Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Αρχίστε Την Επανάσταση Χωρίς Εμένα

     Κι αν είναι δυνατόν τελειώστε τη κιόλας. Και μετά φωνάξτε με να μοιραστούμε τα κέρδη..
     Για να πιάσουμε τα πράγματα απ' την αρχή, μιά μικρή αναδρομή:
     Πριν την κρίση εμφανίστηκε στην Ελλάδα ένα νέο υποείδος του ανθρώπινου είδους. Ο homo-Pasocicus, από τον οποίο προήλθε ο hellin-lamogius, καθώς και ο hellin-commaticus, ο hellin-arpacticus, ο hellin-life stylus, και ένα σωρό άλλα κατώτερα είδη. Όλες αυτές οι ομοταξίες υποβάθμισαν το γονιδιακό προφίλ του παλαιού έλληνα, και οδήγησαν εν τέλει στην παρούσα κρίση.
     Σήμερα στην μέση της κρίσης οι παραπάνω ομοταξίες δεν εξαφανίστηκαν αλλά αδρανοποιήθηκαν και μειώθηκε κατά πολύ η αναπαραγωγή τους.
     Στην θέση τους εμφανίστηκε ο hellin-phobicus (έλλην ο φοβικός), και ο hellin-adranicus (έλλην ο αδρανής). Κατά πάσα πιθανότητα οι νέες αυτές ομοταξίες είναι απ' ευθείας απόγονοι των προηγούμενων και φυσική συνέπειά τους.
     Πρόκειται για το είδος του έλληνα που έχει χεστεί απ' τον φόβο του μη χάσει τα κεκτημένα (τρομάρα του), αυτά που έτσι κι αλλοιώς θα του πάρουν, έχει καταπιεί αμάσητη την προπαγάνδα περί ''πάσης θυσίας στο ευρώ'', και έχει αδρανοποιηθεί στον καναπέ του περιμένοντας είτε κάτι να συμβεί ''δια μαγείας'', είτε κάποιοι άλλοι να βγάλουν το φίδι απ' την τρύπα.
     Λέγοντας βέβαια ''άλλοι'' δεν εννοούμε τους πολιτικούς, αλλά κάποιους πολίτες μη φοβικούς, μη αποχαυνωμένους και αποφασισμένους να πιέσουν τα πράγματα. Όμως οι πιέσεις αυτές για να έχουν αποτέλεσμα πρέπει να προέρχονται από την μεγάλη πλειοψηφία των συνεχώς εξαθλιούμενων πολιτών.
     Ο κόσμος, οι πολίτες, ο λαός είναι μιά τεράστια δύναμη. Αρκεί να συνειδητοποιήσει ότι αυτοί που προσπαθούν να τον φοβίσουν, να τον εκβιάσουν, είναι τρομοκρατημένοι μήν τυχόν και γίνει αντιληπτή η αδυναμία τους. Γι αυτό σκούζουν, τσιρίζουν, τρομοκρατούν. Για να κρύψουν τον τρόμο τους.
     Είναι καιρός ο έλληνας να ξεπεράσει τους φόβους του. Είναι καιρός να αδιαφορίσει για ό,τι πιθανόν χάσει προκειμένου να ξανακερδίσει την ανεξαρτησία του από ξένους και  ντόπιους κοτζαμπάσηδες.
     Είναι καιρός να αποδείξει ότι προέρχεται από ένδοξους προγόνους, και όχι από την λεγόμενη και τελικά αποτυχημένη και μοιραία  ''γενιά του πολυτεχνείου''.
     Είναι καιρός να κάνει πραγματικότητα τους χειρότερους φόβους των καταπιεστών του.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου