Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Διευθύνσεις και ονόματα..

     Δεν υπάρχει πιά καμία αμφιβολία:
     Ο λαός είναι ο απολύτως υπεύθυνος για τα πάντα.
     Όχι μόνον γιατί δεν επαναστατεί,
     ..αλλά κυρίως γιατί στέλνει στην Βουλή με την ψήφο του ό,τι χειρότερο απ' το πολιτικό προσωπικό της χώρας,
     ..που είναι έτσι κι αλλιώς ό,τι χειρότερο και πιό
άχρηστο στην ελληνική κοινωνία.

     Φτάνει να δούμε και να συνειδητοποιήσουμε ποιούς έστειλε στο κοινοβούλιο στις τελευταίες εκλογές: αυτούς και μόνον αυτούς που ορκίζονται στα μνημόνια, τα οποία μνημόνια είναι η αιτία των δεινών και της καταστροφής.
     Προηγουμένως βέβαια είχε ψηφίσει επί τριάντα χρόνια την μοναδική στο είδος της πανευρωπαϊκά, εγκληματική πολιτική οργάνωση ΠαΣοΚ, με κανα-δυό διαλείμματα για το γενόσημο ΝΔ,
     ..και το τερμάτισε το 2009 όταν έκανε πρωθυπουργό ό,τι όχι μόνο πιό άχρηστο, αλλά και πιό πνευματικά καθυστερημένο και επικίνδυνο υπήρχε τότε στην πιάτσα: τον Μεγάλο Ηλίθιο.

     Είμαστε σίγουροι πως με την πρώτη ευκαιρία θα στείλει στα βουλευτικά έδρανα και την μελετήτρια του Μαρξ, του Λένιν, του Ένγκελς,  και της Σούπερ Κατερίνας.

     Αυτό το έχει καταλάβει πολύ καλά ο σημερινός Τσολάκογλου, και σου λέει ''απ' το να ξυπνήσουμε κανα πρωί και νάναι συγκυβέρνηση ο Λεβεντομ@λάκας με τα Χρυσά Ωά, κάτσε να κάνουμε σκάτζα τον ελληνικό λαό που έτσι κι αλλιώς την κάνει με ελαφρά, με τίποτα πρόσφυγες και (λαθρο)μετανάστες που βολεύονται εύκολα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και δεν ζητάνει και πολλά.''
     Και τσούπ! Για να μη χαλάμε και πολλές βενζίνες για τις ακταιωρούς που καίνε και τα κέρατά τους, και να μας περισσέψουν τα ευρώ να τα στείλουμε στους συνεργάτες-τοκογλύφους,
     ..έφερε το ΝΑΤΟ τάχα για περιπολίες, στην πραγματικότητα όμως για να κάνει την τροχαία να μη κουτουλάνε τα λαθρεμπορικά μεταξύ τους,
     ..και να κατευθύνουν την κίνηση, σαν παρκαδόροι ένα πράμα,  προς την πόλη-πάρκινγκ που έχει ακόμη χώρο ή που δεν έχουν ακόμη ξεσηκωθεί οι ιθαγενείς κάτοικοί της.

     Αδυνατούμε ακόμη να συλλάβουμε νοητικά το μέγεθος της προδοσίας, γιατί είναι τόσο μεγάλο που δεν χωράει καν στο οπτικό μας πεδίο.
     Όταν κάποτε θα γραφτεί η πραγματική ιστορία για αυτήν την περίοδο που σήμερα εμείς ζούμε, θα αποτελέσει το δεύτερο μετά το δουλεμπόριο στίγμα του λεγόμενου ''Δυτικού πολιτισμού''.

     Με την διαφορά ότι στην πραγματική ιστορία που θα γραφτεί δεν θα αναφέρονται τα ονόματα των προδοτών.
     Είναι δύσκολο να γράψει κανείς τα ονόματα έντεκα εκατομμυρίων ελλήνων!..

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου