Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Την προσφιλή μας Δημοκρατία θανούσα χθές, κηδεύομεν σήμερον, και κάθε μέρα..

     Δημοκρατία σημαίνει να μπορεί ο πολίτης μέσω των αντιπροσώπων του στην Βουλή, να ελέγχει και να διερευνά τις υπερβάσεις και τις σκανδαλώδεις πράξεις ή παραλείψεις των πολιτικών.
     Όταν αυτό εμποδίζεται ή συγκαλύπτεται για κομματικούς λόγους, ή λόγους συμφέροντος της εκάστοτε εξουσίας, τότε δημοκρατία δεν υπάρχει!

     Επίσης δημοκρατία σημαίνει να τιμωρούνται οι πράξεις και οι παραλείψεις υποχρεωτικών πράξεων, και όχι οι προθέσεις, ή οι ιδέες.
    Αν συμβαίνει το αντίθετο, τότε δημοκρατία δεν υπάρχει!

    Χθες μέσα στην Βουλή των Ελλήνων(;), σε δύο αλλεπάλληλες ψηφοφορίες, η Δημοκρατία εξέπνευσε..
     ..δολοφονημένη από αυτούς που έχουν ορκιστεί να την προστατεύουν!

     Από τους εγκληματίες συνείδησης, που για δικό τους προσωπικό όφελος προστασίας και διατήρησης ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, αρνούνται στον λαό την διερεύνηση οικονομικο-πολιτικών σκανδάλων που στοιχίζουν στο κράτος εκατομμύρια και ίσως και δισεκατομμύρια ευρώ!

     Από τους υπηρέτες του συστήματος (εντός και εκτός εξουσίας), που νομίζουν ότι με διώξεις, απαγορεύσεις και τιμωρίες προθέσεων και ιδεών, όσο και αν τώρα φαίνονται λογικές και επιβεβλημένες..
     ..ανοίγουν διάπλατα τον δρόμο σε μελλοντικές διώξεις και ποινές εναντίον τους, και εναντίον οποιουδήποτε δεν είναι αρεστός στο ''σύστημα''!

     Πέθανε λοιπόν η Δημοκρατία στον τόπο μας.
     Σκοτώθηκε.
     Δολοφονήθηκε..

     Κι έμειναν το κράτος κι ο λαός ΕΡΜΑΙΑ των πραγματικά φασιστικών αντιλήψεων της συγκυβέρνησης, και των πραγματικά ναζιστικών πρακτικών της..

     Τέτοια όμως εγκλήματα δεν πρέπει και δεν μένουν για πολύ ατιμώρητα!
      Οι ποινές,  όταν έρθουν,  θα είναι δίκαια εξοντωτικές και παραδειγματικές..

1 σχόλιο:

  1. Η δημοκρατία δεν υπάρχει εδω και πολλά χρόνια

    http://anarmodios.wordpress.com/2013/05/08/1-553/#more-2924

    ΑπάντησηΔιαγραφή