Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Μάγκες (τζάμπα) ή κότες (λειράτες);

     Η υπόθεση του e-mail με τις διαταγές της τρόϊκας σχετικά με την αμυντική βιομηχανία, είναι σαν το παγόβουνο:

     Αυτό που φαίνεται είναι λιγότερο απ' αυτό που δεν φαίνεται!

     Στην απάντηση που έδωσε η Κομισιόν σχετικά με το θέμα φαίνεται ενοχλημένη μεταξύ των άλλων και για το γεγονός ότι δημοσιοποιήθηκε το mail, ενώ ''ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ, οι συννενοήσεις(!) αυτές να είναι εμπιστευτικές''!

     Θαυμάστε τακτ, με το οποίο υπενθυμίζουν στην μαριονέτα τους ότι όλα αυτά πρέπει να μένουν ΚΡΥΦΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΛΑΟ, στο σκοτάδι.

     Έχουν ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ να λένε ψέματα, να αποκρύπτουν, να συσκοτίζουν.

     ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΓΙΝΑΝΕ !

     Από την πλευρά της η κυβέρνηση, με την διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης που ανήγγειλε για να βρεθεί από πού προήλθε η διαρροή, επιβεβαιώνει έμμεσα αλλά σαφέστατα την συμφωνία αυτή, περί κρυφής απ' τον λαό πολιτικής!

     Έχουν συμφωνήσει λοιπόν οι τοκογλύφοι με τους δωσίλογους να λένε στον λαό που εξαθλιώνουν ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ !

     Και όλο αυτό το ονομάζουν ''κυβέρνηση'' και ''δημοκρατία'' !

     Κατά τα άλλα, αύριο στα εγκαίνια της ΔΕΘ, ο ''πρωθυπουργός'' κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία, αφού οι πομπές τους είδαν πιά το φως της ημέρας, θα προσποιηθεί το λιοντάρι και θα κάνει τον μάγκα στην τρόϊκα, ότι τάχα δεν συναινεί και δεν θα γίνει αυτό που θέλει η Κομισιόν, και άλλα τέτοια καραγκιοζιλίκια για μικρά παιδιά!

     Είναι όμως σίγουρο ότι, τηρώντας τις συμφωνίες και ΚΡΥΦΑ, θα έχει συμφωνήσει εκ των προτέρων για άλλα, τα οποία δεν θα μάθουμε, ή θα τα μάθουμε κουτσά και διαστρεβλωμένα.

     Δεν είναι πολιτική για λιοντάρια αυτή κύριε ''πρωθυπουργέ''..
     ..δεν είναι ούτε για ποντίκια που παριστάνουν τα λιοντάρια..

     Για κότες είναι..
     ..και ούτε καν για κότες..

     ..για ψευτόκοτες..
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου