Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Το Αέναο Ψεύδος..

     Το στοίχημα δεν είναι αν θα γίνει, αλλά πότε;
     Πότε και ποιά τάξη εργαζομένων θα τραβήξει το σκοινί μέχρι να σπάσει και να γκρεμίσει όλο αυτό το σάπιο οικοδόμημα των μνημονιακών κυβερνήσεων.

     Σήμερα που προαναγγέλλονται πάλι αυξήσεις στα διόδια κατά 60%(μήπως χάσουν οι εθνικοί εργολάβοι), που θεσπίζονται κι άλλες ποινές, επί παλαιών ποινών, μόνον ποινές..
     ..που 20 δικογραφίες κατά πολιτικών( Παπακωνσταντίνου, ΓΑΠ, κλπ), που έχει διαβιβάσει ο Άρειος Πάγος στην παρούσα Βουλή, μουχλιάζουν στα συρτάρια του προέδρου του Κοινοβουλίου..

     Κι ενώ ο ίδιος ο Πάπας, το προπύργιο αυτό του συντηρητισμού και της παγκοσμιοποίησης, καταγγέλλει την ''τυραννία της θεοποιημένης αγοράς'', και κηρύττει  ''Οχι σε μια οικονομία του αποκλεισμού και της ανισότητας των εισοδημάτων'', ''Οχι στη θεοποίηση του χρήματος'', ''Οχι στο χρήμα που κυβερνά αντί να υπηρετεί'' και ''΄Οχι στην κοινωνική ανισότητα που προκαλεί βία''..

     Εδώ, η τρόικα απαιτεί πλήρη απελευθέρωση πλειστηριασμών για να επιστρέψει!..
     ..για να επιστρέψει σε έναν ''διάλογο'' στημένο, ψεύτικο, παραπλανητικό, με τ' ανδρείκελα της Εθνικής προδοσίας, για να διαπραγματευτεί την τελική καταρράκωση ενός λαού, και την κλοπή του Εθνικού του πλούτου!

     Παρ' όλο που εκθέσεις και εκτιμήσεις ειδικών όπως η Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, πρώην Πρύτανης Πανεπιστημίου Μακεδονίας. αναφέρουν  πως:
      ''Το ΔΝΤ προετοιμάζει την έξοδό του από την τρόικα , καθώς δεν συμμερίζεται τις διάφορες success stories..
     ..Οι λόγοι της επικείμενης αποχώρησής του, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, έχουν ως αφετηρία τις τύψεις του, επειδή εκτίμησε τόσο τραγικά εσφαλμένα την έκταση της ύφεσης που θα προκαλούσε το πρόγραμμά του στην Ελλάδα..
     ..Είναι λογικό να υποτεθεί ότι μετά τη σαφή ομολογία αυτού του λάθους του, στις αρχές του τρέχοντος έτους, το ΔΝΤ ανέμενε κάποιες φυσιολογικές αντιδράσεις, από την ΕΕ, αλλά και από τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ..''

     Οι ''έλληνες'' όμως αρμόδιοι, εδώ, ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΕΝΑΟ ΨΕΥΔΟΣ του ''μονόδρομου'' των μνημονίων, της μονομερούς λιτότητας και της καννιβαλικής τους πολιτικής..
     ..ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ, και ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ !

     Και πώς θα μπορούσαν άλλωστε να παραδεχτούν ένα λάθος που θα ήταν συγχρόνως η υπογραφή της πολιτικής τους, και όχι μόνο, καταδίκης;
   
     ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ, υστερικά προσκολλημένοι στο αέναο ψεύδος τους, υστερικά προσκολλημένοι στην εξουσία τους!

     ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ, να καταστρέφουν μιά χώρα, παρά να παραδεχτούν ο,τιδήποτε, παρά να χάσουν ο,τιδήποτε..

     Πρόκειται για πολιτικούς εγκληματίες, αλλά και εγκληματίες του ποινικού δικαίου!
     Οι εργαζόμενοι, ο λαός συνολικά, έχει χρέος αντίδρασης, αντίστασης και γενικού ξεσηκωμού..

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου