Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Greece is...comeback

     Κι αφού οι αριστεροί δωσίλογοι υπόγραψαν ό,τι δεν είχαν προλάβει να υπογράψουν οι δεξιοί προδότες,
     ..αφού ξεπούλησαν την κρατική περιουσία,
     ..αφού έβγαλαν στο σφυρί την λαϊκή περιουσία,
     ..αφού δημιούργησαν
έναν εργασιακό μεσαίωνα για δουλοπάροικους,
     ..βγήκε στις ρούγες ο πρωθυπουργός, γυρολόγος και πραματευτής, με την ντουντούκα:

     " Εδώ η φτηνή χώρα! Εδώ οι δούλοι εργαζόμενοι! Ελάτε fraportες να σας κάνουμε νοματαίους! Όλα τζάμπα! Ελάτε να κάνετε πως επενδύετε, να κάνουμε κι εμείς πως κυβερνούμε, να ξαναπάρουμε τις εκλογές, να τρώτε με χρυσά κουτάλια, να κηρύξουμε κι εμείς την δικτατορία του προλεφταριάτου! Ελάτε κόσμε. Greece is comeback! "
     Και δώστου "τελειώνουν τα μνημόνια", και δώστου "καθαρή έξοδο στις αγορές" (η νέα αριστερή πιπίλα είναι η "καθαρή έξοδος").

     Όλοι ξέρουμε όμως, και ήδη κάποιοι "αξιωματούχοι" των τοκογλύφων ψιθυρίζουν πως καλά όλα τα προαπαιτούμενα που υπογράφτηκαν,
     ..μένει όμως ένα ακόμα:
     Ένα νέο "επικαιροποιημένο" μνημόνιο που θα δεσμεύει αυτήν και τις επόμενες δωσιλογικές κυβερνήσεις, για τα πάντα. Για όσα υπογράφτηκαν εφτά χρόνια τώρα, και για όσα ακόμη (πολλά) θα υπογραφούν μέχρι την τυπική λήξη των μνημονίων.
     Γιατί η μία, η μεγαλύτερη μνημονιακή δέσμευση είναι αυτή: Μνημόνια για πάντα!
     Οι υπογραφές των δωσιλόγων και των προδοτών über alles.

     Εκείνο που δεν έχουν λάβει υπ' όψη τους όμως είναι πως ο λαός -και κατ' επέκταση η χώρα- δεν δεσμεύεται απο τις υπογραφές κατοχικών κυβερνήσεων.
     'Ο,τι έχει θεσμοθετηθεί από τους δωσίλογους κατά παράβαση του συντάγματος είναι παράνομο και άκυρο.
     Και ο λαός πρέπει με δυναμικό τρόπο να προειδοποιήσει τους επίδοξους επενδυταράδες, τους σελέμηδες και τζαμπατζήδες διεθνείς απατεώνες,
     ..αυτούς που ο "αριστερός" πρωθυπουργός καλεί να του στηρίξουν την καρέκλα της κλεμμένης με αισχρά ψέματα εξουσίας,
     ..πως η πρώτη μετά κατοχής πραγματικά ελληνική κυβέρνηση που θα βρεθεί στην εξουσία, θα αναιρέσει όλο το άγος που οι μνημονιακοί απατεώνες και προδότες συσσώρευσαν στην χώρα, και θα κάνει μία πραγματική επανεκκίνηση με βάση τον λαό και για τον λαό.


     Αυτά όλα είναι ο ίδιος ο λαός που πρέπει να τα διαμηνύσει προς κάθε τοκογλυφική και νεοφασιστική κατεύθυνση.
     Αρκεί να υπάρχει ακόμη λαός.
     Υπάρχει;..


4 σχόλια:

 1. Όχι δέν υπάρχει! Καί ξέρεις γιατί; Επειδή δέν εννοούν νά μετανοήσουν καί νά βάλουν οδηγό τής σκέψης τους σέ κάθε τι, τόν Χριστό, που είναι η προσωποποίηση τής αληθείας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο λαός είναι μάζα και για να εξεγερθεί χρειάζεται Ηγέτη! Ποτέ και πουθενά ο λαός δεν εξεγέρθηκε από μόνος του, ένας εδώ κι ένας εκεί. Ο λαός χρειάζεται Ηγέτη πατριώτη να τον εμπνεύσει, να τον εμψυχώσει, να τον καθοδηγήσει. Ηγέτη-γίγαντα λοιπόν χρειαζόμαστε, και τέτοιος δυστυχώς δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Αλλά και να φανεί, ελάχιστοι θα τον ακολουθήσουν...διότι τα μυαλά τους είναι διαβρωμένα από κομματικό δηλητήριο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συμφωνώ εν μέρει, στην Αργεντινή όταν έκλεισαν τα ΑΤΜ, ο κόσμος βγήκε στους δρόμους από μόνος του! Αλλά μόνο σε αυτή την περίπτωση, και μετά από αυτό, το σύστημα ήξερε τι να κάνει και δεν το έκανε σε εμάς!

   Διαγραφή
 3. The information given by you is really very helpful.
  clipping path work india
  clipping path solution india
  clipping path in india
  clipping path services in india
  photoshop clipping path india
  clipping path service india
  clipping path editor india

  ΑπάντησηΔιαγραφή