Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Όλα πάνε καλά..

     Είμαι πολύ ευχαριστημένος.
     Κάθε μέρα το έρεβος, το σκοτάδι που σκεπάζει τη χώρα γίνεται βαθύτερο. 
     Τα νέα της ημέρας είναι ζοφερά.
     Στις Σκουριές έχουμε εξέγερση. Η αστυνομία όμως δηλώνει πως θα προστατέψει την ''επένδυση'' των καναδών και των ''μεγκάλων'' πάση θυσία (του ελληνικού λαού).
      Στα πανεπιστήμια οι φοιτητές ετοιμάζονται για καταλήψεις και απεργίες πείνας. Το υπουργείο όμως λέει πως το ''σχέδιο Αθηνά'' θα εφαρμοστεί άμεσα για να κόψουμε λεφτά απ' την Παιδεία να τα δώσουμε στους τοκογλύφους.
      Στην Ιερισσό προσάγουν ''εγκληματίες'' δεκαπεντάχρονους μαθητές.
     Στις ένοπλες δυνάμεις ετοιμάζουν δυναμικές διαμαρτυρίες. Η ηγεσία τους όμως αλλάζει και γίνεται φιλικότερη προς την Αυτού Χυδαιότητα τον Μπένυ τον μεγαλοπρεπή,και τον Αντωνάκη τον μικροπρεπή.
     Στους δανειολήπτες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους κόβεται κάθε ελπίδα ευνοϊκών ρυθμίσεων. Οι τράπεζες θα πουλήσουν όμως τα ''κόκκινα δάνεια'' σε ξένες εταιρείες κοψοχρονιάς, για να τα εισπράξουν αυτές με δικαστήρια και κατασχέσεις.
    Στους οφειλέτες της εφορίας δεν θα δοθεί η δυνατότητα μικρών και πολλών δόσεων. Θα τους επιδοθούν όμως πολλά εντάλματα και γρήγορες φυλακίσεις.
    Στους δημόσιους υπάλληλους δεν θα γίνουν απολύσεις πριν γίνει η ''κινητικότητα'' που δεν θα είναι διαθεσιμότητα αλλά απ' ευθείας απόλυση!!! Οι συνδικαλισταράδες  τους όμως δεν έχουν πια ελπίδες να γίνουν βουλευτές. Και ο αρμόδιος υπουργός έχει θέσει ''κόκκινες γραμμές'', για να τις περάσει από πάνω!
     Στην Βαρβάκειο αγορά σήμερα χιλιάδες πολίτες στάθηκαν στην ουρά για ένα δωρεάν κομμάτι κρέας. Ο ''πρωθυπουργός'' όμως βλέπει ανάκαμψη μέχρι τα τέλη αυτού του χρόνου!
     Όλα πάνε καλά..
     Κάθε μέρα που περνάει η κυβέρνηση βρίσκεται πιό μακριά απ' τον λαό. Πιό κοντά στην έξοδο.
     Όλα πάνε καλά..
     Κάθε μέρα η ελευθερία πλησιάζει.
   
   
    

1 σχόλιο:

  1. Στην Χαλκιδική ο Σημίτης και ο Τσοχα απλά εφάρμοσαν την κρυφή σύμβαση Πάρκερ. Με βάση αυτή την σύμβαση οι Καναδοί δεν πλήρωσαν τελικά την Ελλάδα αλλά τους ξένους δικαιούχους με βάση αυτήν την σύμβαση.
    Έτσι ακόμη και τα 11 εκατομ τα πήραν πίσω από τον Μπόμπολα για ένα περ. 7% (αχυροποσοστό ?).
    Ένοχος είναι το μονοκομματικό κράτος με κόμμα την ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ εξ' ου και το υπό του Λαού λεγόμενο: "όλοι ίδιοι είναι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή