Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ολοκληρώματα..

    Αυτό που είδαμε προχθές στην Τρίπολη και βλέπουμε και στην φωτογραφία, είναι το ''όλον ΠαΣοΚ''!

     Αυτό είναι όλον κι όλον!
     Δεν υπάρχει άλλο! Πάπαλα.
     Ζήτημα είναι πλέον να μπει στην Βουλή. Ο αρχηγός του (αρχηγός του εαυτού του δηλαδή) και αντιπρόεδρος (!) κοτζάμ ελεεινής κυβέρνησης,
     ..εάν θέλει να είναι πλέον στην επόμενη Βουλή μάλλον θα πρέπει να επιδιώξει μία εκλόγιμη θέση στην λίστα Επικρατείας της ΝΔ! Δεν ειν' ντροπή!
     Αν και τις εκλόγιμες θέσεις εκεί, τις έχουν καπαρώσει διάφοροι άλλοι τυχάρπαστοι, που κι αυτοί δεν πρόκειται να δούνε αλλοιώς στον ήλιο μοίρα και στο κοινοβούλιο έδρανο.

     Από την άλλη μεριά της συγκυβέρνησης,
     ..τα κλειδιά τις σφραγίδες και το όνομα της πάλαι ποτέ μεγάλης παράταξης τα κρατάει μιά ακροδεξιά-εθνικιστική πλην μή πατριωτική φράξια, διάφορων Χρύσανθων, Μουνούχηδων, Μπαλτάδων κλπ, προεξάρχοντος βέβαια του ψηλού, του Ολυμπιακάκια,
     ..που βαρια-βαριά εκπροσωπούν 12-14% του εκλογικού σώματος, άντε 17-18% μαζί μ' αυτούς που θα πιάσουν κορόϊδο με την καταστροφολογία-παπαρολογία τους.

     Τούτο λοιπόν το ''όλον'' 18% (συμπεριλαμβανομένης και της Αυτού Χυδαιότητας), τα 2/11  δηλαδή του εκλογικού σώματος, οι δύο στους έντεκα έλληνες έχουν απαίτηση να κυβερνήσουν τους υπόλοιπους εννιά!

     Μετά από αυτά τα πολύ απλά μαθηματικά, αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος, την δύναμη, αλλά και την πολιτικά εγκληματική διάθεση διαστρέβλωσης της αλήθειας,
     ..που οι δύο αυτοί πόλοι της ανωμαλίας ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΑΡΤΩΛΑ, ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΕΣ, ΜΜΕ, εξαπολύουν εναντίον του ελληνικού λαού.

     Τα ''όλα'' τελείωσαν!
     Η όλη κοροϊδία τους όμως μένει!
     Καθώς και η όλη καταστροφή που έχουν προκαλέσει.
     Ας τους δώσουμε και όλη την τιμωρία που τους αξίζει!..

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου