Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Κι εσύ εδώ Χάρη μου;

     Το ψάρι βρωμάει απ' το κεφάλι, λέει ο λαός..
     Ναι, αλλά όταν σαπίσει ολόκληρο, η μπόχα είναι ανυπόφορη!

     Και το δικό μας το ''ψάρι'' έχει σαπίσει και σκουληκιάσει προ πολλού..

     Στα διάφορα απολυταρχικά καθεστώτα, ακόμα και σ' αυτά που είναι καλυμμένα με τον φερετζέ της δημοκρατίας σαν το δικό μας, παρατηρείται το φαινόμενο τα διάφορα ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ που επανδρώνουν χαμηλότερες θέσεις του κρατικού μηχανισμού, να γίνονται ''βασιλικότερα του βασιλέως''.

     Ξέρουν τα ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ αυτά ότι η πραγματική τους αξία είναι ανύπαρκτη, και προσπαθούν για να επιβιώσουν πολιτικά να γίνονται αρεστοί στον ''άρχοντα'' με πράξεις και νομοθετήματα σκληρότατα εναντίον του λαού.

     Τέτοια ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ( το επαναλαμβάνω συνεχώς γιατί είναι η μόνη προσφώνηση που τους αξίζει), εμφανίζονται στον κρατικό μηχανισμό σε θέσεις διοικητών Οργανισμών, όπως ας πούμε το ΙΚΑ, το ΤΑΙΠΕΔ, κλπ, αλλά και σε θέσεις Γενικών Γραμματέων υπουργείων και γραμματειών.

     Ένα τέτοιο ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ της γενικής γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, αποφάσισε λοιπόν, μεταξύ των άλλων που έχει κατά καιρούς αποφασίσει, ότι για χρέη του υποχρέου προς το Δημόσιο θα γίνονται κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων συζύγου και τέκνων!

     Το θέμα είναι ότι τα ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ αυτά νομίζουν ότι πέφτοντας τα απολυταρχικά αυτά καθεστώτα (κι ενδεχομένως και τα κεφάλια των ''αρχόντων''), τα ίδια θα την γλυτώσουν, θα ξεχαστούν!

     ΑΜ, ΔΕ !

     Πληροφορούμε τα ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ αυτά, ότι θα είναι τα πρώτα που θα επανδρώσουν τις φυλακές που τους ετοιμάζει ο λαός!
     Και πρώτα των πρώτων θα είναι τα ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ που δεν τα έχει εκλέξει ο λαός, τα εξωκοινοβουλευτικά..

     ..ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ..

     -Τ' ακούς Γιάννη μου
     -Τ' ακούω Χάρη μου..
  
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου