Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ανακεφαλαίωση..

     Μισό λεπτό να κάνουμε μιά ανακεφαλαίωση, γιατί λίγο από 'δώ λίγο από 'κεί, ξαναξεχάσαμε τα βασικά..

     Λοιπόν
     Πρώτον , δεν υπάρχει κάτι που να λέγεται ''συνταγματικό τόξο''. Δεν υφίσταται ως έννοια! Αποτελεί ένα εφεύρημα της αυτού Χυδαιότητος του αντιπροέδρου για να θολώσει τα νερά και να συμπεριλάβει στο ανύπαρκτο αυτό ''τόξο'' και δυνάμεις αντιμνημονιακές, ώστε να φανεί ότι αυτές συμπορεύονται με την κυβέρνηση! Τέτοιος μακιαβελισμός!
     Και πάντως αν υπήρχε τέτοια έννοια, οπωσδήποτε δεν θα συμπεριελάμβανε τις πολιτικές δυνάμεις της συγκυβέρνησης, οι οποίες έχουν καταπατήσει με όλους τους τρόπους κάθε Συνταγματική τάξη!

     Δεύτερον, αυτό που πράγματι υπάρχει είναι ένα ''μνημονιακό'' και ένα ''αντιμνημονιακό τόξο''.
     Στο πρώτο ανήκουν οι αντιλαϊκές, αντισυνταγματικές πολιτικές δυνάμεις που υποστηρίζουν και εφαρμόζουν τα μνημόνια και την οικονομική Κατοχή.
     Στο δεύτερο ανήκουν πολιτικές δυνάμεις, ανεξάρτητα από την ιδεολογική τους τοποθέτηση, που πιστεύουν ότι τα μνημόνια και η οικονομική κατοχή δεν είναι μονόδρομος, και αγωνίζονται να απαλλαγεί η χώρα και ο λαός από αυτά.

     Τρίτο και σημαντικότερο: ο λαός απεχθάνεται και καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή βίας που προέρχεται από την κατάχρηση της κυβερνητικής εξουσίας, φανερή ή κρυφή, κατασταλτική ή προληπτική, σωματική ή ψυχολογική ή οικονομική, όπως επίσης και κάθε μορφή εγκληματικής βίας, που αναιρεί τους όρους της ειρηνικής κοινωνικής συμβίωσης.
     Από ' κεί και πέρα ο,τιδήποτε άλλο, θεωρείται νόμιμη και Συνταγματικά επιβαλλόμενη άμυνα του λαού απέναντι στους κάθε λογής, προέλευσης και τύπου δυνάστες, στα πλαίσια του αιώνιου φυσικού νόμου της ''δράσης-αντίδρασης''..
     Άλλωστε χωρίς αυτή την άμυνα-αντίδραση δεν θα υπήρχε ο Εθνικός απελευθερωτικός αγώνας του 1821, ούτε το έπος του 1940, ούτε η αντίσταση κατά της Κατοχής, των δωσιλόγων και των ''τσολάκογλου''..

     Και τώρα που τελειώσαμε την ανακεφαλαίωση και ξαναθυμηθήκαμε  τα βασικά..
     ..παρακαλούνται ο ''πρωθυπουργός'', και οι βουλευτές της συγκυβέρνησης, καθώς και τα έμμισθα μνημονιακά παπαγαλάκια των τηλεοπτικών καναλιών, να συνεχίσουν να λένε τις π@παριές τους!

     Έτσι κι αλλοιώς κανείς δεν τους δίνει σημασία..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου