Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Άλλα λόγια (και πράξεις), να ξεχνιόμαστε..

     Με άλλα λόγια: ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ..

     Αυτά τα εγκλήματα, η κουβέντα περί ''θεωρίας'' των δύο άκρων(!), ο καυγάς για το ποιό κόμμα ανήκει και ποιό όχι στο ''συνταγματικό τόξο'' (άλλη εφεύρεση-παπαριά της Αυτού Χυδαιότητας), όλα αυτά ΠΟΛΥ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..

     Πάνω που το κίνημα των πολιτών για ανατροπή της δωσιλόγων φαίνεται να παίρνει μπροστά, τα πρόσφατα γεγονότα συσκοτίζουν τα μείζονα.

     Ξεχνάμε τα θανατηφόρα μέτρα, τα νέα μνημόνια που χαλκεύονται, την χρεοκοπία της χώρας, την προδοτική ανικανότητα του ''πρωθυπουργού'' και των συνεταίρων του, ξεχνάμε ποιοί είναι οι πραγματικοί εγκληματίες.

     Το ακροδεξιό κόμμα αποτελεί το μακρύ χέρι των μνημονίων και των ανδρεικέλων που κυβερνούν.
     Η γιγάντωσή του είναι δικό τους δημιούργημα, έστω (για τους καλόπιστους) και έμμεσα..

     Θυμίζει (για τους κακόπιστους) πολύ την 17Ν, που κάθε φορά που η εκάστοτε βρώμικη κυβέρνηση του ΠαΣοΚ βρισκότανε σε δύσκολη θέση, με ένα της ''χτύπημα'' έστρεφε την προσοχή του κόσμου αλλού.. 

     ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΧΕΡΙ, ιδιωτικό ή συλλογικό (ως κόμμα), ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΙΕΨΕΙ.

     Πραγματικός δολοφόνος είναι η κυβέρνηση και τα μνημόνια!

     Οι μνημονιακές κυβερνήσεις είναι ο εχθρός του λαού και της χώρας!

     Όλα, μα όλα τ' άλλα,  είναι αποτελέσματά τους, παρελκόμενά τους!

     Όταν ανατραπούν μνημόνια και δωσίλογοι και επανέλθει η κοινωνική ηρεμία στην χώρα, τα ''φαντάσματα'' θα ξαναγυρίσουν στην αφάνειά τους και στην γραφικότητά τους.

     Υ.Γ.  ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δίνουμε άφεση αμαρτιών στον φυσικό εγκληματία ή εγκληματίες! Αυτός  είναι ορατός και θα πάει φυλακή. Οι ηθικοί αυτουργοί όμως είναι χειρότεροι και πιό επικίνδυνοι: δεν τιμωρούνται, δεν φαίνονται, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ!
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου