Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Γ.Τ.Π.

     Το blog λυπάται που το λέει, αλλά μόνον ένας νεοναζιστής ντόπιος, φανερός, κραγμένος, όχι απ' τους άλλους τους κρυφούς τής Ευρωπαϊκής "Ένωσης", κατάλαβε τί ακριβώς είμαστε: έλληνες Γ.Τ.Π. !
     Όλοι όμως: Κυβέρνηση, κόμματα, λαός, δημοκρατία, δικαιοσύνη, όλοι: Γ.Τ.Π. Σίγουρα Γ.Τ.Π. και σίγουρα όχι Για Την Πατρίδα.

     Από πού ν' αρχίσουμε με αυτό το απέραντο αλαλούμ;
     Ας αρχίσουμε δειγματολειπτικά απ' την
φωτογραφία. Στα μπιτσόμπαρα ο συνωστισμός κολλάει. Έξω απ' τις εκκλησίες για ν' ακούσουμε έναν διαχρονικά Γ.Τ.Π. δεν κολλάει: Nick Hard Γ.Τ.Π.

     Ο Σωτηράκης ο λοιμωξιολόγος -μεγάλη η χάρη του- μας κάνει μουτράκια γιατί ξεμπροστιάστηκε για τα 15 εκατομμύρια εμβόλια τότε για τον Η1Ν1 (ήταν πολλές οι μίζες Άρη), αλλά και για τώρα αφού είναι παγκόσμια ο μοναδικός λοιμωξιολόγος που έλυσε το πρόβλημα ποιό φάρμακο είναι κακό και ποιό είναι καλό για τον κορονοϊό και το προμοτάρει ασύστολα (εξακολουθούν να είναι πολλές οι μίζες Άρη) "δεν σας ξαναενημερώνω σις 6 παρέα με τον σερίφη", μας λέει.  Γ.Τ.Π.

     Η κυβέρνηση επ' ευκαιρία της επιδημίας και της καραντίνας περνάει από την Βουλή αναίσχυντους και επαίσχυντους νόμους για εργασιακά, Παιδεία, περιβάλλον, τα πάντα όλα. Επίσης με την ίδια ευκαιρία σπέρνει μουλωχτά ανά την επικράτεια μετανάστες λαθραίους και μη σε "δομές φιλοξενίας" ακαθόριστης υγειονομικής επάρκειας,
     ..και μετά γκρινιάζει ότι οι μετανάστες συνωστίζονται και "λοιμώγνονται", και θα επιβάλλουν τοπικές καραντίνες, και άλλα εμπριμέ. Γ.Τ.Π.

     Βγαίνει κι ο Κούλης (ένας είναι ο Κούλης. Δηλαδή δύο είναι αλλά ο άλλος πουλάει αλοιφές κι επιστολές του Ιησού) και ειρωνεύεται ασύστολα τους πολίτες με "κίνητρα" για την αγορά ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων. Εδώ ο κόσμος υποφέρει δέκα χρόνια τώρα μνημόνια, ανεργίες, αποδημίες, καραντίνες και νέα λουκέτα και νέες απολύσεις, δεν έχει ν' αλλάξει το τετράτροχο χρέπι του με κάτι λιγότερο χρέπι,
     ..κι αυτός εκεί. Ηλεκτοκίνηση. Μπας και πέσει έξω η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία. Τί έγινε Κούλη μας; Γουστάρεις την γερμανίδα χωριάτισσα; Γ.Τ.Π.

     Οι αρχές (έτσι γενικά κι αόριστα: οι αρχές. Όταν πρόκειται για καμιά παπαριά "οι αρχές". Όταν αραιά και πού πρόκειται για κάτι θετικό "ο τάδε κύριος υπουργός", κι "ο ταδόπουλος κύριος παράγοντας") θα επιτρέψουν την εισαγωγή τουριστών συνωστισμένων μέσα σε κονσερβοκούτια-αεροπλάνα ώστε να "λοιμωχθούν" με την ησυχία τους,
     ..και μετά μόλις πατήσουν το πόδι τους σε ξενοδοχεία εστιατόρια και παραλίες θα βγούν οι μεζούρες να μετράνε "σχολαστικά" τα 1,5 και τα 4 μέτρα, ώστε να πέσουν και τα κατάλληλα πρόστιμα. Γειασάν του Νεούκτη μας. Γ.Τ.Π.

     Πρόστιμα επί παντός επιστητού. Εμ, πώς αλλιώς θα βγεί το φιλοδώρημα-ελεημοσύνη-δώρο του Πάσχα στους "ήρωες με τις άσπρες μπλούζες"; Ναι αυτούς τους ήρωες που μετά την καραντίνα ξαναμπαίνουν σιγά-σιγά στο χρονοντούλαπο με τ' αζήτητα και τις κούφιες υποσχέσεις. Είδε κανείς να τους εντάσσουν στα βαρέα και ανθυγιεινά ή να τους επαναφέρουν τους μισθούς στα προ του 2012 επίπεδα, όπως έγινε με τους δικαστικούς ώστε να βγάζουν ωραίες αποφάσεις συνταγματικότητας για όλα τα μνημονιακά μέτρα; Ούτε αυτοί είδαν Ούτε θα δουν. Γ.Τ.Π.

     Τούρκοι μπαινοβγαίνουν σον Έβρο, στην υφαλοκρηπίδα μας και στην @@λοτρυπίδα μας γενικώς, κι εμείς κυβέρνηση-λαός, όλοι αντάμα, μούγκα στη στρούγκα.  Γ.Τ.Π.

     Του λες του νεοέλληνα: "οκ, το θέμα με την καραντίνα ήτανε πρόβα νυφικού που θα σου φορέσουν αύριο-μεθαύριο, αλλά μη πολυξανοίγεσαι γιατί ο κορονοϊός όντως υπάρχει, κι αν δεν θα πεθάνεις κιόλας θα ταλαιπωρηθείς όμως."  Σαν να του λες "τράβα συνωστίσου χειρότερα από πριν, πλακώσου στις εγκαρδιότητες και τα γλωσσόφιλα γλύψτε δεκαπέντε το ίδιο παγωτό ή ό,τι άλλο, και αποδείξτε κατάφωρα πόσο νεοπλουτίδηδες και ηλίθιοι είσαστε".  Γ.Τ.Π.

     Του λες επίσης του νεοέλληνα: "πρόσεξε τί ψηφίζεις, κι αν τελικά αξίζει τον κόπο να ψηφίζεις" κι αυτός εκεί. Μη δεί ιδεοληπτικό θολοκουλτουριάρη, νεοφιλελέ κρυφοφασίστα, από-κομμα του συστημικού σωλήνα τύπου ποταμο-λεβεντο-δημαρο-λαο-ελληνολύσεις, εκεί να τους κάνει βουλευτές υπουργούς και πρωθυπουργούς.  Εμ, όλα εδώ πληρώνονται  Γ.Τ.Π.

     Κι ο κατάλογος δεν έχει τέλος.
     Το απόλυτο χάος. Το απόλυτο  Γ.Τ.Π.
     Μία χώρα ολόκληρη  Γ.Τ.Π.
     Γιατί να σεβαστεί ο άλλος, είτε τούρκος είναι, είτε βορειομακεδόνας(!), είτε νεοναζιστικός "θεσμός" της Ευρωπαϊκής "Ένωσης", μια χώρα που είναι Γ.Τ.Π.Γιατί;  Δεν υπάρχει λόγος, και πολύ καλά κάνουν.

     Πολύ καλά μας κάνουν.
     Ας προσέχαμε!..



     Υ.Γ.     Τί σημαίνει Γ.Τ.Π.; Ο καθένας ό,τι καταλαβαίνει..

     




2 σχόλια:

  1. Είχες καιρό να χτυπήσεις, αλλά επανήλθες με βόμβα νετρονίου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυνατη επαναφορα.... σωστο ξεχεσιμο φιλε Μαντατοφορε...
    Αυτο το "βορειομακεδονας" φυσικα μου γυρναει τα αντερα...
    Ουτε για πλακα δεν θελω να το βλεπω απο τους ΓΤΠ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή