Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

In Lamogia We Trust! (εμπιστευόμαστε την λαμογιά!)..*

     Την σημερινή φωτογραφία μπορείτε να την εκτυπώσετε να την μεγεθύνετε, και να την κρεμάσετε κάπου, όπου να την βλέπετε κάθε μέρα, για να σας υπενθυμίζει ποιός είναι ο κατά συντριπτικό ποσοστό υπεύθυνος για την καταστροφή της χώρας!

     Είναι το μεγαλύτερο πολιτικό άθυρμα μετά τον ιδρυτή του ΠαΣοΚ, του οποίου οι πολιτικοί επίγονοι, αυτό το βρωμερό πολιτικό σπέρμα, κυβερνούν ακόμη,
     ..διασπαρμένοι σε όλες τις βαθμίδες του κρατικού μηχανισμού από υπουργοί έως γραμματείς ταμείων, οργανισμών και υπηρεσιών, σύμβουλοι  υπουργείων και τραπεζών  και όπου αλλού μπορεί να υπάρξει καίριο πόστο, αλλά και πόστο ρεμούλας και αρπαχτής!

     Το άλλο, ογκώδες πολιτικό σκύβαλο της φωτογραφίας, είναι θαυμαστής των επιτευγμάτων του πρώτου, wannabe (ο θαθελενάναι) συνεχιστής του ανίερου έργου του, και προσφάτως..
     ..ο διαπρύσιος υποστηρικτής της αυτόνομης καθόδου της γκόλουμ-υποκινούμενης  ''κίνησης των 58''  ή  ''Ελιάς'', στις φετινές ευρωεκλογές!
     Σου λέει: ''Μιά και εγώ θα εισπράξω το μακρύτερο στις εκλογές, ας κρυφτώ πίσω από την ψευδώνυμη ''κεντροαριστερή'' φάρσα!''
     Μεγαλειώδες ήθος, μεγαλειώδους πολιτικού κοπρίτη!

     Δυστυχώς αυτά τα πολιτικά εμέσματα, οι καταστροφείς της χώρας, υπάρχουν και δρουν ακόμα, είτε εμφανώς, είτε υπόγεια, ''εν κρυπτώ και παραβύστω'',
     ..ροκανίζοντας ό,τι ακόμα έχει απομείνει από τον κοινωνικό, οικονομικό και Εθνικό ιστό της χώρας.
     Με την δική μας ανοχή και αδιαφορία!
     Στηριζόμενοι στην δική μας εγκληματική ανεκτικότητα!

     Η πρώτη μας ευκαιρία για να τους δείξουμε ότι τους θυμόμαστε, ότι τους γνωρίζουμε, ότι ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ..
     ..θα μας δοθεί στις ευρωεκλογές και τις δημοτικές εκλογές του Μαίου.
     Ας την αξιοποιήσουμε εξαφανίζοντάς τους!..

     *Στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου των ΗΠΑ αναγράφεται η φράση ''In God We Trust'' (εμπιστευόμαστε, επαφιόμαστε στον Θεό).
     Στο σήμα της κίνησης των ''58'', όποιο κι αν είναι αυτό, ας αναγράφεται η φράση του τίτλου!..
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου