Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Δεν μας αξίζει τέτοια ξεφτίλα..(2)

     ..και πού είναι, ρε ψευτόμαγκα, τα νταηλίκια που πουλάς εδώ, στην Βουλή και αλλού;

     Για κάνε και στο Βερολίνο τσαχπινιές! ''Δεν σας κοιτάω για να μην γελάσω''!  Για πες το και στην φύρερ του Δ' Ράϊχ, να δούμε αν σε παίρνει!

     Για τράβα, ρε σαχλόμαγκα, στην Κομισιόν να γείρεις τον ώμο και να μισοκλείσεις το μάτι, να γελάσει κάθε ευρωπαίος πικραμένος!

     Άντε να σε δούμε.. Που μόνο εδώ στους ιθαγενείς το παίζεις καμπόσος..

     ''Οι ελληνικές Αρχές πρέπει επειγόντως να παρουσιάσουν πρόοδο σε τέσσερα μέτωπα: Τα προαπαιτούμενα, το δημοσιονομικό κενό, τις διαρθρωτικές αλλαγές και τις ιδιωτικοποιήσεις. Θέλουμε πρόοδο σε αυτά προκειμένου να κλείσουμε την αξιολόγηση.'' Δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ μετά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου.
     ''Η Ελλάδα πρέπει να πάρει νέα μέτρα για την τριετία 2014-2016''. Δήλωσε χθες ο Τόμσεν.

     Αλλά στο εξωτερικό, μπροστά στ' αφεντικά φοράς το επίσημο ύφος, το υπηρεσιακό, αυτό που είσαι σαν...λιλί κλαμένο, και κοιτάς χαμηλά, τα παπούτσια σου!

     Εμείς, ρε φασουλόμαγκα, σαν έλληνες, θα θέλαμε τον πρωθυπουργό μας να στέκει στο ύψος του!
     Να μην ξεφτιλίζεται, γιατί ξεφτιλίζει και μας..

     Θα θέλαμε, είτε μας αρέσεις είτε όχι (που δεν μας αρέσεις) να σταθείς αγέρωχος και να 'χεις λόγο και άποψη να αρθρώσεις μπροστά στους βησιγότθους τοκογλύφους, που επιχειρούν να κλέψουν την χώρα σου, την χώρα μας!

     Θα θέλαμε να βαρέσεις την γροθιά στο μαχαίρι, και αν χρειαστεί, να πείς το μεγάλο ''όχι'' στην Ευρώπη τους και στον παρά τους!

     Και τότε, ρε μάγκα, θα έβγαινες αυτοδίκαια πρωθυπουργός για άλλα 125 χρόνια!  Λεβέντικα και με το μπόϊ σου!  Και την αξία σου! (ε, λέμε και καμία μ.... να περάσει η ώρα!)

     Γιατί είπαμε. Παράστημα έχεις!  Άλλα πράγματα, δεν έχεις!
     Έτσι έχεις δείξει τουλάχιστον ως τώρα..

     Διάψευσέ μας, κι ας γίνουμε εμείς ρεζίληδες που σε κατηγορούμε!
     Αλλά δεν μπορείς!
     Δυστυχώς..
     
   

   
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου