Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Παραπληροφόρηση..

     Αυτοί θα έπρεπε να είναι οι τρείς κύριοι τίτλοι της σημερινής ειδησεογραφίας:

     1. Τέλος στο εισιτήριο των 5 ευρώ στα νοσοκομεία
     Τέλος και επίσημα το εισιτήριο των 5 ευρώ στα νοσοκομεία, μια προεκλογική εξαγγελία που υλοποιεί η κυβέρνηση.
Η απόφαση δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ με την υπογραφή των αναπληρωτών υπουργών Οικονομικών Δ. Μάρδα, Υγείας Α. Ξανθού και του υπουργού Εργασίας, Π. Σκουρλέτη.
Όπως αναφέρεται, ''καταργούμε την αριθμ. Υ3Α/ΓΠ/οικ. 7829/Φ.15/1991 (ΦΕΚ 514/Β΄) κοινή υπουργική απόφαση ''Καθορισμός αμοιβής εξέταστρων εξωτερικών ιατρείων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων'' στο σύνολό της, όπως ισχύει και την παράγραφο 1 της αριθμ. Υ3α/ΓΠ.οικ. 88618/11.09.2002 (ΦΕΚ 1223/Β') κοινής υπουργικής απόφασης Καθορισμός αμοιβής στα Κέντρα Υγείας για τις παρεχόμενες από αυτά υπηρεσίες, όπως αυτή ισχύει. Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως''.

     2.  Η κυβέρνηση ζητά τα οφειλόμενα για τις συχνότητες από τα κανάλια-Πόσα χρωστά το καθένα
    Με απόφαση του Υπουργού Επικρατείας που αναμένεται να δημοσιευθεί ίσως και σήμερα, τα τηλεοπτικά κανάλια καλούνται να πληρώσουν σημαντικό ποσό για τις συχνότητες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σωτήρη Μανιάτη, από την Εφημερίδα των Συντακτών, η κυβέρνηση αναμένεται να ζητήσει από τα κανάλια εθνικής εμβέλειας, να προβούν άμεσα στην καταβολή των ποσών που οφείλουν στο κράτος για την χρήση των συχνοτήτων (2% επί του τζίρου) για τα έτη που δεν το έχουν πράξει, δηλαδή για τα 2011, 2012, 2013 και 2014.
Το συνολικό ποσό φέρεται να φτάνει τα 24 εκατομμύρια ευρώ και κατανέμεται ως εξής:
MEGA: 7 εκατομμύρια
ANT1: 7 εκατομμύρια
ALPHA: 4 εκατομμύρια
STAR: 4 εκατομμύρια
ΣΚΑΙ: 2 εκατομμύρια

     3.  Εισαγγελική έρευνα για τον Παπασταύρου και τη λίστα Λαγκάρντ
     Προκαταρκτική εξέταση για τον Σταύρο Παπασταύρο και τη λίστα Λαγκάρντ διέταξε ο οικονομικός εισαγγελέας.
     Συγκεκριμένα, η εισαγγελική έρευνα, η οποία θα διεξαχθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, καλείται να απαντήσει στο αν ο πρώην σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ έχει διαπράξει το αδίκημα της ψευδορκίας στην διάρκεια της κατάθεσής του στην Προκαταρκτική Επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ.
     Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η La Stampa, ο κ. Παπασταύρου είχε δύο λογαριασμούς στην Ελβετία και το όνομά του βρισκόταν στη λίστα Λαγκάρντ.

     Ας συγκρίνουμε τώρα αυτά που θα έπρεπε να ακούμε,
     ..με αυτά που αυτήν την ώρα ακούμε και βλέπουμε απ' τα ''πρωϊνάδικα'' και την πρωϊνή ''ενημέρωση''  των καναλιών της διαπλοκής.

     Γι αυτό φτάσαμε ως εδώ!..
 

1 σχόλιο:

  1. ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΚΕΣ-ΛΥΣΕΙΣ EXPRESS KAI AΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ...ΟΧΙ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΗ...ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ...ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΘΝΗΤΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή