Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Ρε σεις! Λαθρομετανάστες!..

     Πέσανε πάλι από τα σύννεφα οι παρθένες των καναλιών: ''Πω,Πωω! Λαθρομετανάστες! Ρε, τ' είναι τούτο; Τί κάνει η κυβέρνηση; Τσ τσ τσ!''

     Δεν είχανε ξαναδεί-τάχα μου-οι Αντουανέτες, πρόσφυγες απ' το Σουδάν, το Πακιστάν, την Συρία, κι από όλες τις χώρες του ''τρίτου'' και ''τέταρτου'' κόσμου που εδώ και πολλά χρόνια συνωστίζονται στην χώρα μας,
     ..έρμαια και θύματα, αφ' ενός της κακής τους μοίρας,
     ..και αφ' ετέρου της ''μεταναστευτικής πολιτικής'' των χορτάτων ''εταίρων'' και μιάς ελεεινής ''Συνθήκη 2 του Δουβλίνου'', υπογεγραμμένη το 2003 απ' τον άθλιο Μεγάλο Ηλίθιο, υπουργό εξωτερικών τότε της κυβέρνησης των ''εκσυγχρονιστών''-αρπαχτικών.
     Μιά συνθήκη που μετατρέπει τις χώρες υποδοχής (δηλαδή τις περιφερειακές χώρες του ευρωπαϊκού νότου, και κυρίως την Ελλάδα) σε πάρκινγκ λαθραίων βεβαίως μεταναστών,
     ..και τους ίδιους τους ήδη εξαθλιωμένους οικονομικούς, θρησκευτικούς και πολιτικούς πρόσφυγες σε ανθρώπινα σκουπίδια,
     ..να περιφέρουν την αβέβαιη ύπαρξή τους στα κέντρα των μεγάλων πόλεων, στα λιμάνια, στις υποβαθμισμένες συνοικίες, και όπου αλλου ελπίζουν ότι θα βρούν ένα κομμάτι ψωμί, κι ένα μεταφορικό μέσο προς την χώρα των ονείρων τους.
     Γιατί είναι αφέλεια να πιστεύουμε πως θάθελαν να παραμείνουν σε μιά χώρα ήδη ρημαγμένη, που δεν μπορεί να θρέψει ούτε τους ιθαγενείς κατοίκους της!

     Όλα αυτά ούτε τα είχαν ξαναδεί, ούτε τα είχαν ξανακούσει οι Περδεντέρηδες, και οι λοιποί εντεταλμένοι των τοκογλύφων.
     Μόνο τώρα που η κυβέρνηση φάνηκε ότι πάει να βάλει σε κάποια τάξη την ασυδοσία των ΜΜΕ, αυτά ανακάλυψαν την Αμερική!
     Μαζί με τις καθημερινές ''χρεοκοπίες'', με τα υπουργικά ''σκάνδαλα'', και τους ''τραμπουκισμούς'' της Προέδρου της Βουλής!

     Υπάρχει κανείς που να αμφιβάλλει πιά για τον ρόλο του μπουλουκιού αυτού των ''δημοσιογράφων'' που λυμαίνεται και ''βυζαίνει'' την χώρα 2,5 δεκαετίες τώρα;
     Αν δεν μπει τάξη θα παραμείνουν ασύδοτοι, 
     ..και επικίνδυνοι για την χώρα και την δημοκρατία..

     
     Σημ. Όπως ανακοινώθηκε, η κυβέρνηση θα παράσχει άμεσα στους Σύρους πρόσφυγες τα απαραίτητα νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα για να μπορούν να ταξιδέψουν στις χώρες προτίμησής τους.
     Πολύ σωστά. Γιατί οι μετανάστες ή πρόσφυγες ή όπως θέλει ο καθένας να τους λέει, λαθραίοι ή νόμιμοι, είναι ανθρώπινα πλάσματα, και ως τέτοια πρέπει κανείς να τους αντιμετωπίζει.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου