Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Αμάρτησα για το παιδί μου!..

     Για πρώτη φορά και ακολουθώντας την μόδα των ΜΜΕ το blog σήμερα θα γίνει "αποκαλυπτικό".
     Θα αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο ένας ηλικιωμένος άνθρωπος σε μιά ηλικία που λογικά θα επεδίωκε μόνο την
υστεροφημία του και καλή ψυχή,
     ..δέχεται άλλη μιά φορά να γίνει ρεζίλης και ξεφτίλας και ρεντίκολο και ρόμπα ξεκούμπωτη:
     Το έκανε για το παιδί του.


     Η μία από τις κόρες του σκοπεύει να είναι υποψήφια βουλευτής στις επόμενες εκλογές και προφανώς μία θέση στα ψηφοδέλτια του ΤΣΥΡΙΖΑ είναι μιά καλή ανταμοιβή για τον διασυρμό τού (ήδη διασυρμένου) πατέρα.
     Ο οποίος διασυρμός θα είναι όχι απλώς μεγάλος αλλά ιστορικός, από αυτούς που γράφονται στα μαύρα κατάστιχα της ιστορίας μιάς χώρας,
     ..απ' αυτούς που διασώζουν το όνομα κάποιου σαν βδέλυγμα και παράδειγμα προς αποφυγή για κάθε πολίτη που αγαπάει την χώρα του.
     Κι αυτό γιατί θα είναι αυτός που μαζί με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών θα υπογράψουν την παράδοση του ονόματος Μακεδονία με κάποιον επιθετικό προσδιορισμό στα γειτονικά Σκόπια.

     Σου λέει ο αρχηγός της συμμορίας: "Ο Πανούλης δεν βλέπω να έρχεται να υπογράψει. Νομίζει πως έτσι θα σώσει το τομάρι του στις επόμενες εκλογές. Δε φωνάζουμε τον κυρ Φώτη που έχει και κόρη να βολέψει, και που έτσι κι αλλιώς την ξεφτίλα και την προδοσία την έχει στο αίμα του, να μας κάνει την δουλειά "αντ΄αυτού"; "
     Και τσούπ... αναπληρωτής (αντ΄αυτού) υπουργός Εθνικής Άμυνας παρών και έτοιμος για οποιαδήποτε βρωμιά.

     Εμείς επί του καναπέως και survivor.
     Η τύχη μας δουλεύει!..


     Υ.Γ    Να μη ξεχάσουμε όταν έρθει η ώρα να ψηφίσουμε την κόρη του πατέρα.  Κοτζάμ υπογραφή θα μπεί. Να πάει χαμένη τόση προδοσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου