Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ζητούνται Έλληνες

     Έλληνες πατριώτες έπρεπε να γράψω, αλλά ξέρω ότι εύκολα κολλάμε ταμπέλες, και δεν το θέλω.
     Ζητούνται έλληνες λοιπόν. Και άντρες. Με όλα τα απαραίτητα ''αξεσουάρ''. Δηλαδή φιλότιμο, τσίπα, μπέσα, αξιοπρέπεια, θάρρος, αλτρουισμό, και τους κατάλληλους ''αδένες''.
     Υπάρχουν δυό-τρείς τέτοιοι μέσα την Βουλή. Υπάρχουν κι άλλοι τόσοι στον πνευματικό μας κόσμο. Υπάρχουν αρκετοί περισσότεροι στον καλλιτεχνικό κόσμο. Και υπάρχουν και εκατοντάδες χιλιάδες στον ελληνικό λαό. Ας μαζευτούν όλοι μαζί.
     Και τί να κάνουν; Μα να διώξουν τρόϊκες εξωτερικού και εσωτερικού και εξωνημένους μνημονιακούς.
     Πώς; Μα με τον απλούστερο των τρόπων: να τους το ζητήσουν με τεράστιες συγκεντρώσεις. Να τους πουν ''κύριοι είστε επικίνδυνοι για την χώρα, καταστρέφετε τον τόπο, είμαστε περισσότεροι και είστε ανεπιθύμητοι''.
     Κι αν δεν φύγουν; Κοιτάξτε να δείτε. Αν δεν φύγουν σημαίνει ότι δεν πιστεύουν στην αρχή της πλειοψηφίας, και άρα και στην Δημοκρατία, πράγμα που βεβαίως έτσι κι αλλοιώς το ξέρουμε. Άρα θα μας δώσουν το δικαίωμα να το χειριστούμε αλλοιώς.
     Δηλαδή τί να κάνουμε; Απλό. Θα τους διώξουμε με το ζόρι.
     Δηλαδή επανάσταση; Ξεσηκωμός; Ε, ναι λοιπόν!
     Με τις λέξεις αυτές είμαστε σήμερα ελεύθεροι και μιλάμε αυτήν την γλώσσα. Με τις λέξεις αυτές έχουμε κράτος για να μείνουμε.
     Από πότε αυτές οι λέξεις έγιναν απαγορευμένες για τον έλληνα; Από πότε διαγράφηκαν από τα λεξικά; Πότε έγιναν ταμπού; Από πότε και ποιόν ξορκίστηκαν; 
     Μήπως από τό κάθε πιθηκοειδές που συχνάζει στα Μεγκάλα και Ουράνια κανάλια; Από τον άνθρωπο-ουρακοτάγκο Εισαγγελάτο; Μα αυτός και οι όμοιοί του δεν έχουν καμία σχέση με πατρίδα και ελληνισμό. Ούτε με ανδρισμό. Πατρίδα τους είναι το χρήμα και ανδρισμός τους το γυαλί της τηλεόρασης. Έξω από αυτό και χωρίς χρήμα δεν αξίζουν ούτε να γυαλίσουν τα παπούτσια μας.
     Τί σχέση μπορεί να έχουμε εμείς με όλους αυτούς; Απολύτως καμία.
     Τα ιδανικά τα δικά μας είναι η πατρίδα μας, το μέλλον των παιδιών μας, η αξιοπρέπεια, μία έντιμη και καλή ζωή.
     Και θα τα αποκτήσουμε. Θα τα πάρουμε πίσω θέλουν δε θέλουν.
     Το μόνο που θα διαλέξουν αυτοί είναι ο τρόπος:
     Με το καλό, ή με το άγριο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου