Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Συνδικ-αληταράδες..

     Για την κατάντια του κράτους που βιώνουμε σήμερα υπεύθυνο είναι το πολιτικό σύστημα, με κορυφαίο υπεύθυνο το ΠαΣοΚ, με το πασοκικό κράτος και την νοοτροπία που εγκαθίδρυσε.
     Μέσα στην έννοια του πασοκικού κράτους πρωταγωνιστικό λόγο μετά τα κομματόσκυλα έχουν τα συνδικάτα και ειδικά οι εκπρόσωποί τους μεγαλοσυνδικαλισταράδες.
     Την επιρροή των συνδικάτων στις πολιτικές αποφάσεις εξέθρεψε μέχρι γιγαντισμού ο μεγάλος Τυχοδιώκτης και ιδρυτής του πασοκισμού, και κατόπιν οι επίγονοί του. Φροντίζοντας πάντα τα ''δικά τους παιδιά'' να είναι στην κορυφή των κορυφαίων συνδικάτων της χώρας, και να αμείβονται αδρά για της υπηρεσίες τους τόσο οικονομικά όσο και με θέσεις στην κομματική και κρατική μηχανή και με βουλευτιλίκια.
     Αυτή η κλίκα, η δράκα των παράσιτων αυτών ανθρώπων ταλαιπώρησε και ταλαιπωρεί ακόμα τον τόπο. Όσοι μάλιστα από αυτούς έγιναν βουλευτές και υπουργοί αναδείχθηκαν στους πιό προκλητικούς και άχρηστους του κοινοβουλίου.
     Πρόκειται για έναν εσμό αγράμματων, αστοιχείωτων, άεργων τεμπέληδων, με μόνα προσόντα τις παλάμες τους για να βαράνε και παλαμάκια (προσοχή στο ''και''), καθώς και την μεγάλη γλώσσα τους για να γλύφουν αδιάκοπα την εξουσία.
     Δείτε με πόση ευκολία τα σκουλήκια αυτά αλλάζουν αφεντικά. Δεν τους ενδιαφέρει ποιός είναι το αφεντικό, αρκεί να υπηρετούν το σύστημα.
     Ποτέ τον λαό!
     Είναι οι λύκοι που τα ίδια τα πρόβατα προσέλαβαν για να τα φυλάνε!
     Είναι το δίπολο μαζί με τα ΜΜΕ που διατηρούν την εκάστοτε ''εξουσία'' στην εξουσία. Τα μεν ΜΜΕ αποκοιμίζοντας και εξαπατώντας συνειδήσεις, οι δε συνδικ-αληταράδες τιθασεύοντας και απονευρώνοντας κάθε αγωνιστική διάθεση των πολιτών.
     Αυτά τα θρασύδειλα υποκείμενα με τις μεγάλες παλάμες, την κουτοπονηριά στο μάτι και με τον ακατάληπτο και πιό ''ξύλινο'' λόγο ακόμα κι απ' τους πολιτικούς πρέπει να εκλείψουν οριστικά.
     Είναι άχρηστα υποπροϊόντα της κοινωνίας και είναι τα φρένα της.
     Απαξιώστε τους όπου τους βρείτε.
     Δείξτε τους ότι αποτελούν σκύβαλα χωρίς μέλλον στην συνείδηση του λαού.
     Φθηνοί χειροκροτητές ενός σάπιου πολιτικού συστήματος που μας καταστρέφει.
     Μπορούμε καλύτερα χωρίς αυτούς..
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου