Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Δε σε ξέρω δε με ξέρεις, υποφέρω κι υποφέρεις..

     Ή:  ''ό,τι αρπάξει η νύφη στην καβάλα!'',
     ..ή: ''τώρα σ' ήβρα, τώρα στάσου!''.

     Διότι αφού πιστοί κι αμετανόητοι στις προεκλογικές παραδόσεις, οι υποψήφιοι και τα κόμματα κυρίως της συγκυβέρνησης (συνεργατών δωσιλόγων και σία), επιδίδονται στο σπορ του ταξίματος, των υποσχέσεων, του ρουσφετιού,
     ..καιρός κι ο λαός να τους πληρώσει με το ίδιο νόμισμα!

     Εξηγούμαστε: Αφού όλοι αυτοί, την επόμενη μέρα των εκλογών θα ξαναγίνουν άφαντοι, παθαίνοντας ολική αμνησία που θα κρατήσει τουλάχιστον μέχρι τις επόμενες εκλογές,
     ..κι επειδή έτσι κι αλλιώς οι καιροί είναι δύσκολοι και πονηροί,
     ..καλό θα είναι οι ψηφοφόροι να απαιτούν να λάβουν το ρουσφέτι τους πριν την ημέρα των εκλογών,
     ..όπου προσερχόμενοι χαρούμενοι επειδή θα έχει ικανοποιηθεί το αίτημά τους,
     ..θα ''μαυρίσουν'' μεγαλοπρεπέστατα όλους αυτούς τους γελοίους που διαχρονικά αντιμετωπίζουν τους πολίτες σαν σκυλιά που πετώντας τους ένα ξεροκόμματο, αυτοί (οι πολίτες) θα πρέπει να τρέχουν ξοπίσω τους κουνώντας την ουρά!

     Να αποσπάσουμε προκαταβολικά ό,τι μπορούμε απ' τους εξουσιολιγούρηδες, και τα κόμματα της καταστροφής, και μετά να τους καταψηφίσουμε δυναμικά και τελεσίδικα!
     Χωρίς ηθικές αναστολές, χωρίς τύψεις συνείδησης, χωρίς οίκτο!

     Ακριβώς επειδή έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους(;) ανήθικους, ασυνείδητους, αδίστακτους, που μόνον μιά τέτοια αντιμετώπιση από μέρους μας μπορεί να διαπεράσει την χοντρή τους πέτσα, και να νοιώσουν όπως νοιώθουμε κι εμείς όλα αυτά τα χρόνια.

     Ας τους χρησιμοποιήσουμε λοιπόν, ας τους εκμεταλλευτούμε κι ας τους γελοιοποιήσουμε όσο μπορούμε, χωρίς κανέναν προβληματισμό, χωρίς κανέναν συναισθηματισμό!
     Τώρα είναι η χρυσή ευκαιρία!..

     Υ.Γ.   Και γι αυτούς που πονηρά θα αντιτείνουν ότι θα γίνουμε κι εμείς σαν τα μούτρα αυτονών, τους καθησυχάζουμε λέγοντάς  ότι ο λαός έχει και μέτρο, και συλλογική ηθική που τον προστατεύει απ' το να φτάσει στην έσχατη ηθική κατάντια αυτών των υπανθρώπων!..
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου