Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Η Τιμή, Τιμή δεν Έχει

     Κάποτε οι διαψεύσεις σας διαρκούσαν καμιά βδομάδα. Τώρα έχουν φτάσει σε επίπεδο 24ωρου.
     Να το προσέξετε αυτό. Γιατί κάποια μέρα θα μας πείτε ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία, και την επόμενη ώρα θα ψάχνετε για ελικόπτερο..
     Αυτή είναι η αστεία πλευρά του θέματος. Γιατί η σοβαρή είναι ότι ενώ κάποτε δεν τιμούσατε τα παντελόνια που φοράγατε, τώρα δεν μπορείτε να υπερασπίσετε ούτε καν τις φούστες σας.
     Αφήστε πιά τα καλσόν! Αυτά σας τάχει ξεσκίσει ο κάθε Όλι Ρεν που βγαίνει και στέλνει στον διάολο τις διαψεύσεις σας και σας μαζί.
     Την μείωση του κατώτατου μισθού την έχετε ήδη συμφωνήσει, μαζί με ποιός ξέρει πόσα άλλα μέτρα που σιγά-σιγά θα βγουν στην επιφάνεια.
     Και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ζητήσετε καμία αλλαγή του ''προγράμματος σωτηρίας'', λόγω του λάθους που παραδέχτηκε η έκθεση του ΔΝΤ.
     Και σ'αυτό ακόμα σας ξεβράκωσε ο επίτροπος. Και σας διέταξε επίσης να σταματήσουν οι σχετικές συζητήσεις, μη κλονιστεί η εμπιστοσύνη που σας έχει!
     Και όλα αυτά συμβαίνουν όχι μόνον γιατί είστε παντελώς ανίκανοι (αναφέρομαι σε όλους όσους απαρτίζουν και στηρίζουν την κυβέρνηση-φάρσα), αλλά κυρίως γιατί δεν έχετε ίχνος ανδρισμού.
     Έχω γνωρίσει στην ζωή μου ομοφυλόφιλους που διαθέτουν τόνους ''ανδρισμού'' περισσότερο από εσάς. Και ''αδένες'' εκατό κιλά βαρύτερους απ' όσο το κεφάλι σας!
     Φτάνει πιά! Έχουμε φτάσει στα όριά μας.
     Όχι μόνον για όσα τραβάμε εξ αιτίας σας, αλλά και για τό ότι έχουμε φτάσει εμείς να ντρεπόμαστε για λογαριασμό δικό σας.
     Ντρεπόμαστε που είσαστε και σεις έλληνες όπως και μείς, ντρεπόμαστε που μιλάτε την ίδια γλώσσα με μας, ντρεπόμαστε που έχουμε κοινούς προγόνους..
     Θα φτάσουμε κάποια στιγμή στο οξύμωρο να σας υπερασπιστούμε, μόνο και μόνο για να υπερασπιστούμε την κοινή καταγωγή μας.
     Αυτά ως προς τους ξένους.
     Γιατί εδώ, εντός συνόρων, υπάρχει και ο Καιάδας..
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου