Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

There is something in the air tonight.. Μετάφραση: Μπαρούτι μυρίζει!

     Και πώς να μην μυρίζει;

     Όταν στην χώρα που ο καινούργιος Ενιαίος Φόρος Ακινήτων απειλεί με δήμευση της ακίνητης περιουσίας πριν από την κατάσχεση που θα επιχειρηθεί αργότερα..
     Όταν εκεί που το πρωτοβάθμιο σύστημα υγείας ΕΟΠΥΥ, διαλύεται και ενδεχομένως καταργείται μέσα σε μιά νύχτα όπως η ΕΡΤ..
     Όταν εδώ που τα νέα μέτρα βαφτίζονται, με την Πασοκικού τύπου συνηθισμένη τακτική, ως ''στοχευμένες παρεμβάσεις'' (!)..
     Όταν στην χώρα που οι ορισμένοι, με απόλυτη ευθύνη του ''πρωθυπουργού'', υπουργοί, θεωρούν ''δόξα'' την απόλυση εργαζομένων..
     Όταν παραμονές της επετείου του Πολυτεχνείου, το υπουργείο Καταδυνάστευσης του Πολίτη απειλεί να ξανα-εισβάλει στον ίδιο χώρο αν τολμήσει και εκπεμφθεί από κει μέσα ελεύθερο σήμα οποιουδήποτε σταθμού..
     Όταν ο επίτιμος πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Συνταγματικού Δικαίου επί επτά χρόνια νομικός σύμβουλος των πρώτων κυβερνήσεων του ΠαΣοΚ (τότε βέβαια τους ήταν αρεστός και τον είχαν ως ''ευαγγέλιο'') κύριος Γ. Κασιμάτης αναφέρει σαφώς: ''Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα'' !..

     Όταν εκεί που συμβαίνουν όλα αυτά, και άλλα τόσα..
     ..βρίσκεται ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ πολιτικός (ενώ είναι οι περισσότεροι), που να λέει ότι με μισθό δύο χιλιάδων ευρώ τον μήνα δεν τον συμφέρει να είναι πολιτικός!..

    ..και ισχυρίζεται ότι οι βουλευτές με 5.800 ευρώ τον μήνα καθαρά, αποσιωπώντας τα επιδόματα γραφείου, μετακίνησης, ενοικίου, τηλεφώνων, με βουλευτικά αυτοκίνητα, με αμοιβές από συμμετοχή σε διάφορες επιτροπές (βλέπε Βρωμήλο!)..
     ..κάνουν το ''σκ@τό τους παξιμάδι'', για να τα βγάλουν πέρα..

     Τότε ΝΑΙ! ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ!
     Και η έκρηξη είναι πολύ κοντά!

     Πολύ κοντά στο να εξωτερικευτεί..
     ..γιατί μέσα στην ψυχή του λαού, έχει ήδη γίνει!..

     

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου