Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Αντιγράφουμε την αλήθεια..

     Το blog δεν συνηθίζει αντί σχολίου να αντιγράφει από άλλα blogs ή sites,
     ..αλλά εδώ θα κάνει μιά εξαίρεση διότι πρόκειται για μιά πολύ ζουμερή και πραγματική ερμηνεία για τον
λόγο των εκλογών.

     Πρόκειται για απόσπασμα ανάρτησης στο blog ''EPIRUS TV NEWS'', και το υπογράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου.
     Οι υπογραμμίσεις είναι δικές μας:

     ''  Η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου με την άκαμπτη στάση της και μέσω των Επιτροπών που προήδρευε για την ανασύσταση του πολιτικοοικονομικού σκανδάλου της Siemens, για την αναψηλάφηση της λίστας Λαγκάρντ, για την απόδοση ευθυνών σε πολιτικά πρόσωπα από την υπαγωγή της χώρας στα Μνημόνια καθώς και το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, θορύβησαν αν όχι τρομοκράτησαν τη Γερμανική κυβέρνηση. Γιατί, πίσω από όλα αυτά τα τεράστια θέματα βρίσκονται οι διαχρονικές γερμανικές αρχές και τα εν Ελλάδι φερέφωνά τους που κατά καιρούς έδρασαν ως γερμανοτσολιάδες. Εάν λοιπόν, συνεχιζόταν η διαχείριση αυτών των Εθνικών ζητημάτων από την κ. Κωνσταντοπούλου, ήταν σίγουρο πως αργά ή γρήγορα θα αποκαλύπτονταν πολιτικά πρόσωπα που έπαιξαν βρώμικο και καθοριστικό ρόλο - πολλά εκ των οποίων είναι ακόμη εν ενεργεία - στη μετατροπή της Ελλάδος από κυρίαρχο και ανεξάρτητο κράτος, σε κράτος αποικιακού χαρακτήρα. Ως εκ τούτου έπρεπε να “φαγωθεί” χωρίς να ανοίξει “μύτη” η Πρόεδρος της Βουλής..
     ..θεωρούμε πως είναι δεδομένο ότι η Siemens “έφαγε” την Κωνσταντοπούλου και σύρει τη χώρα σε εκλογές για να επιβάλλει ολοκληρωτικά τη γερμανική μπότα στην Πατρίδα μας. Άλλωστε, είναι καλοθελητές εκτός του Τσίπρα και οι Μεϊμαράκης, Γεννηματά, Θεοδωράκης στην προοπτική δημιουργίας μιας Οικουμενικής φιλο-γερμανικής κυβέρνησης ''

     Το blog προσυπογράφει με μόνη επισήμανση πως όχι η ίδια η εταιρεία, αλλά η υπόθεσή της (καθώς και οι άλλες), δια μέσου της γερμανικής κυβέρνησης επιβάλλουν τις ευσπευσμένες εκλογές.
     Για αυτό άλλωστε οι ευρωπαίοι (λέγε με Γερμανία) ''εταίροι'' και οι διεθνείς τοκογλύφοι-απατεώνες τις δέχτηκαν όχι απλώς θετικά, αλλά και με ανακούφιση!

     Οι καιροί δεν είναι απλώς πονηροί.
     Είναι απατεώνες!
     Κι εμείς πρέπει να είμαστε πονηρεμένοι,
     ..και αποφασισμένοι!.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου