Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Επί εσχάτης προδοσίας..

     Μετά την έσχατη προδοσία της μετατροπής του Αιγαίου σε διεθνή επικράτεια,
     ..κάθε απόπειρα προσάρτησης, διχοτόμησης, ή μετατροπής σε ''γκρίζα ζώνη'' του Καστελλόριζου από την τουρκιά, 
     ..θα σημάνει αυτόματα πτώση της κυβέρνησης, άμεση μεταφορά των
υπαίτιων στο Γουδή ''δια τα περαιτέρω'', και βεβαίως ελληνοτουρκικό πόλεμο.

     Αυτό το ξέρουν οι αμερικανόδουλοι του ΝΑΤΟ και γι αυτό έχουν μεθοδεύσει η προσάρτηση του νησιού ή  η μετατροπή του σε αμφισβητούμενο έδαφος να γίνει, αφού πρώτα ο τούρκος πατήσει το έδαφός του ως κυονόκρανος του ΝΑΤΟ,
     ..και με την βοήθεια βεβαίως των μουσουλμάνων ''προσφύγων''-αποικιστών του νησιού που ήδη είναι πενταπλάσιοι των ντόπιων κατοίκων.

     Το ίδιο κατά πάσα πιθανότητα σχεδιάζουν να συμβεί και στην Λέσβο, στην Χίο, Στην Σάμο, στην Ικαρία.
     Τα νησιά αυτά που εδώ και 4000 χρόνια κατοικούνται από ελληνικές φυλές,
     ..που, όπου κι αν σκάψεις στο έδαφός  τους θα βρείς κάτω από πέντε πόντους χώμα μάρμαρα, εδώλια και θραύσματα αγγείων, όλα με ελληνικές επιγραφές,
     ..βρίσκονται σήμερα πρώτη φορά στην ιστορία τους αντιμέτωπα με τον εξανδραποδισμό των φυσικών τους κατοίκων, και την οριστική κατάκτησή τους από μουσουλμανικές φυλές.

     Εκατό χρόνια μετά την μικρασιατική καταστροφή βρισκόμαστε μπροστά σε μία εξ ίσου καταστρεπεική για το ελληνικό κράτος ''Αιγαιακή καταστροφή''.
     Οι κάτοικοι των νησιών του ανατολικού Αιγαίου θα αναγκαστούν να ζήσουν σαν πρόσφυγες στην ίδια τους την πατρίδα, ή θα αναγκαστούν να μεταναστεύσουν κι αυτοί στην ηπειρωτική Ελλάδα, ή όπου αλλού.

     Όταν και αν συμβεί αυτό ( τα σενάρια των επίδοξων κατακτητών δεν ευοδώνονται πάντα, ή καθυστερούν κάποιες δεκαετίες ), τα τριακόσια σκουπίδια της Βουλής δεν θα αξίζουν πιά ούτε το απόσπασμα ούτε την αγχόνη, παρά τα γυμνά χέρια του ελληνικού λαού.
     Και ακολουθώντας την έμμεση συμβουλή του Σοφοκλή στην ''Αντιγόνη'' του, οι προδότες και οι στρεφόμενοι κατά της πατρίδας τους δεν αξίζουν ούτε τάφο, παρά πρέπει να παραμένουν άταφοι βορά των σκυλιών και των κοράκων, για αιώνιο παραδειγματισμό.

     Η κατάσταση είναι οριακή.
     Η πατρίδα μας διατρέχει πιά αληθινό κίνδυνο διαμελισμού της,
     ..ανεξαρτήτως ποιά ονομασία θα βρούν για να βαφτίσουν το έγκλημά τους οι ντόπιοι δωσίλογοι και οι ναζιστές της παγκόσμιας και ευρωπαϊκής Νέας Τάξης Πραγμάτων.

     Ας είμαστε έτοιμοι για τα χειρότερα.
     Και αποφασισμένοι..
             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου