Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Η Δημοκρατία της Κουκούλας..

     Μαύρισαν χθες οι οθόνες των τηλεοράσεων, αλλά και η ψυχή μας, όταν σε μιά ατέρμονη επανάληψη έδειχναν και ξανάδειχναν την προσαγωγή των συλληφθέντων οπαδών και μελών του ακροδεξιού κόμματος.

     Όχι βέβαια από στενοχώρια, αλλά..
     ..από τις κουκούλες!

     Σε κάθε προσαγόμενο αντιστοιχούσαν τουλάχιστον δύο κρατικοί κουκουλοφόροι!

     Πρόκειται προφανώς για τις ''νόμιμες'' κουκούλες του συστήματος, αυτές που μας εμποδίζουν να διαπιστώσουμε..
     .. αν είναι οι ίδιες ''κουκούλες'' που κυκλοφορούν ανάμεσα στους κανονικούς διαδηλωτές στα συλλαλητήρια διαμαρτυρίας, ή..
     .. αν είναι οι ίδιες κουκούλες που τα κάνουν ''μπάχαλο'' και διαλύουν ειρηνικές πορείες και συγκεντώσεις, ή..
     .. αν είναι οι ίδιες κουκούλες που βάλανε φωτιά στην Μαρφίν πριν δύο χρόνια, ή που πετάγανε πέτρες πίσω απ' τους αστυνομικούς προχθές στη Αμφιάλη!

     Χρήσιμες κουκούλες!

     Είναι οι ίδιες κουκούλες που αύριο-μεθαύριο θα συλλάβουν όλους μας με κατηγορητήρια περί ''συστάσεως εγκληματικής οργάνωσης'', εννοώντας ότι δεν πιστεύουμε στην πολιτική και δεν ψηφίζουμε τα κόμματα των κυβερνητικών ανδρεικέλων!

     Και είναι μάλλον οι ίδιες κουκούλες. που ο ''πρωθυπουργός'' δεσμεύονταν ότι θα τις κατεβάσει, όταν προεκλογικά εξαπέλυε εκείνον τον χυδαίο ορυμαγδό ψεμάτων προκειμένου να εξαπατήσει τον λαό!

     Και είναι σίγουρο ότι είναι τα απομεινάρια, αλλά και η συνέχεια εκείνων των κουκούλων-καταδοτών της Κατοχής, όχι ίσως κάθε μία ''κουκούλα'' ξεχωριστά, ως άτομο, αλλά σαν ιδέα και πρακτική.

     Φυλαχτείτε απ' τις μαύρες κουκούλες..

     Μαύρες σαν τις ψυχές των φασιστοειδών που μας κυβερνούν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου