Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Και τώρα στον στόχο!

     Θα ήθελα να ασχοληθώ σήμερα με το άλλο άκρο του δίπολου μνημόνιο-αντιμνημόνιο.
     Και θα ήθελα να απευθυνθώ κατά πρώτον στους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης που δηλώνουν αντιμνημονιακά, και κατά δεύτερον σε όλους τους ηγέτες αντιμνημονιακών κινημάτων πολιτών σε όλη την χώρα, ανεξάρτητα από την ιδεολογική τους προέλευση και κατεύθυνση.
     Ήρθε η ώρα να επικεντρωθείτε στον στόχο! Και αυτός δεν είναι άλλος από την απαλλαγή από την δωσιλογική ετούτη κυβέρνηση, από τα μνημόνια, και από τις καταστροφικές οικονομικές πολιτικές ύφεσης και αέναης λιτότητας.
     Και είτε το θέλουμε είτε όχι, η απαλλαγή από έναν εγκατεστημένο ήδη εχθρό, που έχει στα χέρια του τα όπλα της προπαγάνδας, του εκφοβισμού και της καταστολής, δεν μπορεί να γίνει μόνον με προφορικές διαμαρτυρίες και επιχειρήματα.
     Δεν αρκούν οι αντιπαραθέσεις στην Βουλή και στα παράθυρα των τηλεοράσεων, ούτε οι βερμπαλισμοί και οι αναλύσεις των οικονομολόγων.
     Αυτά είναι χρήσιμα για να ξυπνήσουν τις συνειδήσεις του κόσμου, και να δείξουν στον λαό πού βρίσκεται η αλήθεια.
     Τώρα όμως ο λαός ξέρει. Έχει καταλάβει ποιοί είναι οι ολετήρες, οι ξεπουλημένοι, οι μαριονέτες και οι υπαίτιοι της εθνικής συμφοράς.
     Ο κόσμος ζεί κάθε μέρα στο πετσί του την προδοσία και την ιταμότητα των πολιτικών απατεώνων που έχουν συγκατανεύσει και σχεδιάζουν μαζί με τους οιονεί κατακτητές την εξαχρείωση της χώρας και τον εξανδραποδισμό των πολιτών.
     Κύριοι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης και των παντός είδους κινημάτων πολιτών εναντίων των μνημονίων και της τρόϊκας:
     Έχετε υποχρέωση να κινητοποιήσετε τούτον τον λαό, που περιμένει ώριμος και αποφασισμένος.
     Έχετε υποχρέωση να προσκαλέσετε σε γενική αντίσταση και αντίδραση, όλους τους πολίτες.
     Πρέπει με πρωτοβουλία και ευθύνη σας να καλέσετε τον κόσμο στους δρόμους και στις πλατείες σε δυναμικά συλλαλητήρια και σε απεργίες αόριστης διάρκειας.
     Εσείς!  Όχι τα συνδικάτα! Είναι και αυτά εξ ίσου ξεπουλημένα με τα κομματικά τους αφεντικά.
     Αυτές είναι οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στον ελληνικό λαό, και πρέπει να τις αναλάβετε.
     Αλλιώς ούτε και σεις έχετε λόγο ύπαρξης. Και μην ξεχνάτε:
     Οι ηγέτες γεννιούνται, ξεπετάγονται, μέσα από τις κρίσεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου