Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Ο Εγγυητής!..

     ''Είμαι κι εγώ στις Βρυξέλλες ως εγγυητής (!) της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας'',
     ..είπε ο πρώην,
     ..και έτρεξε να υπογράψει κείμενο το οποίο στηρίζει τις θέσεις της Μέρκελ και το οποίο χαρακτηρίζει τις διαπραγματευτικές προσπάθειες της Ελλάδας σαν ''εμπόδιο'' στο να βοηθηθεί η χώρα, στρέφεται δε εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης αναφέροντας ότι πρέπει να τηρήσει όλες τις δεσμεύσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων!

     Δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε τον τσικ-λεβέντη απ' την Καλαμάτα για την σταθερά δωσιλογική του θέση που δεν φαίνεται να άλλαξε λόγω εκλογικού πατατράκ, και να του επισημάνουμε: ''Όπα ρε παλικαρόπουλε! Εσύ δεν μπορείς να εγγυηθείς αν θα είσαι αρχηγός στο κόμμα σου την άλλη βδομάδα, και θες να γίνεις εγγυητής της χώρας; Εκτός αν εννοείς εγγυητής της καταστροφής της χώρας, οπότε σου διέφυγε μία λέξη!''

     Έχουμε πει εδώ και πολύ καιρό πως υπάρχει μιά δράκα πολιτικών και άλλων νεοπροδοτών, νέας κοπής, υψηλής ανηθικότητας, χωρίς ''πέτσα'', χωρίς συνείδηση, χωρίς πατρίδα και χωρίς ''πιστεύω''.
     Είναι άνθρωποι ικανοί για το χειρότερο ακόμη κι αν δεν βρίσκονται σε θέση άμεσης εξουσίας,
     ..και είναι κρίμα που ένας τέτοιος βρίσκεται ακόμη στο τιμόνι μιάς παράταξης που εκπροσωπεί (δυστυχώς έτσι όπως έχει καταντήσει) το 27% των πολιτών.
     Αποτελώντας (λογικά) μαζί με το περιβάλλον του μιά θλιβερή μειοψηφία, τον πρωτογενή καρκινικό όγκο μέσα σε ένα (ελπίζουμε) υγιές λιγο-πολύ κομματικό σώμα,
     ..είναι απορίας άξιον πώς δεν έχουν κινητοποιηθεί ακόμα, και μάλιστα τώρα που δεν τα πτοεί η πιθανή απώλεια μιάς ήδη χαμένης εξουσίας, τα αμυντικά κύτταρα του οργανισμού αυτού, ώστε να απομονώσουν και να εξοβελίσουν τον εισβολέα.

     Κι ας μην πούμε πως δεν μας αφορά! Μας αφορά όλους.
     Η επικοινωνιακή και ουσιαστική ζημιά που μπορεί να προκαλέσουν στην χώρα τα άτομα αυτά είναι μεγάλη!

     Δεν μας φτάνουν τα άλλα μας προβλήματα,
     ..πρέπει να έχουμε τον νου μας,
     ..και στις παγίδες που στήνουν κάτι Πηλιογούσηδες-εγγυητές!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου