Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Με λινάτσες και μποφόρια..

     Κι εκεί που δεν παράγονται πιά σοβαρές ειδήσεις άξιες σχολιασμού,
     ( που, τί άξιο πιά σχολιασμού μπορεί να παραχθεί σε μιά κατεστραμμένη χώρα προορισμένη απ' τους ''εταίρους'' της να γίνει ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης για τους πρόσφυγες που εκείνοι δημιουργούν
     ..μιά χώρα που στην επικράτειά της -Αιγαίο- επιχειρούν ξένες δυνάμεις με ξένη διοίκηση,
     ..μιά χώρα που ο λαός της έστειλε στην Βουλή μόνον προδότες και δωσίλογους )

     ..εκεί πετιούνται δυό-τρείς κυβερνητικές
λινάτσες και σου φτιάχνουν την μέρα!
     ( ο όρος ''λινάτσα'' και ''παλιολινάτσα'' είναι εξαιρετικά αγοραίος, και  γι αυτό επίτηδες χρησιμοποιούνται από το blog. Για αγοραίους ανθρώπους αγοραίες εκφράσεις )

     Βγαίνει λοιπόν η πρώτη κυβερνητική λινάτσα και αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και μας λέει πως τα ΜΜΕ που αυτονομούνται συνιστούν απειλή για την δημοκρατία!
     Τσαουσέσκου ζείς, εσύ μας οδηγείς!

     Βγαίνει η δεύτερη λινάτσα και υπουργός Παιδείας, και λέει πως δεν θα επιτρέψουμε μαθητές να κάνουν πορείες κατά των hot spots!
     Χούντα ζεις, εσύ μας οδηγείς!

     Βγαίνει και η παλιολινάτσα και κυβερνητική εκπρόσωπος και επιβεβαιώνει πως πράγματι η κυβέρνηση ετοιμάζει σχέδιο νόμου για τον έλεγχο του διαδικτύου.
     Κιμ Γιονγκ Ούν  θεέ, πάρε την ΠΑΕ!

     Βγαίνει και το βράδυ η καλλιτεχνική λινάτσα και μας αναλύει την ''ομάδα Σόϊμπλε''  ξεχνώντας(;) να συμπεριλάβει σ' αυτήν και το ελεεινό Στουρνάρι,
     ..αφού τώρα τα βρήκαν οι ''αριστεροί'' κυβερνώντες μαζί του και τους κρατάει και το φανάρι.
     Στρατευμένη τέχνη!  Με την ''αριστερού'' τύπου δημοκρατία βέβαια.

     Αυτή δυστυχώς είναι η καθημερινότητα που επιφυλάσσουν σε μιά χρεοκωπημένη και υπό κατοχή χώρα και στους πολίτες της οι πολιτικές λινάτσες αριστερού τύπου.
     Καθόλου διαφορετική, αν μη και χειρότερη από αυτή που μας επιφύλαξαν οι δεξιού και ''σοσιαλιστικού'' τύπου παλιολινάτσες.

     Το δυστύχημα επίσης είναι πως όλα αυτά τα υφίσταται ο λαός εξ αιτίας του.
     Εξ αιτίας των δικών του επιλογών, και της ραγιάδικης νοοτροπίας του και του απέραντου φιλοτομαρισμού του.

     Και δυστυχώς δεν είμαστε Ρουμανία!
     Στην Ρουμανία θα αργήσει πολύ να τολμήσει να ξαναφανεί ένας Τσαουσέσκου!
     Ρουμανία ζεις, εσύ μας οδηγείς!..
    

2 σχόλια:


  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τό μακρύ χέρι, τό προσωπείο του διεφθαρμένου εγχωρίου αλλά και διεθνούς ΝεοΤαξικού πολιτικού συστήματος που πίνει τό αίμα τών λαών! Η επίβεβαίωση ήλθε όταν αμέσως μετά τίς εκλογές τού Ιανουαρίου 2015, κορυφαία στελέχη του δήλωσαν ότι "αναγνωρίζουμε τό χρέος, οι δανειστές θα πληρωθούν"! Αυτό είναι ή ουσία. Η ρίζα τού προβλήματος ευρίσκεται στό ότι οι κυβερνώντες (νύν καί τέως) αναγνωρίζουν τήν ηθική (αλλά καί λογιστική εν πολλοίς) νομιμότητα τού χρέους. Από κεί καί μετά πάει περίπατο καί η λογική καί τό δίκαιο καί η ηθική: τά πάντα στόν βωμό τής πληρωμής τών δανειστών!
    Τό πολίτευμα έχει μεταλλαχθεί σέ μιά ιδιότυπη Κοινοβουλευτική Τραπεζιτική Δικτατορία, οι πρωταγωνιστές τού οποίου ως "υποκατάστημα" ανόμων καί σκοτεινών (αλλά γνωστών) δυνάμεων υπηρετούν συνειδητώς !
    'Ολος αυτός ο εσμός τών αποβρασμάτων, παλαιόθεν απειργάζοντο τό κακό τής πατρίδος. Τό μέγα θέμα όμως είναι τά 2 εκατομμύρια ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ οι οποίοι άλλοι αφελώς καί άλλοι ενσυνειδήτως, πήγαν καί τούς ψήφισαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να χαρακτηριστεί κάποιος ως ''ανθέλληνας'' πρέπει να έχει πλήρη συνείδηση της πράξης του.
    Αλλιώς πρόκειται για απλόν ηλίθιο.
    Στα υπόλοιπα συμφωνούμε απόλυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή