Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

..γιατί τα 'σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά..*

     * απόσπασμα από τον ''Ύμνο εις την Ελευθερία'', του Διονυσίου Σολωμού.

     Οι μέρες που ζούμε είναι οι σκοτεινότερες της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας μετά την απελευθέρωση.

     Δεν υπάρχει πιά κράτος με την έννοια της αυθύπαρκτης οντότητας.
     Δεν υπάρχουν πολίτες, παρά ανδράποδα επίορκων πολιτικών όπως είναι ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, που κινούνται από τους εγχώριους καναλάρχες-επιχειρηματίες-εργολάβους και τους τραπεζίτες όλων των ειδών.

     Τα δελτία ειδήσεων και η επικαιρότητα είναι κατειλημμένα από το πόσες απολύσεις θα γίνουν, ποιοί θα περάσουν σε κινητικότητα, μέχρι πότε παρατείνονται τα χαράτσια και οι εισφορές ''αλληλεγγύης'', πώς θα πληρώνουν φόρους και οι άνεργοι, πώς θα κατάσχονται μισθοί και περιουσίες υπέρ του Δημοσίου και των τραπεζών, πότε θα συλλαμβάνονται όσοι δεν έχουν να πληρώσουν, πώς θα ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΗΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ !

     ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ , κατά τους καταστροφείς της χώρας, τους μνημονιακούς-κυβερνητικούς πολιτικούς.

     Το κράτος ως διοικητικός οργανισμός δεν υπάρχει πιά για να εξυπηρετεί τον πολίτη, αλλά για να τον εκφοβίζει, να τον εκβιάζει, να τον μετατρέψει σε περιδεή και ψοφοδεή υπήκοο-σκλάβο.

     Με Προεδρικό Διάταγμα και χωρίς να περάσουν απ' την Βουλή για έγκριση, θα γίνονται από εδώ κι εμπρός οι απολύσεις στο δημόσιο, το κλείσιμο οργανισμών και η κατάργηση σχετικών νόμων (!), μετά την τροπολογία που κατατέθηκε από το υπουργείο Οικονομικών σ' ένα νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα!

     Το καταλάβαμε όλοι;
     ΕΝΑΣ θα αποφασίζει, ακόμα και για κατάργηση ενός ψηφισμένου από την Βουλή νόμου, θα υπογράφει η ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ, και αυτό ήταν!

     Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ..

     ΗΜΕΡΕΣ ΡΑΪΧΣΤΑΝΓΚ 1933 !

     Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ !

     Δυστυχώς η Ιστορία έχει δείξει ότι τόσο ανώμαλες καταστάσεις δεν μπορούν να λυθούν ομαλά.

     Ο λαός είναι υποχρεωμένος να διασώσει την χώρα και την ελευθερία του.

     Όσο πιό γρήγορα το καταλάβει τόσο πιό ανώδυνες θα είναι οι συνέπειες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..

     

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου