Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Τα Mεταλλαγμένα

     Κοιτάς τα δύο ''κεντρικά'' κόμματα της μεταπολίτευσης και σε πιάνει μία αηδία, μία απελπισία.
     Έχουν τούτα τ' απομεινάρια κάποια σχέση με τους αρχικούς πολιτικούς σχηματισμούς;

     Είναι αυτή η Νέα Δημοκρατία που ίδρυσε ο μεγάλος Σερραίος, όπου συνέρρεαν πλήθος προσωπικοτήτων της πολιτικής και των γραμμάτων, από την Δεξιά και το Κέντρο μέχρι τις παρυφές της Αριστεράς;
     Είναι το ίδιο κόμμα με το σημερινό, που για να παραμείνει βιώσιμο, αγκαλιάζει οτιδήποτε τυχαίο και αμφιλεγόμενο από την άκρα Δεξιά;  Πού οι πιό ένθερμοι υποστηρικτές του έχουν απομείνει ένας ''μπουμπούκος'', ένας πρώην πελεκοφόρος,  κι ένας πρώην δημοσιογράφος, όλοι τους γραφικοί και φασίζοντες;  
     Και που αυτοί εν τέλει αντανακλούν την ηθική υπόσταση της σημερινής ΝΔ; Και του αρχηγού τους βεβαίως..

     Είναι τούτο το ΠαΣοΚ αυτό που έφτιαξε ο μεγάλος Τυχοδιώκτης με ''έξω οι βάσεις του θανάτου'' και ''η Ελλάδα ανήκει στους έλληνες'';  Και σε αυτό είχαν συρρεύσει αρκετές προσωπικότητες από τον Κεντρώο και ευρύτερο Αριστερό χώρο.
     Μόνο που αυτούς φρόντισε ο ίδιος ο ιδρυτής του κόμματος να τους εξοβελίσει, καθώς τα ολέθρια σχέδιά του δεν απαιτούσαν ανθρώπους σκεπτόμενους και ηθικούς,  παρά τζουτζέδες  εξαρτημένους πλήρως από αυτόν.
     Στο σημερινό απολειφάδι έχουν απομείνει κάποιοι τυχαίοι, τυχαίας ηθικής, με αρχηγό τον χυδαιότερο πολιτικό της μεταπολίτευσης, που προσπαθεί με φασιστικού τύπου ''αντιρατσιστικούς'' νόμους να καλοπιάσει μετανάστες από το Πακιστάν μέχρι την Ζουαζιλάνδη, μπας και τον ψηφίσουν και φτάσει το κόμμα του το 3% που χρειάζεται για να ξαναμπεί στην Βουλή.
     Για να γλυτώσει κι ο ίδιος τις περιπέτειες που θα έχει με την δικαιοσύνη αν χάσει την βουλευτική του ιδιότητα και ασυλία.

     Αυτά τα ξέφτια λοιπόν, επιμένουν σήμερα να κυβερνούν και να καταρρακώνουν ακόμα περισσότερο το κύρος της Ελλάδας και τις ζωές των πολιτών, μη έχοντας καμία αυτογνωσία, και βεβαίως καμία διάθεση για αυτοκριτική και αυτοτιμωρία.

     Πρόκειται για μεταλλάξεις, που μόνον κακό μπορούν να προκαλέσουν στην χώρα, στα υπόλοιπα οιονεί φυσιολογικά ακόμη κόμματα, και οπωσδήποτε στους πολίτες.
   
     Χρέος μας να τα γκρεμίσουμε από την εξουσία. Και ακόμα καλύτερα να τα εξαφανίσουμε από τον πολιτικό χάρτη, με την μορφή που έχουν σήμερα.

     Για να το κάνουμε αυτό δεν χρειάζεται ούτε ''αντιρατσιστικό'', ούτε άλλο νομοσχέδιο.

     Αρκεί η δυναμική αντίδρασή μας, και η ψήφος μας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου