Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Καλως ήρθε το δολάριο!..

     ''Καλώς ορίσατε και πάλι αγαπητοί τοκογλύφοι!
     Θα στέλναμε τον ''πρωθυπουργό'' να σας υποδεχτεί στο αεροδρόμιο, αλλά λόγω του ότι προσπαθεί να φτιάξει αντιστασιακό προφίλ (για τα μάτια του κόσμου), είπαμε να μην γίνει εντελώς ρεζίλι.
     Μετά είπαμε να στείλουμε τον χοντρό, αλλά σκεφτήκαμε μη σας χαλάσουμε την μέρα με τέτοια παλιόφατσα! Τέλος πάντων κάποιον θα στείλουμε..

     Εμείς εδώ κάναμε την προεργασία όπως συμφωνήσαμε: Το παίξαμε λίγο αντιμνημονιακοί, στυλώσαμε λίγο τα πόδια, κουνήσαμε λίγο και το κ@λαράκι, μετά τα ξαναμαζέψαμε, μετά τα ξαναπλώσαμε, νομίζουμε τέλος πάντων ότι τους μπερδέψαμε!
     Προχθές αμολύσαμε και τα σκυλιά, να φάνε δυό-τρείς, να φοβηθούν οι υπόλοιποι, μην αρχίσουν τίποτα πορείες, απεργίες και άλλα αντιδημοκρατικά πράγματα τώρα που θα είσαστε εδώ! Τί άλλο να κάνουμε;
     Αν νομίζετε πως δεν φτάνει, να ρίξουμε και καμία ναπάλμ στην Ομόνοια, να μην ξαναξεμυτίσει πιά κανείς έξω απ' το σπίτι του!

     Κατά τ' άλλα, κάντε κι εσείς κάτι γιατί εμάς πιά μας πήρανε είδηση. 
     Φοβερίστε τους κι εσείς λιγάκι. Πείτε τους ότι θα αποχωρήσετε, ότι δεν έχει δόση, ότι θα στείλετε βαρυχειμωνιά να ξεπαγιάσουν, πείτε κάτι!
     Εμείς κάτι γελοίους που έχουμε για να βγάζουμε στα κανάλια, τους βλέπει ο κόσμος και ξύνει τα φρύδια του, άσε που το έχουν παραχ@σει κι άμα εκμανεί ο κόσμος θα βρούνε κανέναν σε κάνα χαντάκι..

     Γι αυτό, βάλτε κι εσείς κανένα χεράκι, δώστε μας κι εκείνα τα δύο δις που έχουμε τάξει κι εμείς στους ιθαγενείς, και για τα νέα μέτρα που ζητάτε εδώ είμαστε εμείς! Δεν θα τα χαλάσουμε!
     Να δούμε μόνο αγαπητοί τοκογλύφοι μήπως γίνεται να τα τρενάρουμε μέχρι την άνοιξη. 
     Είναι κι εκείνες οι εκλογές.. Ξέρετε.. Ξεπερασμένα πράγματα, αλλά τί να γίνει; Μη χάσουμε και την ''καρέκλα'' και χαθούμε όλοι μαζί!..
     Και για να μην λέτε ότι είμαστε αχάριστοι, εμείς μέχρι τότε θα τους έχουμε πάρει τα σπίτια, να έρχεστε εσείς και οι δικοί σας να κάνετε διακοπές τζάμπα!

     Σας περιμένουμε σκυφτοί κι εναγωνίως!
     Και πάλι καλώς ορίσατε!
   
     Δικοί σας όπως πάντα και ολόσωμα..
     ..οι Δωσίλογοι των Αθηνών ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου