Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Τραβεστί πολιτική, τραβεστί πολιτικοί..

     Τόση θρασυδειλία, τέτοιος τζαμπαμαγκισμός, τέτοιο ξεβράκωμα πολιτικών ''ανδρών''  δεν έχω ξαναδεί!
     Όχι σε όλη μου τη ζωή, αλλά και σε όλα τα ιστορικά και πολιτικά βιβλία που έχω διαβάσει.
     Καλά, ο προηγούμενος έφτασε μέχρι το Καστελόριζο για να αναγγείλει ΔΝΤ και μνημόνιο! Ετούτος εδώ έπρεπε να φτάσει ως τις Βρυξέλλες για να ανακοινώσει ο τζουτζές του ότι το χαράτσι παραμένει στους λογαριασμούς της ΔΕΗ,  και ότι έχει ''σκύψει'' και σε όλα τα υπόλοιπα
     Εσείς πιά δεν τιμάτε ούτε τις φούστες που φοράτε!  Ένας ολόκληρος λαός έχει μείνει άφωνος απ' την ξεφτίλα σας.  Ρε σας ψεκάζουν  ''κατ' ιδίαν''
     Ο άλλος, ο Χυδαίος, εφηύρε ξαφνικά επτακόσιες χιλιάδες (!!!) θέσεις εργασίας. Όχι εβδομήντα. Ούτε εκατό. Αλλά επτακόσιες χιλιάδες! Έχει το θράσος, την ιταμότητα ο κοπρόλιθος να εμπαίζει τον λαό.
     Ο τρίτος, ο γελοιοδέστερος, ο εσχατόγερος, που έβαλε λίγο το δαχτυλάκι στην Εξουσία, βάζει συνέχεια ''κόκκινες γραμμές''! Έτσι, απλώς για να καταγράφει την ύπαρξή του! Και για να είναι σίγουρος ότι θα έχει την ίδια τύχη με τους άλλους.
     Το gay parade είναι εδώ!
     Τραβεστί πολιτικοί παράγουν τραβεστί πολιτική.
     Κανένα ίχνος συνέπειας, μπέσας, ''ανδρισμού'', υπερηφάνειας προσωπικής και εθνικής.
     Η απόλυτη αυτοακύρωση της πολιτικής.
     Ο έσχατος προσωπικός διασυρμός.
     Ο τελικός εξευτελισμός του πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης που στηρίχτηκε σε τυχοδιώκτες, σε νταβατζήδες, σε φελλούς, σε αμοραλιστές και σε ληστές, σε τυχαίους, σε αγράμματους, σε ανθέλληνες.
     Οι πραγματικοί άντρες είναι εδώ κάτω, στον λαό. Έτοιμοι να ανασκουμπωθούν και να παλέψουν για την ανοικοδόμηση των ερειπίων που οι ολετήρες θα αφήσουν φεύγοντας.
     Γιατί θα φύγουν! Είτε περπατώντας, είτε πετώντας, είτε κολυμπώντας, είτε όρθιοι, είτε ξαπλωτοί. Αλλά θα φύγουν!
     Το πότε, είπαμε: Εξαρτάται από μας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου