Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Πρωθυπουργός Περιορισμένης Ευθύνης


     Μήπως είδατε τον ''πρωθυπουργό'' μας;
     Όχι ότι θα μας πειράξει και πολύ άμα δεν τον ξαναδούμε, αλλά έτσι! Για την περιέργεια. Τον είδατε πουθενά;
     Υποψιάζομαι όμως ότι μετά το μαλλιοτράβηγμα που είχε με τις άλλες πολιτικάρες στις Βρυξέλλες την περασμένη Παρασκευή για το θέμα του χαρατσιού και των απολύσεων, του φύγανε κάτι πόντοι απ' το καλσόν και ντρέπεται να βγεί έξω. Το έχει δώσει για ''μαντάρισμα'' αλλά ακόμα να του το φτιάξουν.
     Εν τω μεταξύ χρέη πρωθυπουργού εκτελεί ο  ''Πηδήξτε Την Κύπρο'' υπουργός οικονομικών!
     Στους κακεντρεχείς που ισχυρίζονται ότι ο ''πρωθυπουργός'' κρύβεται μέχρι να δεί τί θα γίνει στην Κύπρο, και ότι έχει αφήσει τον ''μπροστινό'' να κάνει την βρώμικη δουλειά, δεν θ' απαντήσω!
     Είναι δυνατόν, λέω, τέτοιος μάγκας πρωθυπουργός, τέτοιος ασίκης, τέτοιος ''τσικ λεβέντης'', το άνθος της Καλαμάτας, να κρύβεται; Ποτέ των ποτών!
     Γίνεται, λέω, ο φόβος και ο τρόμος των διαπραγματευτών, ο άνθρωπος που μιλάει στην φράου-χίτλερ και γέρνει από τσαμπουκά, να εξαφανίστηκε στην πρώτη ''στραβή''; Α-πα-πα-πα!
     Όταν μάλιστα το ''στράβωμα'' δεν έγινε στην χώρα του, αλλά σε άλλη; Δηλαδή άμα στραβώσει κάτι κι εδώ τί θα κάνει;  Θα πάει εξερευνητής στην Ανταρκτική;
     Απορώ πώς μπορέσατε να σκεφτείτε ότι έχουμε για πρωθυπουργό ένα τέτοιο ανθρωπάριο;   Πώς μπορέσατε να υποπευθείτε για δειλία τέτοιον κολοσσό!
     Και για να ολοκληρώσω πιά αυτήν την κακόβουλη κουβέντα, να βουλώσω τα ασεβή στόματα:
     Να ξέρετε όλοι εσείς που κατηγορείτε τον ''πρωθυπουργό'' μας ότι είναι Πρωθυπουργός Περιορισμένης Ευθύνης:
     Μπορεί, αλλά είναι:
     Και Απεριόριστης Ανευθυνότητας!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου