Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

SOS: Χάνουμε τα παιδιά μας!..

     Χάνουμε τα παιδιά μας!
     Και τα χάνουμε μπροστά στα μάτια μας, μέσα απ' τα χέρια μας!

     Όσοι έχουν παιδιά στην ηλικία των  είκοσι, εικοσιπέντε, τριάντα ετών, σε ηλικία δηλαδή που μπορούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της καταστροφής του μέλλοντός τους, καταλαβαίνουν τί εννοώ..

     Τα βλέπουμε να τριγυρνούν σαν ζαλισμένα, απελπισμένα, μη βλέποντας οδό διαφυγής.
     Στην χειρότερη περίπτωση τα βλέπουμε βυθισμένα στην απάθεια, ζώντας ημέρα την ημέρα, μη μπορώντας να προγραμματίσουν κάποιο μέλλον.

     Δεν μπορούν όλα να διαφύγουν στο εξωτερικό για κάποια καλύτερη τύχη. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ! Τα περισσότερα μένουν εδώ, να ''φυλάττουν'' προδομένες ''Θερμοπύλες''..

     Τρέμω στην ιδέα, ποιές θά 'ναι ίσως οι βαθύτερες σκέψεις τους! Αυτές που δεν μας λένε! Τί θα σκέφτονται, ίσως, ανομολόγητα για μας και το μέλλον που τους επιφυλάξαμε.

     Το μέλλον που τους φτιάξαμε, όχι γιατί ''τα φάγαμε'', όπως λέει το χυδαίο Λίπος, (σιγά την μεγάλη ζωή που κάναμε οι περισσότεροι από μάς!), αλλά ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ, ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ανήθικα σκύβαλα, ανθελληνικά αθύρματα!

     Βλέπαμε, ή διαισθανόμαστε να καταστρέφουν την πατρίδα, και χειροκροτάγαμε κιόλας!

     Γι αυτό όσοι αισθανόμαστε έστω και ψήγματα ενοχής απέναντι στα παιδιά μας, σε όλα τα παιδιά της νέας γενιάς, πρέπει να δράσουμε.

     Πρέπει να επανορθώσουμε πάση θυσία, έστω και με βλάβη του εαυτού μας, το κακό που προξενήσαμε.

     Να μπούμε εμείς πρώτοι μπροστά, και να ανατρέψουμε με ειρηνικούς αγώνες, πρώτα την δωσιλογική αυτή ''κυβέρνηση'', και κατόπιν όλο το πλέγμα διαπλοκής που στηρίζει αυτό το διεφθαρμένο κοινωνικοπολιτικό σύστημα.

     Έτσι θα εξιλεωθούμε..
     Και θα σώσουμε και τα παιδιά μας!..
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου