Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Φιδοφωλιές..

     Σε μιά βρωμερή συνεννοημένη και εντελλόμενη επίθεση, εφάμιλλη της ΑΛΗΤΕΙΑΣ τους πριν το δημοψήφισμα,
     ..αποδόθηκαν χθες τα συστημικά κανάλια εναντίον του πρώην υπουργού των Οικονομικών,
     ..υπενθυμίζοντάς μας για ποιό λόγο ακριβώς όλο αυτό το μηντιακό σύστημα λειτουργεί εναντίον του
λαού, και είναι κατά το ήμισυ τουλάχιστον υπεύθυνο για την κακουργία των μνημονίων, την λεηλασία της χώρας και την φτωχοποίηση των πολιτών.

     "Ανακάλυψαν" χθες και εντελώς τυχαία την ημέρα της επετείου του δημοψηφίσματος και του ΟΧΙ, το εναλλακτικό σχέδιο που είχε εκπονήσει ως όφειλε ο υπουργός Γιάνης, και το οποίο μεταξύ των άλλων συμπεριελάμβανε και την πληρωμή του 10% του μισθού των δημοσίων υπαλλήλων με κουπόνια.
     Βρόντηξαν τα μικρόφωνα! Σειστήκαν τα τηλεοπτικά πατώματα!
     Ο Χατζηπαπάρας τού ΑΝΤ1 ανατρίχιασε. Αυτός που έχει να πληρώσει το δικό του προσωπικό κάτι μήνες, καταλήφθηκε από ιερή αγανάκτηση: Άκου 10% κουπόνια!
     Λες και τώρα που μας υποχρεώνουν να ξοδεύουμε με  πλαστικό χρήμα τουλάχιστον το 10% του εισοδήματός μας, αυτό δεν είναι κουπόνια.
     Απ΄ τη στιγμή που δεν μπορείς να δεις ζωντανό το χρήμα στα χέρια σου, είτε πρόκειται για πλαστικές χρεωστικές, είτε πρόκειται για τα κουπόνια του Γιάνη, πάλι κουπόνια είναι.
     Τα οποία κουπόνια του Γιάνη θα είχαν βεβαίως το ίδιο αντίκρισμα που έχει σήμερα το πλαστικό χρήμα: θα μπορούσε κανείς να ψωνίζει τα αγαθά που του χρειάζονται με αυτά.

     Άσε που το εναλλακτικό αυτό σχέδιο είχε ήδη δημοσιοποιηθεί εδώ και ένα χρόνο απ' τον ίδιο τον πρώην υπουργό σε συνέντευξή του.
     Αλλά βέβαια τα κανάλια με τα δανεικά κι αγύριστα εκατομμυρίων στις τράπεζες (τις τράπεζες που εμείς, ο λαός, με το αίμα μας ανακεφαλοποιήσαμε τρείς φορές) το μάθανε μόλις χθες.
     Και είναι προφανές πως το "έμαθαν" κατ' εντολή του συστήματος Μαξίμου και του προδότη του λαού πρωθυπουργού, προσωπικά, και ειδικά την μέρα της επετείου του δημοψηφίσματος,

     ..προκειμένου να διαβληθεί το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, να μειωθεί η αξία της ετυμηγορίας του λαού
     ..και να δικαιολογηθεί στα μάτια του λαού η προδοσία, ως "εθνοσωτήριος" και λαοσωτήριος.

     Ο τυχαίος και τυχάρπαστος πρωθυπουργός δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός πως αν είχε μόνο το 10% της αξίας του πρώην υπουργού του θα έπρεπε να είναι ευτυχισμένος, "κι ας του ΄λειπε και το ΄να @@@ίδι" που λέει ο λαός.
     Τώρα τάχει και τα δυό, αλλά είναι σαν να μην τάχει.

     Ξέρουμε όλοι καλά πως το αβγό του φιδιού γεννιέται και επωάζεται στην Βουλή των προδοτών και επιόρκων.
     Μεγαλώνει όμως και θεριεύει στις φιδοφωλιές που λέγονται τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια. Κι αποκεί ξαμολιέται στον λαό να δηλητηριάσει και να πνίξει.

     Ο συνετός αγρότης τί κάνει;
     Δεν σκοτώνει μόνον το φίδι.
     Χαλάει και την φιδοφωλιά!..
    
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου