Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Άχθος Αρούρης..*

     * Ομηρική έκφραση που σημαίνει κατά λέξη ''βάρος της γης'', δηλαδή τον άχρηστο και συνάμα επικίνδυνο άνθρωπο για την κοινωνία, για την ίδια την γή!

     Αν υπάρχει στην σύγχρονη ελληνική πολιτική σκηνή ένας που του ταιριάζει απόλυτα αυτή η έκφραση, αυτός είναι η Αυτού Χυδαιότης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών!

     Όχι γιατί εκπροσωπεί την ''εγκληματική οργάνωση''  ΠαΣοΚ, όχι γιατί είναι βαθειά υπεύθυνος για την συμφορά της χώρας με την συνολική πολιτική σταδιοδρομία του, από τον νόμο περί (μη) ευθύνης υπουργών μέχρι το ''χαράτσι''..

     ..αλλά κυρίως γιατί όντας απόλυτα ανήθικος και διεφθαρμένος, προκειμένου να διασωθεί από πολιτικές αλλά και ποινικές ευθύνες για την ''λίστα Λαγκάρντ'', μνημόνια κλπ, είναι ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !

     Σήμερα που το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ δυσκολεύεται, αδυνατεί να βγάλει πόρισμα για την χρήση χημικών στην Συρία και διστάζει να συναινέσει σε επίθεση εναντίον της..
     ..σήμερα που η βρετανική βουλή είπε ''όχι'' στην επέμβαση στην Συρία..

     ..ο έλληνας υπουργός Εξωτερικών σαν γνήσιο τσουτσέκι των πιό πολεμοκάπηλων και επεκτατικών δυνάμεων της γης, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ! :

     ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ !!!

     Ο ελληνικός λαός φύσει και θέσει δημοκρατικός και ειρηνόφιλος, πρέπει να ξεκαθαρίσει ότι ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ο θλιβερός αυτός άνθρωπος, ο παραληρηματικός βρυκόλακας των πιό σκοτεινών δυνάμεων και ιδιωτικών συμφερόντων!

     Η με οποιονδήποτε θεμιτό τρόπο απομάκρυνση αυτού του ''βάρους της γης'' από τα κοινά, την πολιτική ζωή αυτού του τόπου, θα είναι ένα πρώτο και μεγάλο βήμα για την σωτηρία της χώρας.

     Θα πρέπει βέβαια να ακολουθήσουν και όλοι οι άλλοι καταστροφείς που κυβερνούν ακόμα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου