Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

(ψυχ)Ιατρικό παράδοξο;..

     Σαράντα έξη χιλιάδες περισσότερα φύλλα από την προηγούμενη Κυριακή, πούλησε χθες η εφημερίδα με την επίμαχη φωτογραφία του ψυχορραγούντος θύματος της γνωστής δολοφονικής επίθεσης!

     Αντί να μηδενίσει το κοντέρ των πωλήσεων, η ζήτηση αυξήθηκε κατακόρυφα!

     Παράδοξο; Καθόλου:

     Ο αγώνας της λοβοτομής που έκανε επί τριάντα χρόνια το ΠαΣοΚ (κυρίως, αλλά όχι μόνον) στον ελληνικό λαό, τώρα δικαιώνεται!..

     Ένας λαός που έμαθε να θεωρεί φυσιολογικό το κράτος να ζεί με δανεικά (και κατ' επέκταση κι ο ίδιος), να θεωρεί καταξίωση τον ''μαϊμουδισμό'' του life-style, να θεωρεί πολιτική ''μαγκιά'' την ιταμότητα και το ψέμα,  ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ;

     Πώς να ξεχωρίσει το χρυσάφι απ' τα σκ@τά;

     Πώς να λοιδορίσει έναν πρωθυπουργό (πολλούς πρωθυπουργούς) κατ' εξακολούθηση ψευδόμενο;

     ( Ο νυν ''πρωθυπουργός'' ξαναχτύπησε: δεν έχει, λέει, ο ίδιος καμία σχέση με την ''θεωρία των δύο άκρων''!  Ενώ δεν έχουν περάσει ούτε είκοσι μέρες από τα εγκαίνια της ΔΕΘ όπου ο ίδιος είχε αναγάγει την θεωρία αυτή σχεδόν σε ιδεολογική ''πλατφόρμα'' της κυβέρνησής του!!  Τέτοια αξιοπιστία πολιτικού ανδρός!!!)

     Και εν τέλει, πώς να σηκωθεί απ' τον καναπέ και να στρώσει στο κυνήγι αυτά (αλλά και τα προηγούμενα) σκύβαλα που μας κυβερνούν;

     Ίσως να χρειάζεται ένα ακόμα μεγαλύτερο σοκ!..

     Για να δούμε..
     Όταν θα του πάρουν και τα σπίτια.. (και θα 'ναι πλέον αργά)
     Θα αντιδράσει;

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου