ξεπούλημα που προχωράει κανονικά, μεθοδικά, κι αθόρυβα!

     Στην χώρα του βεβαίως, και στις άλλες χώρες του ευρωπαϊκού βορρά κυριαρχούν οι εντελώς αντίθετες συνθήκες: εργασιακή ασφάλεια, επιδόματα ανεργίας ίσα με τους κατώτερους μισθούς, κατώτατοι μισθοί που ξεκινούν από 1700 ευρώ, και πάει λέγοντας.
     Συγχρόνως βέβαια σ' αυτές τις ''υπερπολιτισμένες'' χώρες, όπως π,χ, στην Γερμανία, ψηφίζονται πρόσφατα νόμοι όπου επιτρέπεται η  κτηνοβασία, και αποποινικοποιείται ο δημόσιος αυνανισμός!!

     Σε τέτοιου είδους ''ανεπτυγμένες'' κοινωνίες φυσικό είναι να ευδοκιμήσουν φυντάνια τύπου Τόμσεν, τύπου Γιούνκερ, Σόϊμπλε,
     ..όπου τον πολιτισμό και την ευημερία την εστιάζουν στην τσέπη και στα γεννητικά όργανα, δηλαδή σε ό,τι βρίσκεται κάτω από την μέση του ανθρώπου,
     ..πολύ μακριά από την καρδιά και προπαντός απ' το μυαλό, το όργανο αυτό που μας κατέβασε από τα δέντρα, για να μπορεί ο ''κυριος''  Τόμσεν να αρθρώνει λόγο και όχι να γρυλίζει!
     Που όμως τελικά, ο λόγος του σαν γρύλισμα ακούγεται!

     Κι από κοντά, θαυμαστές αυτού του είδους του πολιτισμού, ''πρωθυπουργός'', αντιπρόεδρος και τα χανουμάκια-βουλευτές τους,
     ..παπαγαλάκια-χιμπατζήδες ''δημοσιογράφοι'', καθώς και ορισμένοι ''πνευματικοί άνθρωποι'' (μη @έσω!), σαν τον Πέτρο που πάει (και πηδάει) παντού, τον Μίμη του Μ(ου) εις την Ν(ι), και άλλους παρόμοιους!

     Δυστυχώς σε όλους αυτούς είναι εντελώς ανούσιο να απευθύνεσαι με την λογική και τον λόγο.
     Πρέπει να του μιλάς με κάτι που μπορούν ν' αναγνωρίσουν,
     ..με κάτι που βρίσκεται κάτω απ' την μέση:
     Με κλωτσιές!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου