Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Αυτοί είμαστε!..

     Κοιτάξτε καλά την φωτογραφία δίπλα.
     Αυτοί είμαστε!
     Αυτοί ακριβώς είμαστε!

     Ο περήφανος τάχα και περιούσιος(!), και απροσκύνητος(!!) λαός της γης..
     ..ένα μάτσο ραγιάδες!
     Ένα μάτσο προσκυνημένοι ραγιάδες!

     Που αφού εδώ και τέσσερα χρόνια έχουμε συμφωνήσει ότι μας κυβερνούν δωσίλογοι, αφού σε όλους τους τόνους λέμε ότι έχει καταπατηθεί το Σύνταγμα και ότι ζούμε σε ένα καθεστώς άτυπης δικτατορίας,
     ..ότι έχουμε χάσει την εθνική μας ανεξαρτησία, και ότι είμαστε κι επίσημα πλέον προτεκτοράτο, εφ' όσον  στην Κομισιόν και όπου αλλού, παραδέχονται πως πρέπει να συμφωνήσουν και εξωχώρια κέντρα εξουσίας για να κάνουμε τούτο ή το άλλο,
     ..αφού έχουμε εξαντλήσει κάθε βρισιά, κι έχουμε εκτοξεύσει κάθε κατάρα εναντίον των πολιτικών απατεώνων και οιονεί προδοτών που κυβερνούν την χώρα,
     ..ενώ ορκιζόμαστε εκδίκηση, Ειδικά Δικαστήρια, φυλακές και αγχόνες για τους υπεύθυνους της καταστροφής της χώρας και την εξαθλίωση των πολιτών..

     Δεν τολμάμε μετά όχι να βγούμε στους δρόμους επ' αόριστο,
     ..όχι να φτύνουμε δημόσια κι όπου τους βρούμε, τους μνημονιακούς τού ''ναι σε όλα'' πολιτικούς,
     ..όχι να τους αναγκάσουμε να παραιτηθούν και να φύγουν κατατρεγμένοι, νεκρώνοντας με απεργίες γενικές και διαρκείας την οικονομική ζωή της χώρας,

     ..αλλά δεν τολμάμε ούτε καν κρυφά, κατ' ιδίαν, ιδιωτικά, χωρίς να μας βλέπει κανείς..
     ..ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΚΑΙ Ν' ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΝΑΛΙ, όταν οι ''γκαιμπελίσκοι  των 8'' του συστήματος απλώνουν την προπαγάνδα τους και τα θανατηφόρα για το μυαλό μας όπλα του ψεύδους, της διαστρέβλωσης και του φόβου!

     Όπου να γυρίσεις και όπου και να σταθείς σ' αυτή την χώρα, απ' τις 8 ως τις 10 το βράδυ, οι τηλεοράσεις του ραγιά είναι συντονισμένες σε ''μεγκάλα'' και ''ουράνια'' κανάλια!
     Χώρια τα πρωϊνά!..
     Χώρια η μεσημεριανή αποβλάκωση!..

     Αυτοί είμαστε!..
     Ούτε την μικρούλα επανάσταση του αντίχειρα στο κουμπάκι του κοντρόλ, δεν τολμάμε να κάνουμε!..

     Ορμάτε Ούννοι!.. Ορμάτε Βησιγότθοι!..
     Έλληνες δεν υπάρχουν πιά!..
   
   

     

2 σχόλια:

 1. εχεις δικαιο ραγια!
  αυτοι ειστε.
  ευτυχως εγω ειμαι Ελλην και ΔΕΝ συμμετεχω.
  καλη διασκεδασιν στον βοθρο που εθελοντικως εισηλθατε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το θέμα είναι συνονόματε ότι δεν συμμερίζονται όλοι τις απόψεις μας. Υπάρχει και η άλλη Ελλάδα που ζει στη χλιδή και που η κρίση τους προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία για αύξηση κερδών. Υπάρχει επίσης και η άλλη Ελλάδα των παραδοσιακών επαγγελματιών ψηφοφόρων που προστατεύονται από το σύστημα, υπάρχει και το μεγάλο κομμάτι της τρίτης ηλικίας που δεν έχουν διάθεση για περιπέτειες.
  Γιαυτό απόψεις όπως ''σηκωθείτε από τον καναπέ'', ή ''γιατί δεν επαναστατούμε'' κλπ που γράφονται κατά καιρούς, πρέπει να εξετάσουμε σε πόσους απευθύνονται και εναντίον ποιών. Αλλά ακόμα και αν ήμασταν αποφασισμένοι σαν λαός να αγωνιστούμε για την ελευθερία, την αξιοπρέπεια και το μέλλον μας, όπως οι Ισλανδοί, αυτό έπρεπε να εκδηλωθεί πριν μας δέσουν νομικά οι προδότες, οι οποίοι κατάφεραν και να νομιμοποιήσουν πολιτικά τα εγκλήματα τους με το αποτέλεσμα των εκλογών.
  θεωρητικά η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού είναι κατά των μνημονίων. . Άλλωστε σε κανέναν δεν αρέσουν οι περικοπές και τα χαράτσια. Αλλά άλλο είναι η διαμαρτυρία ή η αγανάκτηση και άλλο η επανάσταση. Επανάσταση μπορεί να κάνει μόνο όποιος δεν έχει να χάσει τίποτα. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς. Η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ αυτό σημαίνει. Δεχόμαστε το βιασμό αλλά σας παρακαλούμε μη μας πονέσετε πολύ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή