Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Πρόβα Νυφικού..

     Ή πρόβα για σάβανα; Έτσι κι αλλοιώς και τα δύο λευκά είναι.
     Υπάρχει κάποιος που να μην πιστεύει, ότι αυτό που γίνεται στην Κύπρο σήμερα δεν είναι παρά πρόβα εφαρμογής σε κάποιο μεγαλύτερο κράτος με ''μεγαλύτερη'' Οικονομία;
     Και ποιό είναι τάχα το κράτος με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να του γίνει η ''εφαρμογή''
     Πολύ καλά μαντέψατε. Εμείς. Η Ελλάδα μας.
     Φανταστείτε ότι, αν στην μικρή Κύπρο, με την μικρή Οικονομία παρ' όλο το ξέπλυμα χρήματος που γινόταν στις τράπεζές της, κατορθώσουν να ''μαζέψουν'' από το κούρεμα των καταθέσεων 5 δις ή και παραπάνω ευρώ, τί θα μπορούσαν να πάρουν από τις τράπεζικές καταθέσεις ενός μεγαλύτερου κράτους.
     Θα μπορούσαν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ειδικών, να εξοικονομήσουν-κλέψουν όχι λιγότερα από 15 δις!  Ζεστό, σπαρταριστό, κλεμμένο χρήμα, κλεμμένο αίμα για τα ζόμπι της ''Ευρωπαϊκής (μην @έσω) Ένωσης''.
     Και θα μπορούσαν μετά να πουν στους τάχα κυβερνώντες ''νά κι αν μπορείτε ή όχι να μαζέψετε χαράτσια και φόρους, νά κι αν βγαίνει ή όχι ο προϋπολογισμός σας!'', και να τους πετάξουν στα σκυλιά!
     Και η χώρα θα βρεθεί στον Άδη με ηθικούς αυτουργούς την Ε.Ε και την Γερμανία, φυσικούς δε δολοφόνους το εγχώριο πολιτικό σύστημα, και ειδικά την κυβέρνηση.
     Και στον Άδη, κύριε ''πρωθυπουργέ'' και λοιποί καραγκιόζηδες, ουκ έστι μετάνοια!
     Κι αν εμείς ως λαός περάσουμε από ένα πολύχρονο ''καθαρτήριο'', εσείς θα πάτε απ' ευθείας στην κόλαση, στο ''πυρ το εξώτερον''!
     Και δεν θα βρεθεί ούτε ένας να σας λυπηθεί και να σας κλάψει.
     Αμήν..
     
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου