Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Τα ρι-άλια, ρι-άλια, ρι-άλια..

     Έτσι είναι Αντωνάκη..
     Άλλοι είναι πολιτικοί άνδρες που @@μούν και δέρνουν, κι άλλοι είναι πολιτικοί τραβεστί που τα παίρνουν και γέρνουν! ( τό 'πιασες το υπονοούμενο, έτσι;)
     Και μιά και το έχουμε πρόσφατο, μήπως θα έπρεπε να ακολουθούμε την διαδικασία που ακολουθούν οι καθολικοί μετά την ανάδειξη του εκάστοτε νέου Πάπα,  έχοντας υπ' όψιν τους το φιάσκο με την πάπισσα Ιωάννα;
     Να επιφορτισθεί δηλαδή κάποιος να ''ψάχνει'' τον εκλεγμένο πρωθυπουργό, αλλά και τους αρχηγούς των κομμάτων, για τα απαραίτητα ''εργαλεία''; Έτσι και οι πολίτες θα γλύτωναν από πολλές ''εκπλήξεις'', και η χώρα από πολλές περιπέτειες!
     Η χθεσινή σφαλιάρα (η δεύτερη σε μιά δεκαετία) που εξαπέλυσε η Κύπρος ήρθε και προσγειώθηκε στον σβέρκο των κυβερνητικών δωσίλογων με πάταγο.
     Αποδείχτηκε περίτρανα ότι δεν φταίει η πολιτική της Ε.Ε και των γερμανών όπως έχει βαλθεί να μας κάνει πλύση εγκεφάλου ο ''πεμπτοφαλαγγίτης'' του πρωθυπουργού, δημοσιογράφος Παράγκας στην εκπομπή του ''Χωρίς Αποσμητικό'', αλλά αυτοί που την εφαρμόζουν.
     Αυτοί είναι υπόλογοι έναντι του λαού, και αυτοί θα λογοδοτήσουν.
     Οι γερμανοί προασπίζονται και προωθούν τα δικά τους συμφέροντα. Τα δικά μας ποιοί τα προασπίζονται; Ο πολιτικός νάνος; Ο Χυδαίος; Ή το χούφταλο;  Μετά την χθεσινή κατάρρευση των εκβιαστικών διλημμάτων, αυτοί χαρακτηρίζονται πλέον ως προδότες με την ουσιαστική σημασία του όρου:  Έχουν προσχωρήσει και προασπίζονται τα συμφέροντα του εχθρού.
     Και, ναι κύριε Παράγκα, σ' αυτό έχεις δίκιο! Οι γερμανοί και όποιοι άλλοι αποσκοπούν στην εξαθλίωση του ελληνικού λαού για δικό τους όφελος, είναι εχθροί! Αλλά είναι ο δικός σου φίλος, όπως περηφανεύεσαι, ο Αντωνάκης και η λοιπή συμμορία, που έχουν ανοίξει τις κερκόπορτες!
     Και αν ακόμα αλλάξουν τώρα πορεία και ρότα, δεν μας πείθουν πιά!  Θα είναι για την δική τους πολιτική επιβίωση, όχι για το καλό των πολιτών και της χώρας.
     Ή απαλλασσόμαστε απ' αυτούς ή δεν έχουμε μέλλον σαν χώρα.
     Έχουν πεθάνει στην συνείδησή μας.
     Θα  ''πεθάνουν'' και πολιτικά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου