Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

75 κιλά προβοκάτσιας..

      Είναι θεμιτός πιά κάθε σκεπτικισμός και αμβισβήτηση απέναντι σε όλα όσα το ''σύστημα'' και τα καθεστωτικά του ΜΜΕ πλασάρουν ως ''αλήθειες''.

     Σήμερα το πρωί, αίφνης, κλεμμένο αυτοκίνητο φορτωμένο με 75 κιλά εκρηκτικών εξερράγη στο κέντρο της Αθήνας μπροστά στην Τράπεζα της Ελλάδος.
     Αυτή η αδιαμφισβήτητη πράγματι είδηση, αμέσως χαρακτηρίστηκε από τα ΜΜΕ σαν ''τρομοκρατική ενέργεια''! Θα πεί κάποιος, τί άλλο θα μπορούσε να ήταν;
     Μα προφανώς προβοκάτσια! Όσες πιθανότητες συγκεντρώνει η ερμηνεία της τρομοκρατικής ενέργειας, άλλες τόσες και περισσότερες έχει η προβοκατόρικη ενέργεια, των εγκάθετων του παρακράτους.

     Γιατί προφανώς; Ας το σκεφτούμε λίγο: Ένας ''σοβαρός'' τρομοκράτης που θα διέθετε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο και 75 κιλά εκρηκτικών, θα τα άφηνε στην μέση της οδού Αμερικής να κάνουν την στρακαστρούκα; Ίσα-ίσα για να σπάσουν κάμποσα τζάμια, άντε και λίγες ακόμα υλικές ζημιές;

     Και ποιός θα κέρδιζε απ' αυτό εκτός απ' τους τζαμάδες; Ποιός θα είχε ωφέλεια και θα έσπευδε να την εκμεταλλευτεί;  Μα βεβαίως μία αντιδημοκρατική κυβέρνηση σαν αυτή που έχουμε, που με άλλοθι την ''τρομοκρατική'' αυτή ενέργεια θα έβρισκε ευκαιρία για ακόμα σκληρότερα ''προληπτικά'' και κατασταλτικά μέτρα,
     ..για αποκλεισμούς και απαγορεύσεις κάθε είδους,
     ..εν όψει μάλιστα της αυριανής επίσκεψης-επιθεώρησης του ''μεγάλου αφεντικού'' και οιονεί ''ιδιοκτήτριας'' της χώρας!

     Ένας πραγματικός τρομοκράτης θα επεδίωκε θύματα. Γι αυτό άλλωστε τον λέμε και τρομοκράτη, και όχι ''τσογλανάκι που πετάει βεγγαλικά το Πάσχα''!
     Θα φόρτωνε λοιπόν την ''πραμάτεια'' του και θα την αμολούσε εναντίον κάποιου επώνυμου στόχου με σκοπό να υπάρξουν θύματα.

     Έτσι είναι η λογική πραγματικότητα. Και όλα τ' άλλα είναι δικαιολογίες για να φορτώσουν περισσότερο ''γύψο'' στο πόπολο, περισσότερες αλυσίδες και απαγορεύσεις στον λαό!

     Κι αν αύριο βγεί κάποια ''τρομοκρατική οργάνωση'' και αναλάβει την ευθύνη με κάποια προκήρυξη;
     Ε, και;  Είναι δύσκολο να στείλει ένας οποιοσδήποτε παρακρατικός προβοκάτορας ένα χαρτί γεμάτο παπαριές,
     ..όπου στο τέλος θα λέει μεγαλόπρεπα ότι την ευθύνη αναλαμβάνει η τρομοκρατική οργάνωση ''Τσιριμπίμ τσιριμπόμ'';

     Γι αυτό λοιπόν, στην εποχή του ''Μεγάλου αδελφού'', της Νέας Τάξης Πραγμάτων, της Παγκοσμοιοποίησης που ζούμε,
     ..αλλά και στην εποχή της καταπάτησης κάθε έννοιας Συνταγματικής νομιμότητας στην χώρα, και της αλλοίωσης του δημοκρατικού πολιτεύματος από τις κυβερνήσεις των μνημονίων,

     ..έχουμε την ευθύνη, του να αμφισβητούμε κάθε τί που μας σερβίρεται έτοιμο ως η μόνη αλήθεια, ή ο μόνος δρόμος!..

     Ας επαγρυπνούμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου